5 ζώδια που βάζουν υπερβολική πίεση στον εαυτό τους

The Jennettes
Δευτέρα 16 Σεπτέμβριος 2019

H αστρολογία μπορεί να μας πει πολλά πράγματα, ιδιαίτερα για τη συμπεριφορά μας και των ανθρώπων γύρω μας. Ακόμα κι όταν δεν ξέρουμε γιατί κάνουμε κάποια πράγματα, τα άστρα μπορούν να δώσουν απαντήσεις. Αν έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό σας, αυτό θα σας δημιουργεί μεγάλη πίεση, και ίσως έχει κάποια σχέση με το ζώδιό σας.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θέλουν να είναι οι καλύτεροι, να έχουν όλες τις απαντήσεις και να πλησιάζουν στο τέλειο όσο περισσότερο γίνεται. Αυτή είναι μια εξουθενωτική διαδικασία, αλλά σπανίως το αντιλαμβάνονται. Είναι σημαντικό να επιτρέπουν στους εαυτούς τους λίγη μετριότητα πού και πού, για να μην τρελαίνονται ούτε οι ίδιοι, ούτε οι γύρω τους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι δυσκολεύονται να κάνουν διάλειμμα. Όχι μόνο από τη δουλειά, αλλά από όλα. Οι Καρκίνοι θέλουν να ξέρουν όλοι πόσο καλοί γονείς, σύντροφοι, νοικοκοίρηδες και επαγγελματίες είναι. Μπορεί να μετατρέψουν τα πάντα σε διαγωνισμό, αν θελήσουν. Υπάρχουν φορές που θα επιτρέψουν σε μια αποτυχία να τους σταματήσει, και αυτό τους αποτρέπει από το να μάθουν και να αναπτυχθούν. Η αποφυγή της αποτυχίας μόνο κακό κάνει.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι επαγγελματίες στο να πιέζουν τους εαυτούς τους. Θα κάνουν παραπάνω δουλειά, χωρίς διάλειμμα, και θα γίνουν απαραίτητοι όπου κι αν βρίσκονται. Θέλουν να βρίσκονται μπροστά από τον ανταγωνισμό και να αναγνωρίζονται τα επιτεύγματά τους, και μερικές φορές το παρακάνουν με τις προσδοκίες τους και κάνουν παραπάνω από όσα πρέπει, ξεχνώντας ότι έχουν και ζωή.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί πιέζουν πολύ τους εαυτούς τους για να κάνουν τα πράγματα που θέλουν, και όταν τα καταφέρνουν, πάλι δεν είναι αρκετό. Συχνά ζηλεύουν όσα έχουν οι άλλοι, και δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να σταματήσει. Μπορούν να συγκεντρωθούν πολύ για να καταφέρουν κάτι, και δεν ικανοποιούνται.

Λέων

Οι Λέοντες νιώθουν ότι αποτελούν πρότυπο για τους άλλους, και αυτό τους κάνει να βάζουν υπερβολική πίεση στον εαυτό τους. Έχουν πολλή ενέργεια, με αποτέλεσμα να δουλεύουν ακόμη κι όταν είναι εξουθενωμένοι. Είναι πολύ βοηθητικοί, αλλά ξεχνούν να βάλουν τον εαυτό τους στη λίστα προτεραιοτήτων. Όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται διακοπές πού και πού.