Τα 5 ζώδια που δεν αντέχουν τη μοναξιά

The Jennettes
Κυριακή 19 Αύγουστος 2018
jorge-saavedra-716885-unsplash_1.jpg

Καθένας από εμάς έχει ανάγκη να περνάει χρόνο με τον εαυτό του. Όλοι, όμως, διαφέρουμε ως προς το χρόνο που θέλουμε να απομονωθούμε. Κάποιοι, όμως, δεν αντέχουμε στη σκέψη της μοναξιάς, είμαστε πιο κοινωνικοί και προτιμούμε να βρισκόμαστε διαρκώς στο επίκεντρο. Σε ποια ζώδια ανήκουμε;

Δίδυμος (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου) 

Οι Δίδυμοι είναι οι πιο κοινωνικοί του ζωδιακού κύκλου. Λατρεύουν τις νέες γνωριμίες, έχουν πάντα ένα έτοιμο θέμα συζήτησης και προσπαθούν διαρκώς να διευρύνουν τον κύκλο τους. Δεν αντέχουν στη σκέψη της μοναξιάς και κάνουν τα πάντα για να την αποφύγουν. 

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου) 

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα, δεν μπορούν να περάσουν χρόνο μόνοι. Επιδιώκουν να βρίσκονται στο επίκεντρο και, όταν δε λαμβάνουν την προσοχή που αναζητούν, γίνονται απαιτητικοί.  

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου) 

Προσπαθούν να έχουν άριστες σχέσεις με όλους, είναι ιδιαίτερα ομιλητικοί και γοητεύουν τους πάντες. Ο λόγος για τους Ζυγούς, που κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να έχουν κοντά την  παρέα τους, καθώς δεν αντέχουν να περνούν χρόνο με τον εαυτό τους. 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου) 

Σε αντίθεση με τους παραπάνω, οι Αιγόκεροι δεν είναι κοινωνικοί. Απλώς βρίσκονται διαρκώς ανάμεσα σε ανθρώπους που ίσως τους βοηθήσουν στο μέλλον. Δείχνουν ενδιαφέρον για όλους, καθώς έχουν στο μυαλό τους ότι μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούν κάτι από εκείνους. 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου) 

Προτιμούν να βρίσκονται έξω με φίλους παρά να επικοινωνούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μοιράζονται τις δημιουργικές τους ιδέες και ανήκουν σε πολλές διαφορετικές ομάδες ανθρώπων, καθώς τα ενδιαφέροντά τους ποικίλουν. Προκειμένου να αποφύγουν τη μοναξιά, όμως, οι Υδροχόοι αρκούνται στο να περνούν χρόνο με λάθος άτομα. 

 

Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα άσχημα νέα πριν συμβούν

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα