ΖΩΔΙΑ

Αυτά θα είναι τα 3 πιο άτυχα ζώδια του Δεκεμβρίου σύμφωνα με τις προβλέψεις


JTeam

29 Νοεμβρίου 2022

Αυτά θα είναι τα 3 πιο άτυχα ζώδια του Δεκεμβρίου σύμφωνα με τις προβλέψεις
Όσο οι πλανήτες αλλάζουν θέσεις, όλο και διαφορετικές εξελίξεις θα αναμένονται

Μια Πανσέληνος, αντιθετικές όψεις και κάποιοι ανάδρομοι πλανήτες μας περιμένουν για τον Δεκέμβριο, μαζί με πολλά ακόμη. Λίγο πριν μπούμε στον τελευταίο μήνα του χρόνου, είναι καλό να κάνουμε μια προετοιμασία για τα ζώδια εκείνα που ναι μεν, θα χαρούν τις γιορτινές ημέρες, αλλά μάλλον θα μπουν σε σκέψεις και στοχασμούς, αφού δεν έχουν κάνει και λίγα.

Ο Δεκέμβρης ξεκινά με μια ένταση, καθώς ερχόμαστε αντιμέτωποι με όψεις που κάνουν οι πλανήτες από τον Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους. Το αποκορύφωμα αυτών των όψεων έρχεται με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 08/12/2022 που σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη. Μια παρορμητική αντίδραση, μια βιαστική απόφαση ή δράση μπορεί να έχει σημαντικές συνέπειες, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και υπομονετικοί τις μέρες αυτές. Μια θυμωμένη Πανσέληνος μαζί με τους ανάδρομους πλανήτες λοιπόν, δεν θα είναι και η ιδανικότερη συγκυρία.

Χωρίς να σημαίνει ότι ο Δεκέμβρης θα είναι είναι ένας καλός μήνας, τα ζώδια που θα είναι περισσότερο άτυχα ή τέλος πάντων θα δυσκολευτούν περισσότερο σύμφωνα με τις προβλέψεις έχουν ως εξής:

Ταύρος

Ο Δεκέμβριος δεν σας επιτρέπει να έχετε άλλο τοξικές συμπεριφορές προς τους γύρω σας. Είναι η στιγμή να αναθεωρήσετε τα όσα έχετε πράξει έως τώρα, πριν χάσετε και άλλα άτομα από τον περίγυρο σας. Καθώς ο ήλιος συνεχίζει να περνάει από τον όγδοο οίκο σας αυτό το μήνα, θα κληθείτε να εξετάσετε τους τρόπους με τους οποίους εμφανίζεστε για τους άλλους. Αν δεν έχετε θέσει σαφή όρια στις στενές σας σχέσεις, αυτή η εποχή είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνετε. Παρότι είστε είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρετε βοήθεια, η υπερβολική εξάρτηση των αγαπημένων σας προσώπων από εσάς μπορεί μερικές φορές να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Βεβαιωθείτε ότι, καθώς δείχνετε ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που αγαπάτε αυτόν τον μήνα, δεν επιτρέπετε καμία τοξική συμπεριφορά και κυρίως δεν αφήνετε αγαπημένα σας πρόσωπα να σας κρατούν πίσω στην δική σας ζωή.

Καρκίνος

Θα κληθείτε να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας, τις συνήθειες και τις ρουτίνες σας. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη, είναι σημαντικό να έχετε μεγάλη ελευθερία στην καθημερινότητά σας, αλλά είναι επίσης σημαντικό να ακολουθείτε κάποιου είδους πρόγραμμα. Αν και κάθε μέρα δεν θα μοιάζει ίδια, το πιο χαλαρό πρόγραμμα είναι αυτό που τελικά σας κάνει να λειτουργείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οπότε αν πρέπει να δείξετε περισσότερη πειθαρχία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε κι εσείς τα όριά σας.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, Αιγόκεροι, καθώς ο ήλιος συνεχίζει να περνάει από τον 12ο οίκο σου, τον οίκο της απομόνωσης. Πριν ξεκινήσουν τα γενέθλιά σας, θα προβληματιστείτε με τις συνήθειες και τον ελεύθερο χρόνο που απομένει στο τέλος μιας δύσκολης ημέρας. Μη διστάσετε να κάνετε ένα ταξίδι, ακόμα και μόνοι σας. Εχετε ανάγκη για προσωπικό χρόνο που θα σας απελευθερώσει, γι' αυτό μη διστάσετε να απομονωθείτε και να έρθετε σε μεγαλύτερη επαφή με τον εσωτερικό σας εαυτό. Είναι, επίσης, μια εξαιρετική στιγμή για να διακόψετε κακές συνήθειες και να τις αντικαταστήσετε με νέες υγιεινές. Είναι τέλος μια εποχή που οι ρυθμοί της δουλειάς θα αυξηθούν, αλλά τον επόμενο μήνα θα νιώσετε ξανά ο εαυτός σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS