ΖΩΔΙΑ

4/12: Ισχυρή Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη- Τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

3 Δεκεμβρίου 2021

4/12: Ισχυρή Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη- Τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο
4/12: Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη

Η σημερινή Νέα Σελήνη είναι ισχυρότερη από κάθε άλλη Νέα Σελήνη λόγω της Έκλειψης Ηλίου. Στο ζώδιο του Τοξότη και η συμμετοχή του Ουρανού (με ενεργό το τετράγωνο του με τον Κρόνο) σημαίνει πως η αλλαγή είναι αναγκαία όπου η επέκταση (Τοξότης) δεν μπορεί να λάβει πια χώρα.

Εάν η αλλαγή (Ουρανός) δεν είναι μέσα στο πλάνο που έχουμε κάνει, θα έρθει από εξωτερικά γεγονότα αλλά πιθανά με απροσδόκητο τρόπο (Νέα Σελήνη σε δυσαρμονική σχέση με τον Ουρανό). Αυτό σημαίνει ξαφνικά γεγονότα και μεταβαλλόμενες συνθήκες που θα πρέπει να προσαρμοστούμε με ευελιξία.

Υπάρχει η εύνοια μέσα σε αυτόν τον «μηχανισμό κρίσης» και την επανάληψη κύκλων που δεν λέμε να αφήσουμε λόγω πεποιθήσεων, η οποία είναι η ευνοϊκή σχέση της Νέας Σελήνης-Έκλειψης με τον Ερμή και τον Κρόνο αλλά θα χρειαστεί λογική, επιμονή και υπομονή για να φτάσουμε σε μια κατάσταση ισορροπίας.
Τα κύρια κλειδιά της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης-Έκλειψης Ηλίου στον Τοξότη είναι η μάθηση (γνώση) και η ανάπτυξη για να φτάσουμε σε μια κατάσταση εναρμόνισης με τον κόσμο γύρω μας (με την γενικότερη έννοια).
Η συγκεκριμένη Έκλειψη θα «κλείσει» τα θέματά της στην επόμενη Ηλιακή Έκλειψη που είναι στο τέλος Απριλίου 2022 (μάλλον μέχρι τότε θα πάει και το θέμα με τον Κορονοιό). Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η σημερινή Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη σας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να αφήσετε στερεότητες ιδέες και πεποιθήσεις και να δείτε τα πράγματα γύρω σας με μια νέα ματιά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η σημερινή Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη σας βοηθά να επικεντρωθείτε στον διαχωρισμό του σωστού και του λάθους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη πραγματοποιείται απέναντι σας βάζοντας σας σε σκέψεις σχετικά με τις σχέσεις, τις συνεργασίες σας και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη σας ζητά και σας βοηθά να δράσετε περισσότερο προσαρμοστικά και ευέλικτα στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη θα θυμίζει πόσο σημαντικό είναι για εσάς ταυτόχρονα με την εργασία σας και την καθημερινότητά σας να εξερευνείτε νέες διαδρομές και να παίρνετε χαρά μέσα από δημιουργικά εγχειρήματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη σας φέρνει αντιμέτωπη/ο με την βαθιά σας ανάγκη να προχωρήσετε σχέδια και φιλοδοξίες ταυτόχρονα με όλες τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σε προσωπικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με τις επαφές σας, με τον άμεσο περιβάλλον και τον τρόπο που επικοινωνείτε μέσα σε αυτό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη σας βοηθά να τακτοποιήσετε θέματα αξιών υλικών ή/και συναισθηματικών ώστε να ανέβει η αυτοεκτίμησή και η αυτοπεποίθησή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας, επηρεάζει κυρίως την ζωτικότητά σας και την θέλησή σας να κάνετε πράγματα αυτή τη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη αγγίζει ευαίσθητες χορδές γιαυτό δεν θα είναι καλό αυτή τη στιγμή να ασχοληθείτε με καταστάσεις οι οποίες θα σας μπερδέψουν ή θα σας δημιουργήσουν λάθος προσδοκίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη σας βοηθά να βρείτε τους τρόπους με τους οποίους θα καταφέρετε να δράσετε δημιουργικά μέσα σε ένα σύνολο ανθρώπων ή τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσετε να έχετε την στήριξη άλλων ανθρώπων με τους οποίους μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να σας βάζει σε διλλήματα σχετικά με επαγγελματικά θέματα ή ζητήματα που αφορούν γενικότερα την πορεία και εξέλιξή σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.