ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν τα καλύτερα και πιο παθιασμένα φιλιά


The Jennettes

9 Νοεμβρίου 2019

Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν τα καλύτερα και πιο παθιασμένα φιλιά

Ένα φιλί είναι η βάση μίας σχέσης και κάποια ζώδια ξεχωρίζουν, γιατί φιλάνε καλύτερα και με περισσότερο πάθος.

Ακόμη και στο φιλί, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που τα πάνε λίγο καλύτερα από άλλα. Αν και ένα καλό και παθιασμένο φιλί εξαρτάται κυρίως από την τεχνική, το πόσο, όμως, μας αρέσει ο άλλος, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Αν θέλετε να δείτε, ωστόσο, ποια είναι τα ζώδια που σίγουρα έχουν την τεχνική, αλλά έχουν και το πάθος, διαβάστε παρακάτω.

1. Κριός

Ο Κριός φιλά καλά, ακριβώς επειδή θέλει να φιλά καλά. Το ζώδιο του Κριού είναι παθιασμένο και ερωτικό. Αν σας φιλήσει Κριός, σίγουρα δεν προσποιείται. Ξέρει να ασκεί μία γοητεία πάνω στους άλλους και αυτό το βγάζει και στο φιλί του.

2. Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο γεμάτο πάθος. Ο Ταύρος είναι φυσικό να έχει ένα φετίχ με τα φιλιά. Απολαμβάνει την τέχνη του φιλιού, και το κάνει καλά. Το συγκεκριμένο ζώδιο ξέρει καλά να χρησιμοποιεί το στόμα του. Δεν ξέρουμε τι φταίει, πάντως του βγαίνει φυσικά και το φιλί του θα σας ενθουσιάσει.

3. Τοξότης

Αν θέλετε να φιλήσετε κάποιον που δεν νοιάζεται για το πώς βλέπετε το φιλί του, φιλήστε έναν Τοξότη.  Για τον Τοξότη το φιλί είναι ένα σύμβολο. Καλό είναι να περιμένετε ένα διαφορετικό φιλί από τα συνηθισμένα. Τα φιλιά του είτε είναι μικρά και χαριτωμένα, είτε είναι παθιασμένα και γεμάτα υποσχέσεις.

4. Καρκίνος

Το σαγηνευτικό φιλί του Καρκίνου σίγουρα θα σας μεθύσει και θα σας συνεπάρει. Έχει κάτι μαγικό το φιλί του Καρκίνου και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας κάνει να θέλετε κι άλλο. Εκτός από αξιαγάπητο ζώδιο τελικά ο Καρκίνος έχει ταλέντο και στο φιλί και θα σας ενθουσιάσει.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.