ΖΩΔΙΑ

Τα 5 πιο τυχερά ζώδια στα ερωτικά για το 2019


The Jennettes

13 Δεκεμβρίου 2018

photo-1480623940435-62a1340b08c6.jpg

Με τη νέα χρονιά έρχονται και νέες ευκαιρίες για έρωτα, όχι μόνο γιατί κάνουμε μία νέα αρχή, αλλά επειδή υπάρχουν αστολογικές αλλαγές που μπορούν να φέρουν καλή τύχη σε συγκεκριμένα ζώδια. Φυσικά, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες όσον αφορά την εύρεση αγάπης και τη γνωριμία με καινούριους ανθρώπους.

Κριός

Ο Κριός είναι πάντα έτοιμος για νέες εμπειρίες και φέτος θα νιώθετε τολμηροί και άνετοι από ποτέ. Θα κυνηγήσετε την αγάπη με ιδαίτερο τρόπο. Προσπαθήστε, όμως, να μην το παρακάνετε με όλες αυτές τις αλλαγές - ειδικά τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο, καθώς μπορεί απλά να σας εξαντλήσει.

Δίδυμος

Ως ένα προσεκτικό ζώδιο, ο Δίδυμος θα έχει αρκετές ευκαιρίες για έρωτα και διασκέδαση το 2019 και θα βγει από το comfort zone του. Ίσως δυσκολευτείτε να δεσμευτείτε με έναν σύντροφο, αφού θα υπάρχουν τόσες πιθανότητες - ειδικά τον Ιανουάριο, Μάρτιο και Νοέμβριο. Αναλόγως με το τι αναζητάτε σε μία σχέση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας και να δεχτείτε την αυτοπεποίθηση που νιώθετε.

Λέων

Το 2019 μπορεί να είναι η χρονιά του Λέοντα. Ο Δίας σας φέρνει στο προσκήνιο και σας δίνει τύχη στην αγάπη. Θα τραβήξετε την προσοχή όλων - αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην το παρακάνετε με την υπερβολική αυτοπεποίθηση. Πάρτε το χρόνο σας και όσο περνούν οι μήνες θα τα καταλάβετε όλα.

Τοξότης

Θα δείτε ιδιαίτερη κινητικότητα στην ερωτική σας ζωή το 2019 και ειδικά τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο, που θα έχετε πολλή τύχη. Αυτό όμως μπορεί να σας κάνει να μη θέλετε να δεσμευτείτε καθόλου. Αν αναζητάτε κάτι μακροπρόθεσμο, ίσως αυτό να είναι ένα πρόβλημα. Αλλά αν απλά θέλετε να διασκεδάσετε, απλά χαλαρώστε και απολαύστε όλη τη νέα αγάπη που έρχεται προς εσάς.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ακόμα ζώδιο πολύ ανοιχτό στην αγάπη για το 2019, χάρη στις θετικές επιρροές της Αφροδίτης και του Άρη, των πλανητών της αγάπης και του σεξ. Αυτοί οι πλανήτες θα φέρουν τον έρωτα για τους Υδροχόους στις αρχές του 2019, αλλά και ο Δίας θα παίξει τον ρόλο του. Η φιλική και εξωστρεφής σας φύση θα ενισχυθεί από τον Δία φέρος και η κοινωνική σας ζωή, επίσης. Θα έχετε περισσότερη θέληση να απολαύσετε νέες σχέσεις. Είστε, όμως, ελεύθερο πνεύμα και μπορεί να ανακαλύψετε πως δεν θέλετε να δεσμευτείτε τόσο γρήγορα - και δε πειράζει.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.