Τα 3 ζώδια που παίρνουν πάντα πρωτοβουλίες

The Jennettes
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Κάποια άτομα θα κάνουν αυτό που τους επιβάλλουν άλλοι, χωρίς πολλές φορές να εκφράζουντ η δική τους άποψη. Κάποια άλλα όμως άτομα θα επιβάλλουν τη δική τους άποψη έχοντας πάρει πρωτοβουλία.

Σε ποια ζώδια ανήκουν αυτά τα άτομα;

Λέων

Αν πρόκειται να γίνεις ηγέτης, πράγμα το οποίο πολλοί Λέοντες κάνουν, πρέπει να παίρνεις πρωτοβουλίες. Οι Λέοντες ξέρουν ότι υπάρχουν ενέργειες που δεν μπορούν να πάρουν παράταση, και τις αναλαμβάνουν. Ξέρουν πότε πρέπει να μιλήσουν και πότε πρέπει να δράσουν. Αν κάνουν λάθος, μαθαίνουν από αυτό.

Τοξότης

Δεν υπάρχει αναμονή για τους Τοξότες. Αν κάτι πρέπει να γίνει, το κάνουν. Ρωτάνε πολλά, έχουν στόχους και κάνουν ο,τι χρειάζεται. Είναι έξυπνοι και χρειάζονται προκλήσεις στη ζωή τους, ενώ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δημιουργήσουν αυτές τις προκλήσεις μόνοι τους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι ομαδικοί αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν παίρνουν πρωτοβουλίες. Εμπνέουν τους άλλους με το παράδειγμά τους και όσοι βρίσκονται υπό την ηγεσία τους μαθαίνουν να δουλεύουν για το σύνολο. Οι Αιγόκεροι θα κάνουν όλα όσα έχει η λίστα τους, και παραπάνω.