ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το επάγγελμα που πρέπει να κάνεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου


JTeam

8 Αυγούστου 2022

Αυτό είναι το επάγγελμα που πρέπει να κάνεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου
pexels
Τα άστρα παραδίδουν μαθήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

Μπορεί να είσαι σε μια φάση της ζωής σου που θες να αλλάξεις επάγγελμα ή μπορεί να ψάχνεις ήδη αυτό των ονείρων σου. Τα άστρα σού έχουν τη λύση καθώς με βάση τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου, σου προτείνουν ποια δουλειά θα ήταν καλό να κάνεις για να μη χαραμίζεσαι.

Αν έχεις περιέργεια, ρίξε μια ματιά στις προτάσεις για το ζώδιό σου.

Κριός

Ενέργεια, δύναμη, ανταγωνιστικότητα. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά σου, αγαπητέ Κριέ οπότε τα άστρα σου προτείνουν να γίνεις ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, επαγγελματίας αθλητής, πυροσβέστης ή πολιτικός.

Ταύρος

Φημίζεσαι για το πείσμα αλλά και την καινοτομία σου. Σου αρέσει η πολυτέλεια, η υψηλή αισθητική και η καλή ζωή οπότε τα άστρα δεν έχουν παρά να σε συμβουλεύουν να ακολουθήσεις κάποιο από τα παρακάτω επαγγέλματα: Σεφ, καλλιτέχνης, σχεδιαστής μόδας, stylist των celebrities, οικονομικός σύμβουλος.

Δίδυμοι

Έχεις το επικοινωνιακό χάρισμα και την ικανότητα να κερδίζεις τις εντυπώσεις από τα πρώτα λεπτά. Οι δημόσιες ομιλίες είναι το καλύτερο σου και η αστρολογία σε συμβουλεύει να γίνει συγγραφέας, δημοσιογράφος, εκδότης ή να ασχοληθείς με οτιδήποτε αφορά τις δημόσιες σχέσεις.

Καρκίνος

Έχεις ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση, επομένως θα μπορούσες να ασχοληθείς με επαγγέλματα που περιστρέφονται γύρω από τον άνθρωπο, όπως ψυχολόγος ή γενικότερα θεραπευτής, αφού μπαίνεις εύκολα στην ιδιοσυγκρασία όσων έρχεσαι σε επαφή!

Λέων

Επαγγέλματα που έχουν άμεση σχέση με την διασκέδαση, την προβολή, τη δημιουργικότητα, την τέχνη, τα παιδιά αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο, είναι απόλυτα ταιριαστά για το ζώδιο αυτό! Έτσι λοιπόν αν είσαι λέων, μπορείς να γίνεις μοντέλο, παρουσιαστής, δημοσιογράφος, τραγουδιστής, ηθοποιός, παιδαγωγός.

Παρθένος

Αν ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου τότε να γνωρίζεις ότι τα επαγγέλματα που σου ταιριάζουν έχουν άμεση σχέση με την προσφορά υπηρεσίας προς τον κόσμο. Άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις ένα επάγγελμα που έχει άμεση σχέση με την υγεία, την διατροφή ή τη φροντίδα ζώων.

Ζυγός

Είναι το ζώδιο της δικαιοσύνης αλλά και της ισορροπίας, έτσι λοιπόν άνετα θα μπορούσε να γίνει δικηγόρος, δικαστικός επιμελητής, εισαγγελέας. Όμως ο Ζυγός είναι ένα αρκετά καλλιτεχνικό ζώδιο και έτσι θα ήταν εξίσου καλός ως συγγραφέας, ηθοποιός, ζωγράφος.

Σκορπιός

Η μεγάλη μεγάλη κατανόηση που δείχνεις για τον ανθρώπινο ψυχισμό θα μπορούσε να σε βοηθήσει να γίνεις ψυχολόγος, ψυχίατρος, κοινωνικός λειτουργός ή και σύμβουλος.

Τοξότης

Το πρώτο στη λίστα, επάγγελμα που ταιριάζει στο ζώδιο σου είναι ο εκπαιδευτής. Έχεις μεγάλο ταλέντο στη μεταλαμπάδευση γνώσης, έτσι λοιπόν θα μπορούσες να γίνεις παιδαγωγός/ δάσκαλος/ καθηγητής ή φωτογράφος.

Αιγόκερως

Σου ταιριάζουν τα πολύ πρακτικά επαγγέλματα, έτσι λοιπόν θα μπορούσες άνετα να ακολουθήσεις τον επιχειρηματικό κλάδο, τη διοίκηση επιχειρήσεων, τα οικονομικά, το marketing κλ.π. Γενικά, είσαι εργασιομανής και καριερίστας και αναζητάς πάντα την εξέλιξη!

Υδροχόος

Διακρίνεσαι για το πρωτοποριακό, καινοτόμο μυαλό σου, για την κλίση σου προς την τεχνολογία, αλλά και για την ευκολία του να μαθαίνεις πάντα κάτι καινούργιο! Σου ταιριάζουν επαγγέλματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το διαδίκτυο, στους υπολογιστές.

Ιχθείς

Είσαι ένα ζώδιο που μπορεί να ελιχθεί επαγγελματικά σε αρκετούς κλάδου , έχοντας την δυνατότητα να προσαρμόζεσαι εύκολα και γρήγορα. Η κλίση όμως είναι φανερή σε επαγγέλματα που έχουν άμεση σχέση με την επούλωση του ανθρωπίνου πόνου (πχ νοσηλευτής).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.