ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στους Διδύμους: Πότε είναι και γιατί θέλει προσοχή


JTeam

6 Δεκεμβρίου 2022

Πανσέληνος στους Διδύμους: Πότε είναι και γιατί θέλει προσοχή
pexels
Προμηνύεται εκρηκτική με εντάση και πολλές δυσκολίες

Η τελευταία πανσέληνος του 2022 έρχεται στις 8 Δεκεμβρίου και θα είναι πέρα από «ψυχρή», και «θυμωμένη». Σύμφωνα με τους αστρολόγους θα προκαλέσει πολλές δυσκολίες, διαφωνίες, ένταση και θυμό γι' αυτό θέλει προσοχή.

Αυτή θα είναι ωστόσο η κατάλληλη περίοδος για να βάλεις νέους στόχους και να τους πετύχεις αλλά και για να υλοποιήσεις όσα έμεναν στη μέση εδώ και καιρό. Οι δυσκολίες θα είναι πράγματι ορατές, θα οδηγήσουν όμως σε ξεκαθαρίσματα που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να πας ένα βήμα παραπέρα σε διάφορους τομείς της ζωής σου.

Η νέα πανσέληνος προμηνύεται εκρηκτική και θα βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένες καταστάσεις, δοκιμάζοντας τα όριά μας. Είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους και ο Ήλιος σε αντίθεση και η ενέργεια θα φέρουν ένα εχθρικό αλλά και φιλικό κλίμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είμαστε πιο διεκδικητικοί κι ενθουσιώδεις, αλλά από την άλλη ίσως φερθούμε επιπόλαια και πεσουμε σε παγίδες και λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν οι οικογενειακές σχέσεις και οι επαγγελματικές συνεργασίες.

Η τελευταία πανσέληνος του 2022 αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη του έτους και θα είναι ορατή μέχρι και το πρωί της επόμενης ημέρας. Ας δούμε τι θα φέρει στο ζώδιό σου.

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου

Κριός

Η Ψυχρή Πανσέληνος φέρνει πολλές αλήθειες στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να μάθεις κάτι που σου κρατούσαν μυστικό εδώ και καιρό από το οικείο περιβάλλον σου. Πολλές καταστάσεις ξεκαθαρίζουν και το φεγγάρι σε γεμίζει με δυναμισμό και ανανέωση.

Ταύρος

Η Πανσέληνος είναι αρκετά βοηθητική για το ζώδιό σου καθώς θα σε βγάλει από άβολες καταστάσεις και θα φέρει κοντά σου πρόσωπα που θα σου κάνουν καλό. Μην αμελείς την οικογένειά σου και φρόντισε να περνάς πιο εποικοδομητικό χρόνο μαζί της γιατί το νέο φεγγάρι φέρνει στην επιφάνεια παράπονα και συγκρούσεις.

Δίδυμοι

Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα και να γίνεις και πάλι η ψυχή της παρέας. Η Πανσέληνος θα σε γεμίσει με αισιοδοξία και θα επιστρέψει τη δημιουργικότητα και τη χαμένη σου διάθεση.

Καρκίνος

Καλό είναι να εμπιστευτείς το ένστικτό σου αυτή την περίοδο και να στηριχθείς στις δυνάμεις σου χωρίς να αγχώνεσαι για το μέλλον. Εστίασε στο self care και μην παραμελείς τις ανάγκες σου, ούτε τα πρόσωπα που βρίσκονται στη ζωή σου.

Λέων

Θα νιώσεις πολλή αυτοπεποίθηση με τη νέα Πανσέληνο και θα πιστέψεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Οι άλλοι θα στηριχθούν επάνω σου και μάλλον δεν θα τους απογοητεύσεις.

Παρθένος

Κάνε ένα βήμα πίσω στην φορτωμένη σου καθημερινότητα και βάλε σε προτεραιότητα την ξεκούραση. Πάρε ένα ρεπό, κάνε ένα διάλειμμα, πήγαινε μια εκδρομή. Με λίγα λόγια, εστίασε σε σένα και την υγεία σου, σωματική και ψυχική.

Jenny.Gr
pexels

Ζυγός

Η Πανσέληνος σε φέρνει αντιμέτωπο με όσα δεν θες να δεις ξεκάθαρα εδώ και καιρό και σε βοηθάει να κάνεις καλύτερες επιλογές. Παράλληλα θα φέρει περισσότερη ισορροπία σε διάφορους τομείς της ζωής σου.

Σκορπιός

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που αφορούν κυρίως τα εργασιακά και τα αισθηματικά. Μέχρι τότε, κράτα κοντά σου λίγα και καλά άτομα που δεν έχουν σκοπό να σε βλάψουν.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που έρχεται, θα σε γεμίσει με υπερβολική αυτοπεποίθηση που θα σε οδηγήσει σε λάθη. Καλό είναι να σκεφτείς λοιπόν δύο φορές πριν πάρεις μια σοβαρή απόφαση και να προσπαθήσεις να ελέγξεις όσο μπορείς, την παρορμητικότητά σου.

Αιγόκερως

Το μέλλον σού επιφυλάσσει εξαιρετικές ευκαιρίες ανέλιξης αλλά προς το παρόν δείξε υπομονή σε θέματα και υποθέσεις που έχουν κολλήσει και δεν προχωρούν. Η Πανσέληνος έρχεται με δώρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Υδροχόος

Πρέπει να δείξεις προσοχή υπό την επιρροή της πανσελήνου σχετικά με το ποιους επιλέγεις να έχεις κοντά σου. Δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από μια σχέση ή συνεργασία γι' αυτό καλό είναι να είσαι ψυχικά προετοιμασμένος.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος αυτή ζητάει να δείξεις προσοχή σε επαγγελματικά θέματα αλλά και καταστάσεις που αφορούν την οικογένειά σου. Κάνε προσεκτικές κινήσεις και σίγουρα μην ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου γιατί θα είναι απατηλό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.