Αυτά είναι τα ζώδια που θα περάσουν τον πιο ρομαντικό Δεκέμβριο

The Jennettes
Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019

Ο Δεκέμβριος είναι επίσημα ο πρώτος μήνας του χειμώνα, ενώ ξεκινά επίσημα και η περίοδος των γιορτών.

Έχοντας μπει για τα καλά σε χριστουγεννιάτικο mood, αυτό που αναζητούμε, όταν τελειώνουν οι αμέτρητες υποχρεώσεις μας, είναι ένα ρομαντικό ραντεβού και μια ζεστή αγκαλιά. Είναι γνωστό ότι ο Δεκέμβριος, σύμφωνα με την αστρολογία, είναι ο μήνας του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας. Ποια είναι τα ζώδια που θα περάσουν τον πιο ρομαντικό μήνα και θα έχουν την ευκαιρία για νέες περιπέτειες;

Παρθένος

Προσωπικά, επαγγελματικά και ρομαντικά, θα πάρουν την ανιούσα για εσάς τους Παρθένους, τον Δεκέμβριο. Με τη μετατόπιση του Δία, θ' αρχίσετε να εμπιστεύεστε πιο εύκολα, ενώ αν ψάχνετε για μια νέα αγάπη, αυτός θα είναι ο τυχερός σας μήνας. Επίσης, η ισχυρή ηλιακή έκλειψη της νέας σελήνης,θα ενεργοποιήσει το εκφραστικό πέμπτο σπίτι σας στις 26 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν δυναμικά νέα ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Ξέρουμε ότι ήταν ένα δύσκολο διάστημα, αλλά επιζήσατε το χειρότερο. Η γοητευτική Αφροδίτη θα σας γεμίσει με αγάπη και ευχαρίστηση, ενώ θα μπορέσετε να καλωσορίσετε και μία μεγάλη αίσθηση αισιοδοξίας. Ο ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας αργότερα μέσα στο μήνα, ακριβώς πριν την ηλιακή έκλειψη της νέας σελήνης. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να γιορτάζετε τις νίκες σας και να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας.

Λέων

Για εσάς τους Λέοντες και με τον ήλιο και τον Ερμή στο πλευρό σας, θα αισθανθείτε τόσο σίγουροι όσο ποτέ. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο, γεγονός που σίγουρα θα προσθέσει μια μικρή ρομαντική γοητεία στις τρέχουσες σχέσεις σας. Επίσης, η εποχή ενδείκνυται για εσάς τα λιοντάρια να ξεκινήσετε έναν παθιασμένο ρομαντικό χειμώνα, ενώ όσοι από εσάς είναι δεσμευμένοι, θα ερωτευτείτε ακόμη περισσότερο.