04/07: Ερμής στον Καρκίνο: Τα συναισθήματα αποκτούν φωνή- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 19 Ιουλίου απορροφώντας με μεγαλύτερη ευκολία τους κραδασμούς από τις υπόλοιπες πλανητικές ενέργειες. Σε ατομικό επίπεδο αυτό σημαίνει πως τα πάντα φιλτράρονται από τα συναισθήματα και τον ψυχικό μας κόσμο, δίνοντας μας την ευκαιρία να μπορέσουμε να διαισθανθούμε τη πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε προς το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα η λογική θα πρέπει να είναι απόλυτα σύμφωνη με την καρδιά και τις βαθύτερές μας επιθυμίες για την επιλογή της σωστής οδού. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής φέρνει στο προσκήνιο ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 19 Ιουλίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στον Καρκίνο μέχρι 19 Ιουλίου φέρνει κυρίως νέους τρόπους σκέψεις απέναντι σε ζητήματα που έχετε στο μυαλό σας και νέες ευκαιρίες για να τα προχωρήσετε ή/και να τα ολοκληρώσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μέχρι 19 Ιουλίου ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου θα κινητοποιήσει κυρίως ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής θα σας επηρεάσει ιδιαίτερα μιας και θα περνά από το ζώδιό σας μέχρι 19 Ιουλίου φέρνοντας δυνατότητες να δείξετε στο κόσμο γύρω σας τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θα είναι η περίοδος μέχρι 19 Ιουλίου για εσάς μιας και ο φτερωτός Ερμής στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει μέσα από αυτά που νιώθετε και την διαίσθησή σας να έρθετε πιο κοντά σε κάτι που επιθυμείτε. .  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους,  η κοινωνικότητά σας βελτιώνετε και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας με τον Ερμή στον Καρκίνο μέχρι 19 Ιουλίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής  στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 19 Ιουλίου επηρεάζει κυρίως επαγγελματικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται γενικότερα με την καριέρα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, κάντε παραγωγικά βήματα μπροστά χωρίς φόβο αλλά με πάθος και πάντα σε επαφή με την διαίσθησή σας η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή με τον Ερμή στον Καρκίνο μέχρι 19 Ιουλίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η αντικειμενικότητα δεν είναι το φόρτε του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου ωστόσο θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με βαθύτερα όνειρα και προσδοκίες, μέχρι 19 Ιουλίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής περνά απέναντι από το ζώδιό σας μέχρι 19 Ιουλίου ενεργοποιώντας τομείς στους οποίους συνδέεστε με άλλους ανθρώπους είτε σε συναισθηματικό είτε σε εργασιακό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, διάφορες συζητήσεις και νέες πληροφορίες σχετικά με δραστηριότητες που είναι μέρος της καθημερινή σας ρουτίνας ή/και εργασίας με τον Ερμή στον Καρκίνο μέχρι 19 Ιουλίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, χρόνο για εσάς και για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ξεκουράζουν κυρίως ψυχικά, φέρνει ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 19 Ιουλίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS