ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θυσιάζουν τα πάντα για να ευχαριστούν τον σύντροφό τους


JTeam

10 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια που θυσιάζουν τα πάντα για να ευχαριστούν τον σύντροφό τους
pexels
Μια όχι και τόσο υγιής πρακτική που υιοθετούν πολλά ζώδια

Μερικά ζώδια τα δίνουν όλα στη σχέση τους, άλλα είναι πιο συγκρατημένα και υπάρχουν κι εκείνα που θυσιάζουν τα πάντα για να είναι καλά ο σύντροφός τους. Βέβαια, αυτό σημαίνει πολλές φορές ότι αφήνουν πίσω δικές τους ανάγκες για την ευχαρίστηση του ατόμου που είναι στη ζωή τους.

Αν θες να δεις αν είσαι ένα από αυτά ή αν έχεις στη ζωή σου ένα τέτοιο άτομο, ρίξε μια ματιά σε όσα έχουν να σου πουν τα άστρα:

Ταύρος

Ο Ταύρος δίνει τα πάντα στη σχέση του και θα κάνει τα πάντα για τον σύντροφό του όταν ερωτευτεί. Ακόμη κι αν δεν πάρει τίποτα από τη σχέση του, θα είναι εκεί να προσπαθεί και να αφήνει πίσω τις δικές του ανάγκες. Αυτό φυσικά μπορεί να μην είναι τόσο καλό για την υγεία της σχέσης.

Παρθένος

Στοργικοί κι έτοιμοι να κάνουν κάθε θυσία για τη σχέση τους. Οι Παρθένοι παθαίνουν εμμονή με τη δοτικότητα και θα κάνουν τα πάντα για το άτομο, με το οποίο είναι ερωτευμένοι. Ξεχνούν τον εαυτό τους και τις επιθυμίες τους και διατίθενται να δώσουν τα πάντα για να είναι καλά ο σύντροφός του.

Καρκίνος

Το ζώδιο με τη μεγαλύτερη ενσυναίσθηση είναι πάντα έτοιμο να κάνει ό,τι χρειαστεί για να είναι καλά ο σύντροφός του. Παραγκωνίζει τις δικές του ανάγκες και προτιμάει να δίνει παρά να παίρνει αλλά αυτό κάποιες φορές μπορεί να λειτουργεί εναντίον του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.