ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν την περισσότερη εύνοια μέσα στον Δεκέμβρη


JTeam

1 Δεκεμβρίου 2022

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν την περισσότερη εύνοια μέσα στον Δεκέμβρη
Νέος μήνας και μάλιστα ο μήνας των γιορτών και των Χριστουγέννων φέρνει εύνοια για ορισμένα ζώδια

Αν και οι πλανήτες δεν βρίσκονται βρίσκονται και στην ιδανικότερη θέση, αφού οι αντιθετικές όψεις και οι ανάδρομοι πλανήτες εξακολουθούν να μας επηρεάζουν, φαίνεται πως ο μήνας των γιορτών θα είναι έστω και λίγο πιο ευχάριστος πόσο μάλλον για τα 3 παρακάτω ζώδια. Παρά τον ανάδρομο Άρη στους Δίδυμους και τις αντιθετικές του όψεις με τον πλανήτη της Αφροδίτης, τα ζώδια που θα δουν τα πράγματα "να στρώνουν" και να βρίσκουν μια ισορροπία έχουν ως εξής:

Κριός

Ήδη η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου ήταν για αρκετούς από εσάς πιο ευνοϊκή, αφού αρχίσατε να βρίσκεται και πάλι την αυτοπεποίθηση σας, μετά τα διαστήματα απομόνωσης. Είναι ώρα να βρείτε και πάλι τον χαμένο σας εαυτό και να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε και απολαμβάνετε, χωρίς να έχετε σκέψεις και ανησυχίες, όπως τους προηγούμενους μήνες. Στις 7 Δεκεμβρίου η πανσέληνος πέφτει στην ζώνη επικοινωνίας σου και θα σου δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση να ανεβάσεις τον εαυτό σου υψηλότερα (κοινωνικά).

Λέων

Μετά από μια σκληρή σεζόν εκλείψεων, ήρθε η ώρα και πάλι να απολαύσεις την καθημερινότητα σου και όχι μόνο. Το βαρύ συναισθηματικό φορτίο που μπορεί να κουβαλάς εδώ και καιρό, αρχίζει σιγά σιγά να φεύγει από το προσκήνιο, και στις 7/12 η πανσέληνος έρχεται στον τομέα δικτύωσης σου και αυτό φέρνει αέρα ανανέωσης και νέες γνωριμίες. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να σπάσεις μακροχρόνιους δεσμούς, η απομάκρυνση θα μπορούσε να προσφέρει μια μεγάλη αίσθηση ανακούφισης και να δημιουργήσει χώρο για πιο γνήσιες σχέσεις. Μη χάσεις την ευκαιρία.

Τοξότης

Είναι ο μήνας σου, είναι η στιγμή που το ενδιαφέρον στρέφεται σε σένα και με κάποιον τρόπο όλα κυλούν λίγο πιο ομαλά, παρά τις πολλές υποχρεώσεις. Η πανσέληνος στις 7 του μήνα, θα επηρεάσει τους Τοξότες στα επαγγελματικά τους και αυτό σημαίνει πως είναι ώρα να ανεβάζεις την αυτοεκτίμηση σου και όλα αυτά που προσφέρεις σε μια εργασία. Μη διστάσεις να αναδείξεις την δουλειά και τον κόπο που έχεις ρίξει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS