ΖΩΔΙΑ

Οι χειρότεροι σύντροφοι του ζωδιακού κύκλου


29 Σεπτεμβρίου 2019

Οι χειρότεροι σύντροφοι του ζωδιακού κύκλου

Μπορεί να μην το γνωρίζετε αλλά υπάρχουν τρία ζώδια που είναι οι χειρότεροι σύντροφοι. Εάν θέλετε να μάθετε ποιοι είναι συνεχίστε την ανάγνωση.

Ιχθύς

Ενώ οι ιχθείς είναι ευαίσθητοι, ευγενικοί και συμπονετικοί, συχνά οδηγούνται στο να δημιουργούν δυσλειτουργικές σχέσεις. Ζουν επίσης στον δικό τους κόσμο και πολλές φορές δεν μπορούν να αντιληφθούν τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση.

Παρθένος

Οι παρθένοι είναι ζηλιάρηδες και δημιουργούν συχνά προβλήματα στις σχέσεις. Και ενώ στην αρχή νομίζετε ότι θα είστε μαζί με έναν γοητευτικό άνθρωπο, στην πραγματικότητα καταλήγετε με έναν σύντροφο που θέλει να ελέγχει τα πάντα. Τέλος το χειρότερο ίσως χαρακτηριστικό του παρθένου είναι πως όταν βρίσκεται σε μια σχέση θέλει να χειραγωγεί το έτερό του ήμισυ.

Ταύρος

Μπορεί ο ταύρος να σας κακομαθαίνει, ωστόσο δεν θα σας αφιερώσει εύκολο πολύ από τον χρόνο του. Ωστόσο εάν καταφέρετε να γίνετε ζευγάρι με έναν ταύρο, θα έχετε δίπλα σας κάποιον που θα σας στηρίζει για πάντα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.