ΖΩΔΙΑ

Ο νούμερο ένα τρόπος για να προσελκύσετε κάθε ζώδιο


JTeam

30 Ιουνίου 2022

Ο νούμερο ένα τρόπος για να προσελκύσετε κάθε ζώδιο
Ο νούμερο ένα τρόπος για να προσελκύσετε κάθε ζώδιο

Υπάρχουν πολλoί παράγοντες που καθορίζουν μια καλή πρώτη εντύπωση. Για μερικούς ανθρώπους το να γοητεύσουν τον άλλο είναι παιχνιδάκι, για άλλους όμως όχι. Η τέχνη του να κερδίζεις τους ανθρώπους είναι μια δεξιότητα που πρέπει να μάθει ο καθένας για να προχωρήσει στη ζωή, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο.

Και αυτό γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν προσπαθείς να δημιουργήσεις μια ρομαντική σχέση. Για να βοηθήσουμε, έχουμε συγκεντρώσει έναν οδηγό για το πώς να προσελκύσετε κάθε ζώδιο Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να τραβήξετε την προσοχή κάθε ζωδίου.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Για να τους κατακτήσετε ο καλύτερος τρόπος είναι πρώτα να τραβήξετε το ενδιαφέρον τους με την προσωπικότητα σας. Τους αρέσουν τα δύσκολα για αυτό και πρέπει να σας δουν σαν έπαθλο που πρέπει να παλέψουν για να αποκτήσουν. Αλλά φροντίστε να τους δώσετε την ευκαιρία να σας κερδίσουν τελικά. Ο Κριός θα αποθαρρυνθεί και θα προχωρήσει στην επόμενη κατάκτηση αν νιώσει ότι δεν επιτυγχάνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Για να προσελκύσετε έναν Ταύρο, πρέπει απλώς να δώσετε προσοχή στις ανάγκες του και να του δείξετε ότι τον σκέφτεστε. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τη ρομαντική Αφροδίτη, αυτό το επίμονο ζώδιο της γης έχει μια κρυφή τρυφερή πλευρά. Όταν ένας Ταύρος δει πόσο στοχαστικός είστε, τα συνήθως ψηλά τείχη του θα πέσουν. Τα λόγια είναι φθηνά όταν πρόκειται να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός Ταύρου. Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια και θα καταλάβετε ότι τους έχετε κερδίσει όταν αρχίσουν να ανταποδίδουν την καλοσύνη και τη στοργή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κοινωνικοί και γοητευτικοί, οι Δίδυμοι είναι γνωστό πως το έχουν με την επικοινωνία, αφού ο Ερμής είναι εκείνος που τους κυβερνά. Στις σχέσεις, τους αρέσει να παραλείπουν τη μικρή συζήτηση και να μιλάνε κατευθείαν για τα μεγαλύτερα μυστήρια της ζωής. Ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε έναν Δίδυμο είναι να απευθυνθείτε στην πνευματική τους πλευρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο καρκίνος είναι γνωστός ότι είναι γλυκός και ευαίσθητος σε κάθε πτυχή της ζωής. Στις σχέσεις, αγαπούν να είναι με έναν σύντροφο που δεν φοβάται να εμβαθύνει στα συναισθήματά του. Για να προσελκύσετε έναν Καρκίνο, φροντίστε να είστε ειλικρινείς μαζί του. Λατρεύουν απόλυτα τη γνήσια συζήτηση και θα τους δείξει ότι είστε προσιτοί. Με το να είστε ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας σε έναν Καρκίνο, θα του δείξετε ότι μπορεί να σας εμπιστευτεί ακόμα και την καρδιά του—και αυτό το χαρακτηριστικό είναι απλά ακαταμάχητο για αυτούς.

ΛΕΩΝ

Οι λέοντες είναι γνωστό ότι κλέβουν τα φώτα από όλα τα άλλα ζώδια.Το πρώτο που θα προσέξουν σε εσάς είναι την φυσική λάμψη και αυτοπεποίθηση σας. Ο Λέων πάντα λατρεύει να τον θαυμάζουν. Έτσι, αν κάνετε ένα ή δύο κομπλιμέντα κρυφά ενώ βρίσκεστε στη μέση μιας συζήτησης —ή μπροστά σε μια ομάδα ανθρώπων— είναι σίγουρο ότι θα χαϊδέψετε τον εγωισμό τους και θα γίνετε το νέο τους αγαπημένο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν θέλετε να κερδίσετε έναν Παρθένο, πρέπει να του δώσετε προσοχή. Αυτό το πρακτικό ζώδιο έχει την καρδιά ενός ονειροπόλου και θα σας προσέξει αν του κάνετε προσεκτικές και λεπτομερείς ερωτήσεις σχετικά με τις φιλοδοξίες και τα πάθη τους. Το να καταβάλεις προσπάθεια να μάθεις πραγματικά γι' αυτούς δείχνει στους Παρθένους ότι είσαι σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός λατρεύει την καλή ζωή. Αυτό το γοητευτικό ζώδιο του αέρα είναι γνωστό για την αγάπη του για τον αυθορμητισμό. Και με κυβερνήτη την Αφροδίτη, οι Ζυγοί ξέρουν πώς να φλερτάρουν καλύτερα από τον καθένα. Το πιο σημαντικό πράγμα για έναν Ζυγό είναι να διασκεδάζει και να ζει τη στιγμή. Για να τους προσελκύσετε, θα πρέπει να τους δείξετε πόσο χαλαροί και ευέλικτοι είστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι γνωστό ότι αγαπούν να χρησιμοποιούν τη μυστηριώδη αύρα τους προς όφελός τους. Είναι δύσκολο να ξέρεις πραγματικά τι θα κερδίσει έναν Σκορπιό, επειδή του αρέσει να κρατούν τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους. Ωστόσο, όταν τους κερδίσετε θα σας κάνουν να αποδείξετε τα συναισθήματά σας για αυτούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν υπάρχει τίποτα συμβατικό στον τρόπο με τον οποίο ο Τοξότης προσεγγίζει τη ζωή. Γνωστοί για την ανάγκη τους για ελευθερία και την αγάπη για την περιπέτεια, δεν είναι ο τύπος που πρέπει να συμβιβαστεί με μια παραδοσιακή σχέση. Αναζητούν κάποιον που θα παρέμβει ως συγκυβερνήτης τους στην περιπέτεια της ζωής. Για να προσελκύσετε έναν Τοξότη, πρέπει να μοιραστείτε τα πάθη σας μαζί του. Μιλήστε τους για τα όνειρά σας και όλα τα πράγματα που θέλετε να πετύχετε στη ζωή. Πείτε τους για τα χόμπι σας και τι ελπίζετε να μάθετε. Θα ενθουσιαστούν αμέσως με τις φιλοδοξίες σας και θα θέλουν να είναι μέρος της ζωής που δημιουργείτε για τον εαυτό σας. Και αν μπορείτε να τους δείξετε την ίδια υποστήριξη στους στόχους τους, δεν θα μπορέσουν να σας αντισταθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσον αφορά τις σχέσεις, οι Αιγόκεροι δεν τους αρέσει να μπερδεύονται. Αυτό το υπεύθυνο και ευθύ ζώδιο αρέσκεται να προσεγγίζει τις σχέσεις σαν μια επαγγελματική συμφωνία. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό δεν είναι ρομαντικό, αλλά για έναν Αιγόκερω, είναι σημαντικό να ανακαλύψουν ότι το άτομο με το οποίο θέλουν να βγουν έχει προοπτικές, προτού αφήσουν τα πράγματα να γίνουν σοβαρά. Εάν προσπαθείτε να προσελκύσετε κάποιον, φροντίστε να είστε ειλικρινείς σχετικά με τις αξίες σας μαζί του. Μοιραστείτε νωρίς τις προσδοκίες σας για τη σχέση και δείξε από την αρχή τι χρειάζεται για να είστε ευτυχισμένοι σε μια σχέση. Ο Αιγόκερως θα σεβαστεί την ειλικρίνειά σας, και αυτό θα τον διευκολύνει να αποφασίσει εάν εσείς οι δύο ταιριάζετε ή όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικός και απρόβλεπτος, ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που ακολουθεί μια αντισυμβατική προσέγγιση στα ραντεβού και στο γάμο. Αυτό το γοητευτικό ζώδιο του αέρα έχει μια μεγάλη ομάδα φίλων, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από πολύ διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Επειδή οι φίλοι ενός Υδροχόου είναι τόσο σημαντικοί για την ευτυχία τους, δεν είναι ασυνήθιστο οποιαδήποτε σημαντική σχέση τους να ξεκινά ως φιλία. Για να προσελκύσετε έναν Υδροχόο, να είστε φιλικοί και ανοιχτόμυαλοι. Τους αρέσει όταν οι άνθρωποι δείχνουν τις κρυφές πλευρές της προσωπικότητάς τους και είναι αυτές οι μικρές ιδιορρυθμίες που θα κάνουν έναν Υδροχόο να σας ερωτευτεί. Το πιο σημαντικό πράγμα για έναν Υδροχόο σε κάθε σχέση είναι να νιώθει ότι εκτιμάτε τη συντροφιά του, γι' αυτό ξεκινήστε με τη δημιουργία φιλίας και δείτε πού σας οδηγεί η σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι ο γλυκός και ευαίσθητος Ιχθύς. Ως ζώδιο του νερού, οι Ιχθύες αναζητούν πάντα ένα παραμυθένιο ειδύλλιο - με τον σύντροφο της επιλογής τους να παίζει τον Πρίγκιπα ή την Πριγκίπισσα. Οι Ιχθύες τείνουν να ερωτεύονται γρήγορα. Για αυτόν τον λόγο, οι Ιχθύες αναζητούν σε σχέσεις με άλλα συναισθηματικά ευαίσθητα ζώδια. Για να τους κερδίσετε, προσπαθήστε να προσελκύσετε την καλλιτεχνική τους πλευρά με μουσική, τέχνη ή άλλο δημιουργικό μέσο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.