ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα πιο επιπόλαια ζώδια για σχέση


JTeam

3 Δεκεμβρίου 2022

Αυτά είναι τα πιο επιπόλαια ζώδια για σχέση
pexels
Δεν σκέφτονται ποτέ σοβαρά πριν κάνουν κάτι

Μπορεί για παρέα να είναι οι καλύτεροι, αλλά όταν πάνε να μπουν σε μια σχέση, η επιπολαιότητα γίνεται συνώνυμό τους. Τα παρακάτω ζώδια είναι απρόβλεπτα και δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι πρόκειται να κάνουν στο επόμενο βήμα τους και ποια θα είναι η δική σου θέση μέσα στη ζωή τους.

Κινούνται απερίσκεπτα και αποφασίζουν χωρίς καμία λογική. Δεν αποκλείεται να σε εξαπατήσουν από αυτή τους την παρορμητικότητα αλλά πρέπει να ξέρεις ότι δεν το κάνουν με κίνητρο.

Αν σκέφτεσαι να κάνεις σχέση με κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, καλύτερα να το ξανασκεφτείς γιατί θα πρέπει να «δεσμευτείς» κυρίως με την επιπολαιότητά τους.

Δίδυμοι

Eίναι η ψυχή της παρέας αλλά όταν πρόκειται για τα αισθηματικά τους, δεν τα πάνε και τόσο καλά. Αποφασίζουν τα πάντα παρορμητικά και επιπόλαια και δύσκολα βρίσκουν ποιοτικό χρόνο για σένα. Καλύτερα λοιπόν να το ξανασκεφτείς γιατί η επιπολαιότητά τους συχνά τους προκαλεί εκρήξεις οργής και θυμού.

Λέων

Λατρεύουν την προσοχή κι αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, θα το κάνουν ο κόσμος να χαλάσει. Δεν θα σε υπολογίσουν, αρκεί να ικανοποιήσουν το εγώ τους. Θα εκπληρώσουν κάθε στόχο τους ακόμη κι αν πρόκειται για μια επιπόλαιη κίνηση που θα τους κοστίσει.

Τοξότης

Έχουν ταξιδιωτικό πνεύμα και θέλουν να ζουν μαζί σου περιπέτειες. Δεν τους αρέσει η ρουτίνα και όταν μένουν για καιρό σε μια σχέση, βαριούνται κι έτσι κινούνται επιπόλαια, πηγαίνοντας παρακάτω. Καλύτερα να το ξανασκεφτείς πριν προχωρήσεις μαζί τους.

Ιχθείς

Είναι από τα πιο ευαίσθητα ζώδια και κάνουν τα πάντα για τον σύντροφό τους αλλά αλλάζουν εύκολα γνώμη και φέρονται επιπόλαια. Μπορεί να σε απογοητεύσουν εύκολα, όπως και τον εαυτό τους γι' αυτό καλύτερα να προσέξεις πριν αποφασίσεις να δεσμευτείς μαζί τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.