ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στο φθινόπωρο


The Jennettes

14 Σεπτεμβρίου 2020

Τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στο φθινόπωρο

Όλοι μιλούν για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Όμως και το φθινόπωρο ο έρωτας δεν μπορεί να ελεγχθεί αν είναι να έρθει.

Ποια είναι τα ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στο φθινόπωρο;

Παρθένος

Ο Παρθένος φαίνεται πως έμεινε για πολύ καιρό μόνος του. Ως γνωστόν είναι από τα ζώδια που σε αυτά τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολο και εσωστρεφές. Ένας Παρθένος θα προσπαθήσει να βγάλει από την μύγα ξίγκι έτσι ώστε να βρει το λάθος σε αυτόν που τον διεκδικεί και να τον απορρίψει. Φαίνεται όμως πως μετά από μια μεγάλη αποχή, το Φθινόπωρο θα είναι η ιδανική περίοδος για να βρει το άλλο του μισό!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ως γνωστόν ένα πολύ δυναμικό και ανεξάρτητο ζώδιο. Παρόλα αυτά, του αρέσει να πειραματίζεται στον έρωτα και αγαπάει πολύ το φλερτ. Το καλοκαίρι του 2020 δεν ήταν ακριβώς αδιάφορο ερωτικά για τον Σκορπιό αλλά δεν ήταν και αυτό που θα ήθελε. Με υπομονή και επίμονη κερδίζεις όμως και σίγουρα το φθινόπωρο δεν θα είναι αδιάφορο.

Κριός

Ο Κριός πέρασε δύσκολο Καλοκαίρι. Ανασφάλειες, νεύρα, εσωτερικές ανησυχίες, οικονομικές ανασφάλειες. Είχε διάθεση από τις αρχές του καλοκαιριού να υποδεχτεί τον ρομαντισμό στη ζωή του, αλλά φαίνεται πως το καλοκαίρι δεν ήταν η εποχή του. Το φθινόπωρο λοιπόν φαίνεται πως θα είναι η κατάλληλη εποχή για εκείνον έτσι ώστε να ερωτευτεί.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.