ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που κάνουν συνέχεια αρνητικές σκέψεις


JTeam

28 Μαΐου 2022

Τα ζώδια που κάνουν συνέχεια αρνητικές σκέψεις
pexels
Μήπως ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω;

Από τις 6.000 σκέψεις που κάνουμε κάθε μέρα, σύμφωνα με έρευνα του Queen's University στο Kingston του Ontario, το 80% είναι αρνητικές. Ήρθε η ώρα να εκπλαγούμε από το πόσο αρνητικοί μπορούμε να γίνουμε και από το πώς μπορούμε να σκηνοθετήσουμε μόνοι μας μια δυσάρεστη κατάσταση, η οποία καταλήγει να γίνεται τοξική χωρίς να είναι υπαρκτή.

Κάθε ζώδιο έχει πιθανότητες να έχει σκοτεινές σκέψεις, ωστόσο, υπάρχουν μερικά ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να γεμίσουν αρνητικότητα από άλλα. Κι αυτό πολλές φορές έχει να κάνει με τη φύση του ζωδίου. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει απαραίτητα για όλους.

Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που κατέχουν ρεκόρ αρνητικών σκέψεων;

Καρκίνος

Η διάθεσή των Καρκίνων μπορεί να γίνει εξαιρετικά σκοτεινή καθώς μεταβάλλεται εύκολα. Αν κάτι δεν τους πάει καλά στη συναναστροφή τους με τους άλλους δεν θα το σκεφτούν πολύ και θα τους διώξουν μακριά από τη ζωή τους. Γίνονται συχνά εξαιρετικά καχύποπτοι κι αυτό προέρχεται από την ευαίσθητη φύση τους. Το αποτέλεσμα είναι να βυθίζονται διαρκώς σε αναρίθμητες αρνητικές σκέψεις.

Λέων

Οι αρνητικές σκέψεις του Λέοντα ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας. Παρόλο που είναι από τα πιο δυναμικά ζώδια, πολλές φορές χάνεται στον κόσμο της απαισιοδοξίας και της ανασφάλειας. Αρκετές από τις αρνητικές σκέψεις που κάνει, περιστρέφονται γύρω από την εικόνα του αλλά και γύρω από τον έρωτα, όπου όταν νιώσει ότι αυτό το συναίσθημα λείπει από τη ζωή του, τότε βυθίζεται σε μια βαθιά μελαγχολία.

Σκορπιός

Αν κάποιος πρόκειται να κάνει «σκοτεινές» σκέψεις, αυτός είναι ο Σκορπιός. Οι Σκορπιοί είναι εξαιρετικά συναισθηματικοί και σκέφτονται αρκετά τη ζωή, ενώ απολαμβάνουν να συζητούν ουσιαστικά θέματα με τους φίλους τους. Αλλά μερικές φορές, οι σκοτεινές τους σκέψεις, τους καταβάλλουν. Ο Σκορπιός θέλει να ψάξει τη ρίζα ενός προβλήματος, να βρει ποιος λέει ψέματα και να προσπαθήσει να ελέγξει την κατάσταση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.