ΖΩΔΙΑ

Οι 16 πιο κομβικές ημερομηνίες για τον έρωτα το 2023, σύμφωνα με τους αστρολόγους


JTeam

11 Ιανουαρίου 2023

Οι 16 πιο κομβικές ημερομηνίες για τον έρωτα το 2023, σύμφωνα με τους αστρολόγους
Τα key dates για τον έρωτα μέσα στο 2023 είναι εδώ και ετοιμάσου να τα κάνεις highlight στο ημερολόγιο σου

Κυρίαρχος πλανήτης στον έρωτα δεν είναι άλλος από την Αφροδίτη, η οποία φυσικά δεν μένει στάσιμη. Κινείται στη δική της τροχιά και επηρεάζει αναλόγως το κάθε ζώδιο, το οποίο σύμφωνα με την πορεία της, θα έχει εξελίξεις (θετικές ή αρνητικές).

Ποιες είναι λοιπόν οι ημερομηνίες-σταθμός του πλανήτη του έρωτα, αλλά και πώς θα μας επηρεάσουν στις ερωτικές μας σχέσεις, ανάλογα με το ζώδιο μας;

Ιανουάριος 26 - H Αφροδίτη εξυψώνεται στους Ιχθύες
Αγάπη, τέχνη και σύνδεση θα επικρατήσει εκείνη την ημέρα, αλλά και ολόκληρη την εβδομάδα στους Ιχθύες, αλλά σε όλους όσους έχουν ωροσκόπο στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Φεβρουάριος 15 - Η Αφροδίτη «επισκέπτεται τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες»
Πάνω στην ώρα που γιορτάζουμε τον έρωτα και την αγάπη, ο πλανήτης της Αφροδίτης οδεύει προς τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται στους Ιχθύες και αυτό σε γενικό πλαίσιο σημαίνει συζητήσεις σε βάθος, συναισθήματα στην επιφάνεια και πολλή, πολλή φαντασία.

Μάρτιος 1η - Η Αφροδίτη προς τον Δία, ο οποίος βρίσκεται στον Κριό
Θα είναι μια αξιοσημείωτη ημέρα η συγκεκριμένη, καθώς Αφροδίτη και Δίας, είναι ο πιο ιδανικός συνδυασμός για τον έρωτα. Πόσο μάλλον εσείς οι Κριοί θα νιώσετε αυτοπεποίθηση και έτοιμοι να κατακτήσετε και τις πιο τρελές σας επιθυμίες.

Μάρτιος 3 - Η Αφροδίτη στον Χείρωνα
Όχι και τόσο καλά τα νέα, αφού κάτι τέτοιο σημαίνει επιστροφές στο παρελθόν, νοσταλγία και πως μάλλον δεν έχεις ξεπεράσει αυτόν/ην που θα ήθελες. Πολύ πιθανό να νιώσεις κολλημένος/η και πως δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά.

Μάρτιος 16 - Η Αφροδίτη στους Ταύρους
Οι Ταύροι έχουν και πάλι τον κυβερνήτη πλανήτη τους στο ζώδιο τους, γεγονός που θα επηρεάσει όλα τα ζώδια, δίνοντας έμφαση στον αισθησιασμό και την απόλαυση.

Μάρτιος 30 - Η Αφροδίτη μαζί με τον Ουρανό στους Ταύρος
Στο παιχνίδι μπαίνει και ο Ουρανός, φέρνοντας ευχάριστες εκπλήξεις στον έρωτα. Μη διστάσεις να εκφράσεις την πραγματική εκδοχή του εαυτού σου.

Μάιος 4 - Η Αφροδίτη στους Διδύμους
Είναι η στιγμή να απολαύσεις τον σύντροφο σου και να αφήσεις τον αισθησιασμό σου στην επιφάνεια. Μη ξεχάσεις ακόμη να φλερτάρεις και να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα πάει καλά.

Μάιος 12 - Η Αφροδίτη στους Καρκίνος, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες
Μάλλον είναι η στιγμή που θα νιώσετε την ανάγκη για αλλαγές. Τι πρέπει να γίνει για να αισθανθείτε και πάλι ασφαλής; Έντονα υναισθήματα και προβληματισμοί στην επιφάνεια.

Ιούνιος 2 - Αφροδίτη στους Καρκίνους σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα
Εναλλακτικά dates, «ψαγμένοι» προορισμοί και ιδιαίτερες συζητήσεις θα λάβουν μέρος αυτή τη μέρα και πολλοί από εσάς θα περάσετε αξέχαστα.

Ιούνιος 11 - Αφροδίτη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ταύρο
Ώρα για ουσιαστικές γνωριμίες, συζητήσεις και «σύνδεση».

Ιούλιος 22 - Ανάδρομη Αφροδίτη στους Λέοντες
Οι δυσκολίες στον έρωτα, είναι μέρος της ζωής και σύμφωνα με την αστρολογία, αυτή είναι η ημερομηνία που θα κλονιστούν σχέσεις και θα έρθουν δύσκολα συναισθήματα στην επιφάνεια.

Σεπτέμβριος 16 - Αφροδίτη στον Λέων σχηματίζει τετράγωνο με Δία στον Ταύρο
Όπως αναφέραμε, όπου Αφροδίτη και Δίας, ιδανικός συνδυασμός και εύνοια στον έρωτα. Θα εκτιμήσεις όσο ποτέ τον σύντροφο σου, αλλά και τα μικρά πράγματα που έχουν τη σημασία τους.

Οκτώβρης 21 - Αφροδίτη στους Παρθένους σε τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο
Αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα θα κυριαρχήσουν και θα βοηθήσουν σχεδόν όλα τα ζώδια να κατακτήσουν τον στόχο τους.

Νοέμβριος 8 - Η Αφροδίτη στον Ζυγό
Το φλερτ είναι μια τέχνη, αλλά ένα ιδιαίτερα απολαυστικό παιχνίδι. Ο πλανήτης του έρωτα έρχεται να στο υπενθυμίσει αυτό, με τον καλύτερο τρόπο.

Δεκέμβριος 9 - Αφροδίτη στους Σκορπιούς σε αντίθεση με τον Δία στους Ταύρους
Υπάρχει λεπτή γραμμή ανάμεσα σε μια απόλαυση και σε μια εμμονή. Καλύτερα να εστιάσεις στο πρώτο για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Δεκέμβριος 25 - Αφροδίτη στους Σκορπιούς και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες
Οι επιθυμίες σου γίνονται αληθινές και από ένα ονειρεμένο δείπνο, έως μια αξέχαστη εκδρομή με το ταίρι σου, πολύ πιθανό τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.