ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν κρύβουν ποτέ τα συναισθήματά τους


JTeam

25 Μαΐου 2022

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν κρύβουν ποτέ τα συναισθήματά τους
Μερικά ζώδια αρνούνται να εκφραστούν και συχνά μας μπερδεύουν με τη συμπεριφορά τους που είναι μία ζέστη μία κρύο!

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία γεύση σχετικά με το ποια ζώδια κρύβουν τα συναισθήματά τους και είναι δύσκολο, σχεδόν αδύνατο να τα ξεκλειδώσουμε.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο θέλει χρόνο και μάλιστα πολύ! Δεν είναι η πιο εύκολη περίπτωση αλλά θέλει επιμονή και αγάπη για να εκφράσει όλα αυτά που νιώθει. Δεν έχει μάθει να αναλύει τα συναισθήματά του και αυτό τον δυσκολεύει. Αν σας ανησυχεί και θέλετε να καταλάβετε αν νιώθει κάτι για εσάς να γνωρίζετε ότι είναι από τα λίγα ζώδια που μιλάνε με πράξεις. Επομένως αν κάνει πράξεις για εσάς σημαίνει ότι νοιάζεται!

Λέων

Το ηγετικό ζώδιο που συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί! Ο Λέων δεν θα κρύψει αυτά που νιώθει και γρήγορα θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι αγαπάει με όλη του την ψυχή. Αν αισθανθεί όμως ανασφάλεια ή ένα περιβάλλον που τον υποτιμά τότε θα δείτε την άλλη όψη του νομίσματος και δεν θα σας αρέσει καθόλου.

Κριός

Ο Κριός μπορεί να πιστεύετε ότι είναι εξωστρεφής αλλά δεν θέλετε να μάθετε τι κρύβει μέσα του! Δημιουργεί μια εικόνα που θέλει να έχουν οι άλλοι για εκείνον και πολύ δύσκολα να δείξει την αλήθεια του. Είναι σαν να παίζει ρόλους ανάλογα με το ποιους συναναστρέφεται και τι έχει να κερδίσει στη κάθε περίπτωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS