5 ζώδια που ζητάνε συμβουλές και ποτέ δεν τις ακούνε

The Jennettes
Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2019

Όλοι έχουμε έναν φίλο που ζητάει τη γνώμη μας αλλά δεν την ακούει. Όσο κι αν θέλουμε να βοηθήσουμε, κάποια στιγμή αναρωτιόμαστε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε. Τα παρακάτω ζώδια ανήκουν ακριβώς σε αυτήν την κατηγορία.

Τοξότης

Αν ένας Τοξότης σας δώσει συμβουλές, θα περιμένει να της ακολουθήσετε με ευλάβεια. Ο ίδιος όμως δεν το κάνει ποτέ. Οι Τοξότες θέλουν να συζητούν και να ψάχνουν λύσεις, αλλά όταν πρόκειται να εφαρμόσουν τις συμβουλές των άλλων, χάνουν το ενδιαφέρον τους. Πιστεύουν ότι ξέρουν καλύτερα, ο,τι κι αν προτείνει κάποιος άλλος.

Missing content item.

Σκορπιός

Όσο κι αν αγαπούν και σέβονται τον άνθρωπο που τους δίνει συμβουλές, οι Σκορπιοί απλώς νιώθουν ότι απλώς δεν ξέρει τι του γίνεται. Τους είναι δύσκολο να εμπιστευτούν, και ένα μέρος τους πάντα ελπίζει ότι κάποιος θα βρεθεί να τους δώσει την τέλεια συμβουλή, αλλά κανείς δεν το κάνει.

Ταύρος

Οι Ταύροι όταν ζητούν συμβουλές θέλουν απλώς κάποιον να συμφωνήσει μαζί τους. Ξέρουν ότι είναι ωραίο να ακούνε άλλες γνώμες, αλλά κανενός η γνώμη δεν τους αρέσει όσο η δική τους. Η πιθανότητα ότι κάποιος άλλος μπορεί να ξέρει τι χρειάζεται ένας Ταύρος τους φαίνεται αστεία, και κανείς δεν μπορεί να τους μεταπείσει.

Καρκίνος

Όταν ένας Καρκίνος ζητάει συμβουλή, θέλει απλώς να μιλήσει για όσα τον πιέζουν. Δεν μπορεί να επιστευθεί ότι κάποιος άλλος ξέρει τι του χρειάζεται, όμως απολαμβάνει τον χρόνο και την προσοχή που του δίνει ο άνθρωπος που τον ακούει και τον συμβουλεύει.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες έχουν όλη την καλή διάθεση να ακούσουν τις συμβουλές που τους δίνονται, αλλά πάντα καταλήγουν να ακούνε την καρδιά τους. Είναι συναισθηματικοί και ακούνε το ένστικτό τους. Δεν θέλουν να πληγώσουν κανέναν απορρίπτοντας μια συμβουλή, οπότε θα δείξουν πραγματικά ότι τη δέχονται. Απλώς δε θα το κάνουν.