ΖΩΔΙΑ

Τα 6 ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάνε στην κόλαση


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2019

Τα 6 ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάνε στην κόλαση

Το πώς φαντάζεται ο καθένας την κόλαση είναι εντελώς διαφορετικό. Δεν έχει σημασία αν τη φαντάζεστε παγωμένη ή με καζάνια που βράζουν, αν θεωρείτε ότι υπάρχει ή ότι είναι ένα παιχνίδι του μυαλού. Σημασία έχει ότι τα παρακάτω ζώδια έχουν τόσο καλή σχέση με τις αμαρτίες, που θα δυσκολευτούν πολύ να την αποφύγουν.

1. Παρθένος

Θα πάτε στην κόλαση γιατί έχετε περάσει όλη τη ζωή σας κρίνοντας τους άλλους, κι αυτό δε συγχωρείται. Η επίγεια ζωή είναι γεμάτη με ανθρώπους, και οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα, και αυτό θα πρέπει να το αποδεχτείτε επιτέλους, μπας και γλιτώσετε τα χειρότερα.

2. Ταύρος

Έχετε δεχθεί πλήγματα και επιδιώκετε εκδίκηση από όσους σας τα προκάλεσαν. Για να το κάνετε αυτό μπορείτε να φτάσετε στα άκρα ή τη φυλακή, επομένως οι πιθανότητες να εμπλακείτε σε κάτι που θα σας στείλει στην κόλαση είναι μάλλον αρκετές.

3. Ζυγός

Θα πάτε στην κόλαση γιατί έχετε περάσει όλη τη ζωή σας λέγοντας ψέματα. Έχετε πει ψέματα σε όποιον άνθρωπο αγαπάτε, κι έχετε πάρει χρήματα με ανήθικο τρόπο από ανθρώπους που τα χρειάζονταν περισσότερο από εσάς. Η ισορροπημένη πλευρά σας είναι απλώς μια κάλυψη για το πόσο επικίνδυνοι μπορείτε να γίνετε.

4. Δίδυμοι

Όχι μόνο θα πάτε στην κόλαση, αλλά όταν φτάσετε εκεί θα αρχίσετε να κάνετε τις Παναγίες. Όλες οι σχέσεις της ζωής σας αποτυγχάνουν γιατί στρέφεστε εναντίον όλων για χάρη του εαυτού σας. Αυτό που ξέρετε καλύτερα να κάνετε είναι να αποφεύγετε τις ευθύνες, και αυτό ακριβώς είναι που θα σας στείλει πακέτο στην κόλαση.

5. Κριός

Ναι, κι εσείς. Το ξέρετε, και είστε περήφανοι για αυτό. Η επανάσταση είναι πάντα μέσα στους στόχους σας και μπλέκεστε σε όλες τις πιθανές μάχες, χωρίς συμβιβασμούς. Αφήνετε πίσω σας καμένη γη σε κάθε μια από αυτές τις μάχες, οπότε το εισιτήριό σας για την κόλαση είναι ήδη κλεισμένο.

6. Σκορπιός

Θα πάτε στην κόλαση γιατί ο Διάβολος θέλει να κάνει ένα διάλειμμα και εσάς μπορεί να σας πάρει για βοηθό. Αν χρειαστεί να βασανιστούν μερικές ψυχούλες όσο λείπει, είστε οι καταλληλότεροι. Δεν θα πάτε απλώς στην κόλαση. Θα αναλάβετε πόστο, θα σας βγάλουν κι επαγγελματική καρτούλα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.