ΖΩΔΙΑ

Πόσο καλλιτέχνης είσαι, σύμφωνα με το ζώδιό σου;


JTeam

25 Ιανουαρίου 2023

Πόσο καλλιτέχνης είσαι, σύμφωνα με το ζώδιό σου;
unsplash
«Καλλιτέχνησ θα πει, Όλα όσα δεν είσαι, Κι όλα όσα μιμείσαι» Άραγε αυτό έχει κάποια σχέση με το ζώδιό μας;

Τελικά η δημιουργικότητα είναι φυσική ή κατακτάτε στην πορεία της ζωής μας με βάση τα ερεθίσματα που εισπράττουμε από το περιβάλλον μας; Κατά πάσα πιθανότητα είναι και τα δύο. Μπορεί να γεννηθείς με κάποια φυσική κλίση, αλλά αν δεν την εξελίξεις απλά θα υπάρχει, όπως επίσης και αν δεν υπάρχει κάποιο φυσικό ταλέντο, εάν δουλέψεις αρκετά σίγουρα θα καταφέρεις πολλά.

Τι γίνεται όμως όταν το ζώδιο σου παίζει και αυτό τον ρόλο του; Ποια ζώδια κρύβουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και ποια τις δείχνουν ξεκάθαρα;

Ας δούμε τι γίνεται με το κάθε ζώδιο ξεχωριστά παρακάτω!

Jenny.Gr
unsplash

Κριός

Δεν είναι ότι δεν είστε καλλιτεχνικές φύσεις. Απλά σας κρατάει πίσω η λογική σας.

Ταύρος

Η αισθητική σας βαράει κόκκινα και αυτό είναι που σας βοηθάει. Προσπαθείτε να χτίσετε ένα όμορφο κόσμο, πράγμα πολύ καλλιτεχνικό από μόνο του.

Δίδυμος

Εξαιρετικά εύστροφοι και δημιουργικοί. Αν καταπιαστείτε με κάτι, σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό, προχωρημένο και δημιουργικό.

Καρκίνος

Ίσως το δεύτερο πιο καλλιτεχνικό ζώδιο, λόγω της φαντασίας σας. Απλά βιάζεστε λιγάκι.

Λέων

Αυτοπεποίθηση και δημιουργική κλίση. Οι δημιουργικές διέξοδοι σας βοηθούν να εκφραστείτε συναισθηματικά.

Παρθένος

Είστε δημιουργικοί μόνο όταν υπάρχει λόγος, αλλιώς δεν έχετε χρόνο.

Ζυγός

Είστε δημιουργικοί και παραγωγικοί, αλλά πάντα με ισορροπία. Κάνετε τα πάντα στυλάτα και ελκυστικά γύρω σας, χωρίς να «φωνάζουν».

Σκορπιός

Όταν αφορά τον εαυτό σας, φυσικά και είστε δημιουργικοί. Συνήθως σε ότι αφορά στο προσωπικό σας στυλ.

Τοξότης

Αν μέσα από τη δημιουργία μπορείτε να μάθετε και κάτι, τότε ναι, είστε δημιουργικοί, αλλιώς προτιμάτε να διαβάσετε κάποιο βιβλίο.

Αιγόκερως

Είστε τόσο παραδοσιακός και ρεαλιστής, που δυστυχώς δύσκολα θα αφεθείτε στο παιχνίδι της δημιουργίας.

Υδροχόος

Όταν είσαι λιγάκι «πέρα βρέχει», τότε ναι κατεβάζεις δημιουργικές ιδέες, που στους περισσότερους φαίνονται ακατανόητες στην αρχή, αλλά στη συνέχεια έρχεται η αναγνώριση.

Ιχθύς

Ναι, είστε το πιο καλλιτεχνικό ζώδιο! Έχετε υψηλή σύνδεση με την μουσική και φυσικά, εξαιρετική συναισθηματική νοημοσύνη λόγω του κυβερνήτη σας, Ποσειδώνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS