ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που θα έχουν μια από τις καλύτερες εβδομάδες και γιατί


JTeam

24 Ιανουαρίου 2023

3 ζώδια που θα έχουν μια από τις καλύτερες εβδομάδες και γιατί
Ώρα να λάμψουν αυτά τα 3 παρακάτω ζώδια

Αφού είδαμε αναλυτικά τα 3 ζώδια τα οποία είναι πολύ πιθανό να δυσκολευτούν αυτή την εβδομάδα, καθώς Αφροδίτη και Κρόνος δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός, είναι η στιγμή να δούμε τα ζώδια που θα έχουν μεγάλη εύνοια και όπως φαίνεται αυτή η εβδομάδα θα τους είναι καθοριστική και μάλιστα με την καλή έννοια.

Δίδυμοι

Είναι η στιγμή να δώσετε το 100% στα επαγγελματικά σας και θα ανταμειφθείτε καλά γι' αυτό. Στις 24 Ιανουαρίου ο Δίας συναντά τον Ήλιο στον 11ο οίκο σας, που σημαίνει πως επηρεάζονται επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες με θετικό τρόπο. Αν ετοιμάζετε μια νέα συμφωνία ή συνεργασία, τα πράγματα εξελίσσονται εξαιρετικά σε αυτό το κομμάτι. Μη διστάσετε να προωθήσετε τον εαυτό σας όπου χρειάζεται. Βέβαια, με την Αφροδίτη στον 10ο οίκο σας το να κάνετε καλή εντύπωση δεν θα είναι δύσκολο. Ο Ήλιος θα συναντηθεί επίσης με τον Άρη στο ζώδιό σας στις 29 Ιανουαρίου, κάτι που όχι μόνο θα σας εμπνεύσει και θα σας παρακινήσει, αλλά θα σας δώσει και την τέλεια ευκαιρία να πιστέψετε περισσότερο στις δυνατότητές σας και στον εαυτό σας.

Καρκίνος

Ο Ουρανός βρίσκεται στον οίκο της επικοινωνίας σας και ο Ήλιος στον Υδροχόο. Είναι η στιγμή να αφήσετε τυχόν ανασφάλειες και κόμπλεξ και να συνδεθείτε πραγματικά με τους γύρω σας. Ρίξτε τις άμυνες σας και το πιθανότερο είναι πως θα συνεργαστείτε ομαλά και θα έχετε ευχάριστες σχέσεις με τους ανθρώπους που συναντάται καθημερινά. Ο Δίας στις 24 Ιανουαρίου θα περάσει στον οίκο που σχετίζεται με την καριέρα σας και πολλοί ίσως πάρετε μια αυθόρμητη αλλά πολύ τολμηρή απόφαση.

Υδροχόος

Ξεκινά η εποχή σας και είναι ώρα να λάμψετε. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας και η ορμή του κυβερνήτη σας, Ουρανού, σας ωθεί να αξιοποιήσετε αυτή την εβδομάδα και όλα της τα θετικά. Όσο περισσότερο είστε διατεθειμένοι να δείξετε τη μοναδικότητά σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να πετύχετε. Τώρα είναι η ευκαιρία σας για να κάνετε αυτό το οποίο σας ευχαριστεί πάντα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη που επιδιώκει την αρμονία, θα έχετε μια θετική συνάντηση, τόσο από οικονομική άποψη όσο και από άποψη αυτοπεποίθησης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS