ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα Σελήνη


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2019

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα Σελήνη

Αυτό το Σαββατοκύριακο φέρνει ακόμα ένα νέο φεγγάρι, πιο μυστηριώδες και ίσως σκοτεινό στο ζώδιο του Σκορπιού.

Αστρολογικά, όταν ένα νέο φεγγάρι πέφτει πάνω σε οποιοδήποτε ζώδιο, αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που ανήκουν σε κάποια ζώδια θα έχουν μια συναισθηματικά πολύπλοκη και πιθανώς μετασχηματιστική περίοδο μπροστά τους. Η 27η νέα σελήνη στον Σκορπιό δεν είναι διαφορετική. Θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε εύκολα κινήσεις, αλλά ειδικά για κάποια ζώδια η νέα σελήνη του Οκτωβρίου θα τα επηρεάσει λιγότερο.

Κριός

Η νέα Σελήνη θα σας κάνει, εσάς τους Κριούς, να δώσετε την προσοχή σας στις σχέσεις σας, ενώ σας ανοίγει ένα παράθυρο για να βρείτε πραγματικά μια καλύτερη ισορροπία. Το νέο φεγγάρι του Οκτωβρίου θα σας δώσει την ευκαιρία να εργαστείτε στη σχέση σας και ειλικρινά χρειάζεστε αυτή την υπενθύμιση.

Λέων

Εσείς τα Λιοντάρια θα αισθανθείτε αρκετά ευαίσθητοι με τη νέα Σελήνη, η οποία δίνει έμφαση στο σπίτι και στην οικογένειά σας. Έτσι προετοιμαστείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να ετοιμάσετε τον εαυτό σας για την πιθανότητα να λάβετε εκπληκτικά νέα.

Παρθένος

Κατά τη νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, η επικοινωνία τονίζεται πολύ για εσάς τους Παρθένους. Μπορεί να λάβετε κάποια συγκλονιστικά ή συναρπαστικά νέα σε σχέση με ένα συμβόλαιο, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήστε τη λογική σας και να κα΄νετε στρατηγικές κινήσεις.

Ιχθείς

Για εσάς τους Ιχθείς, αυτή την περίοδο το μυαλό σας φαίνεται να είναι πολύ ενεργό και πεινασμένο για νέες γνώσεις. Ίσως να εστιάσετε σε ταξίδια, με ίσως ακαδημαϊκές ή πολιτιστικές γνώσεις. Δεν θα μετανιώσετε γι' αυτή την ευκαιρία μάθησης, ακόμα κι αν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε λίγο περισσότερο τον προσωπικό σας χρόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.