ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν έναν τυχερό Ιούλιο


JTeam

5 Ιουλίου 2022

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν έναν τυχερό Ιούλιο
Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν έναν τυχερό Ιούλιο

Ο Ιούλιος είναι μήνας αλλαγών και μάλιστα από αυτές που είναι πιθανό να μας οδηγήσουν σε νέους, διαφορετικούς δρόμους στη ζωή μας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ουρανός θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, το γνωστό Κάρμα, κι αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που θα προκύψουν θα έχουν καρμικό χαρακτήρα.

Η σύνοδος θα είναι ακριβείας στο τέλος του μήνα, αλλά θα τη νιώθουμε έντονα σε όλη τη διάρκεια του. τις 18/7 η Αφροδίτη προχωρά στον συναισθηματικό Καρκίνο κάνοντας την ασφάλεια προτεραιότητα τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Ο Ερμής στις 19/7 και ο Ήλιος στις 22/7 περνούν στον Λέοντα φέρνοντας πάθος και έμπνευση.

Στις 28/7 η Νέα Σελήνη του Ιουλίου μας προτρέπει να βάλουμε σε προτεραιότητα τους στόχους μας. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα αλλαγών τρία ζώδια θα ευνοηθούν, έχοντας την τύχη με το μέρος τους.

Αυτά θα είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν έναν τυχερό Ιούλιο.

Καρκίνος

Ο ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σας για τις πρώτες τρεις εβδομάδες του Ιουλίου (που μπορεί γενικά να σας κάνει να νιώσετε στο στοιχείο σας), αλλά και δύο άλλοι πλανήτες εισέρχονται στον Καρκίνο αυτόν τον μήνα, δίνοντας την υποστήριξή τους.

Στις 5 Ιουλίου, είναι η σειρά του Ερμή. Και με αυτό, μπορεί να διαπιστώσετε ότι περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε εσάς για τις γνώσεις και τις συμβουλές σας. Όταν αργότερα ο πλανήτης κάνει την ένωσή του με τον ήλιο στις 16 Ιουλίου, το τυπικά υψηλό επίπεδο διαίσθησής σας θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο δυνατό από το συνηθισμένο - σε σημείο που ουσιαστικά διαβάζετε τους άλλους.

Στις 17 Ιουλίου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της στοργής, περνάει επίσης στον Καρκίνο. Αυτό θα μπορούσε να κάνει το δεύτερο μισό του μήνα μια εξαιρετική στιγμή για να δείτε αγαπημένα πρόσωπα, να απολαύσετε καλό φαγητό, υπέροχη παρέα και ένα όμορφο περιβάλλον.

Λέων

Στις 10 Ιουλίου, ο ήλιος σχηματίζει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον αποστάτη Ουρανό, προσφέροντας σας την ευκαιρία να αναγνωριστείτε για την εφευρετικότητα και την εφευρετικότητά σας. Έπειτα, στις 16 και 17 Ιουλίου, ο ήλιος συνδέεται με τον αγγελιοφόρο Ερμή και τον πυρηνικό Ποσειδώνα, ενεργοποιώντας τόσο τις νοητικές σας ικανότητες (προετοιμαστείτε για πολλές νέες ιδέες) όσο και τη διαίσθησή σας. Και, φυσικά, μόλις ξεκινήσει επίσημα η σεζόν του Λέοντα στις 22 Ιουλίου, θα νιώσετε σαν τον πιο Λέοντα εαυτό σας—δηλαδή περιτριγυρισμένοι από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που ευδοκιμούν με την ενέργειά σας.

Υδροχόος

Ως εγκεφαλικό ζώδιο του αέρα, το μυαλό σας είναι η μαγεία σας—και όταν ο Ερμής προσανατολισμένος στο μυαλό κάνει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον Κρόνο, στις 2 Ιουλίου, μπορείτε έχετε πολλές νέες ιδέες. Αναζητήστε την εμφάνιση μιας σειράς δημιουργικών λύσεων σε καθημερινές προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Στις 10 Ιουλίου, αυτές οι ιδέες θα μπορούσαν να λάβουν μια απροσδόκητη ή ακόμα και ευχάριστη χροιά, καθώς ο ήλιος σχηματίζει μια υποστηρικτική όψη με τον σύγχρονο πλανητικό κυβερνήτη σας, τον εφευρετικό Ουρανό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.