Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα 14/1- 20/1

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα 14/1- 20/1

Κριός

Η νέα εβδομάδα θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν πρόσωπα στο οικείο και άμεσο περιβάλλον σου που καταφέρνουν να σε κάνουν να θέλεις να εξαφανιστείς, αφού διαφορετικά θα έρθεις σε ανοικτή ρήξη μαζί τους. Ίσως να είναι καιρός να αναζητήσεις ένα καινούργιο επαγγελματικό περιβάλλον, να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να ανοίξεις τα φτερά σου και να δοκιμάσεις κάτι που μοιάζει να στρέφει την καριέρα σου προς νέα μονοπάτια. Ίσως πάλι να πρέπει να επενδύσεις περισσότερο χρόνο στην υπάρχουσα δουλειά σου και να επιμείνεις να αναμετρηθείς με τις δοκιμασίες που έχεις μπροστά σου, κάτι που βέβαια θα μειώσει το χρόνο που μπορείς να αφιερώσεις στην προσωπική σου ζωή ή στην οικογένεια σου. Ίσως πάλι να αναγνωρίζεις τη στιγμή που καλείσαι να αποχαιρετήσεις ένα άτομο που υπήρχε στη ζωή σου, και να συνειδητοποιήσεις πως ο χρόνος κυλά μόνο προς τα μπροστά και ποτέ προς τα πίσω.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η νέα εβδομάδα θα δοκιμάσει τις αντοχές σου απέναντι στην παροχή στήριξης και βοήθειας σε τρίτους, μέσα από καταστάσεις που σε ενοχλούν και προβληματίζουν, σε αντιδιαστολή με την ευκαιρία να βάλεις μία τελεία σε τέτοιου είδους καταστάσεις, κάτι που θα σημαίνει οριστικός αποχωρισμός. Αν λοιπόν προβληματίζεσαι σχετικά με κάποια ζητήματα που αφορούν το εργασιακό σου περιβάλλον, αν υπάρχουν προστριβές και συγκρούσεις που δεν μπορούν να παραμένουν στο σκοτάδι, τότε θα πιεστείς ακόμα περισσότερο ώστε να βελτιώσεις το κλίμα. Μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν άτομα που θέλουν να επωφεληθούν από καταστάσεις, πως υπάρχουν παθογένειες τις οποίες δεν μπορείς να ανεχτείς και καλείσαι να αντιδράσεις. Η ισορροπία ανάμεσα στην παρανομία και το νόμο μοιάζει με ένα λεπτό  σκοινί που είναι έτοιμο να σπάσει και καλείσαι να επιλέξεις την πλευρά που θα βρεθείς.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία στον Τοξότη σηματοδοτεί την ευκαιρία σου να ανοίξεις μία νέα πόρτα στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, έχοντας όμως κατά νου πως υπάρχουν και δύο στοιχεία τα οποία θα πρέπει να προσέξεις. Το πρώτο στοίχημα που καλείσαι να κερδίσεις είναι να καταφέρεις να επιλέξεις την ευκαιρία που ταιριάζει με τις διαθέσεις και προθέσεις σου. Μπορεί λοιπόν να θολώσει η λογική σου ματιά απέναντι στα πράγματα και να μην μπορείς να εστιάσεις, με αποτέλεσμα να προχωρήσεις σε κάποιες επιλογές που δεν είναι σε συμφωνία με τις επιθυμίες σου. Προσπάθησε λοιπόν να διατηρήσεις την ορθή σου κρίση, ακόμα και μέσα από την προσοχή  που θα δείξεις σε προτροπές από πρόσωπα που έχουν αποδείξει τη διάθεση τους να σε στηρίξουν.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σου,  αφού βρίσκεσαι στο χρονικό σημείο που θα ορίσεις το επόμενο βήμα. Αυτό το βήμα μπορεί να έχει άμεση σχέση με την προσωπική σου ζωή, αφού μία σχέση μοιάζει να κρίνεται κατά πόσο είναι σε θέση να αντέξει στο χρόνο και την πίεση. Μπορεί να πιεστείς και να συγκρίνεις με καταστάσεις του παρελθόντος, να έρθεις σε αντιπαράθεση με στιγμές που βλέπεις το μέλλον ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό και να θέλεις να τα παρατήσεις. Μπορεί να αισθάνεσαι πως έχεις απέναντι σου ένα άτομο που δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες σου και έχει αποφασίσει να γίνει ο/η τροχονόμος της ζωής σου, χωρίς όμως να κατανοείς πως αυτό το άτομο προσπαθεί να σου δείξει πως βρίσκεσαι σε μία μεταμορφωτική εποχή. Μπορεί πάλι να μην αντέχεις την επαγγελματική πίεση ή  ανασφάλεια και να λυγίζεις κάτω από τις ευθύνες ή την άγνοια για το αύριο. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Μήπως είναι καιρός να δεις τα πράγματα μέσα από μία περισσότερο φωτεινή οπτική και να αφήσεις στην άκρη την γκρίνια και την καταπίεση; Η αλήθεια είναι πως έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις λόγους για να νιώθεις ευτυχισμένος/η, να επενδύσεις σε κομμάτια της ζωής σου που μοιάζουν να ανθίζουν και να απομακρυνθείς από μία καθημερινότητα που σε πιέζει έντονα. Προσπάθησε να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ ή με τα παιδιά σου, να επενδύσεις χρόνο σε μία νέα γνωριμία που έχει προκύψει στη ζωή σου και μοιάζει να σε κάνει να φοράς φτερά. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η νέα εβδομάδα σε φέρνει αντιμέτωπο/η με ένα δίλημμα το οποίο όμως δεν είναι απαραίτητο να σε καθηλώνει και να μη σου επιτρέπει να αναλάβεις δράση. Από τη μία πλευρά, έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα δικό σου χώρο, είτε αυτό είναι το σπίτι σου είτε το επαγγελματικό σου περιβάλλον, μέσα στον οποίο μπορείς να νιώσεις πως βλέπεις το μέλλον μπροστά σου. Αυτός  ο χώρος μπορεί να είναι μακριά σε σχέση με το υπάρχον περιβάλλον σου, να σε απομακρύνει από  γνώριμα πρόσωπα ή να σε αναγκάζει να εκπαιδευτείς σε ένα καινούργιο αντικείμενο που θα αποτελέσει τη βάση της καριέρας σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η νέα εβδομάδα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν προχωράς τη ζωή σου παρακάτω ή κάνεις βήματα που απλά σε απομακρύνουν από το γνώριμο παρόν χωρίς να γνωρίζεις αν συναντάς το μέλλον σου. Ίσως να έχεις πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις τις οποίες και προσπαθείς να θέσεις σε εφαρμογή, οι οποίες όμως ταυτόχρονα σε οδηγούν σε νέα μονοπάτια. Μπορεί να αφήνεις λοιπόν πίσω σου ανθρώπους και καταστάσεις που πέρασες χρόνο, κάτι που σε σημαδεύει καθώς δεν είσαι βέβαιος/η αν αυτή η επιλογή είναι η ενδεδειγμένη. Υπάρχουν μέσα σου συναισθήματα τα οποία δεν μπορείς να διώξεις ή αποβάλεις, τα οποία σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως δεν είναι πάντα εύκολο να λειτουργείς με γνώμονα μόνο τη λογική σου. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε εγκλωβίζει σε μία έντονη καθημερινότητα η οποία σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως ο χρόνος κυλά αμείλικτα. Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις φαίνεται να είναι μεγάλες και να σε μετατρέπουν σε μία καλοκουρδισμένη μηχανή που δεν μπορεί να ασχοληθεί με κάτι περισσότερο πέρα από όσα χρειάζεται να φέρεις εις πέρας. Η συναναστροφή σου όμως με κόσμο γύρω σου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιες συγκρούσεις που δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεπεραστούν αναίμακτα, αφού υπάρχουν διαφωνίες που μπορούν να ανεβάσουν τους τόνους.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η νέα εβδομάδα καταφέρνει να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη ρήξη ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις και σε αυτό που σου επιτρέπουν να ονειρευτείς. Από τη μία πλευρά, υπάρχει ένας ουσιαστικός κίνδυνος που αφορά τα οικονομικά σου και την ασφάλεια που μπορείς να αισθάνεσαι από τις απολαβές σου. Ίσως να αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις στην υπάρχουσα δουλειά σου ή να αναζητάς ένα καλύτερο επαγγελματικό περιβάλλον, το οποίο όμως δεν είσαι σε θέση να ανακαλύψεις. Από την άλλη όμως πλευρά, η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία στο ζώδιο σου μπορεί να σου χαρίσει τύχη και ευτυχία, αν καταφέρεις να αφεθείς και να δοκιμάσεις να κατακτήσεις στόχους που για κάποιους άλλους μοιάζουν με ουτοπία ή με τεράστιο ρίσκο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 Αιγώκερως 

Η νέα εβδομάδα είναι αρκετά δύσκολη αφού καλείσαι να αποδείξεις πως διαθέτεις ισχύ και μέταλλο απέναντι σε καταστάσεις που καταφέρνουν να σε κάνουν να χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις μόνος/η μέσα σε μία σχέση που θεωρούσες πως μπορούσε να χαρακτηριστεί από την έννοια της ισότητας. Θα πιστέψεις πως βρίσκεσαι κοντά στο τέλος μίας διαδρομής, χωρίς να έχεις ακόμα αντιληφθεί αν σε οδήγησε εκεί που είχες θέσει ως στόχο, όταν ξεκινούσε πριν από αρκετό καιρό. Ίσως πάλι να βιώσεις μοναξιά και να προσπαθήσεις να κρυφτείς πίσω από ένα χαμόγελο που έχει όμως αρχίσει να παγώνει στα χείλη σου με αποτέλεσμα να μοιάζει εντελώς ξένο σε σχέση με τη στάση του σώματος σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να φροντίσεις να κοιτάξεις τα νώτα σου, να εξασφαλίσεις την προσωπική σου ασφάλεια και να αποφύγεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου σε κόσμο που δε γνωρίζεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστεύεσαι. Ίσως να πιέζεσαι στον επαγγελματικό τομέα και αυτό να είναι κάτι που θα χρειαστεί να προσέξεις, αφού κάθε πιθανή σου αντίδραση μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία για μία άλλη πλευρά ώστε να σε οδηγήσει στο να εκτεθείς.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να ρίχνει όλο το ενδιαφέρον και το δυναμικό σου στον επαγγελματικό τομέα, αφού ανοίγονται ευκαιρίες ώστε να κάνεις γνωστό τον εαυτό σου ή για να προχωρήσεις σε ένα επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Είναι πιθανό να βρίσκεσαι μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση η οποία σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως μπορεί να αφήσεις στην άκρη το συναισθηματικό κομμάτι και να λειτουργήσεις με πλήρη συνείδηση του προσωπικού κέρδους και της λογικής.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

More for you

Don't Miss