ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και φιλία: Αυτοί είναι οι πιο τοξικοί συνδυασμοί


JTeam

28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια και φιλία: Αυτοί είναι οι πιο τοξικοί συνδυασμοί
pexels
Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποιο ζώδιο να μην κάνεις ποτέ φίλο

Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή του χωρίς φίλους. Είναι η δεύτερη οικογένεια μας, αυτή που έχουμε επιλέξει να έχουμε και όχι αυτή που βρήκαμε μόλις γεννηθήκαμε. Η φιλία είναι μία από τις πιο σημαντικές σχέσεις που χτίζουμε στη ζωή μας αλλά τα θεμέλια της θέλουν πολλή προσοχή γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται.

Τα παρακάτω ζώδια στην αρχή σού δίνουν την εντύπωση του καλύτερου φίλου αλλά σταδιακά πετούν το προσωπείο τους και τότε βλέπεις μπροστά σου έναν εντελώς διαφορετικό εαυτό από εκείνον που είχες φανταστεί. Δες λοιπόν ποια έχουν την τάση να γίνονται οι χειρότεροι φίλοι για σένα, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

1. Κριός- Καρκίνος

Και τα δύο ζώδια ανοίγονται πολύ στη μεταξύ τους φιλία αλλά σύντομα εμφανίζουν κυριαρχικές τάσεις και διάθεση επιβολής καθώς τείνουν στη συνέχεια όλο να συγκρίνονται.

2. Ταύρος- Αιγόκερως

Ο Ταύρος ζει για το φαγητό και την πολυτέλεια ενώ ο Αιγόκερως για το χρήμα και την καριέρα. Δεν θα βρουν ποτέ ένα κοινό θέμα συζήτησης ενώ πάντα θα συγκρούονται επειδή και τα δύο ζώδια έχουν πολύ πείσμα.

3. Δίδυμοι- Ταύρος

Για έναν Δίδυμο, ο πιο τοξικός φίλος μπορεί να γίνει ένας Ταύρος γιατί έχει την τάση να παραπονιέται συνέχεια και να κάνει σκηνές όταν δεν γίνεται αυτό που θέλει. Οι Δίδυμοι από την άλλη, με την αυθόρμητη φύση τους δύσκολα θα διαχειριστούν την κατάσταση.

4. Καρκίνος- Ζυγός

Η βασική διαφορά των δύο ζωδίων είναι το συναίσθημα. Οι Καρκίνοι έχουν πολύ από αυτό ενώ οι Ζυγοί το αποφεύγουν γιατί θέλουν κάθε τομέας της ζωής τους να διακρίνεται από ισορροπία.

5. Λέων- Λέων

Και μπορείς να φανταστείς γιατί! Το ζώδιο αυτό λατρεύει να κυριαρχεί σε όλα και να είναι πάντα το επίκεντρο της προσοχής, λαμβάνοντας πάντα κοπλιμέντα και καλά σχόλια. Σκέψου τι θα συμβεί αν έχει για φίλο του, τον καθρέφτη του!

6. Παρθένος- Κριός

Οι Παρθένοι είναι από τα πιο τελειομανή ζώδια που απεχθάνονται να έχουν κοντά τους κάποιον που δεν έχει την αίσθηση του ελέγχου στη ζωή του. Οι Κριοί από την άλλη είναι παρορμητικοί και τους αρέσει να πειραματίζονται με διάφορα, φιλοξενώντας το χάος στη ζωή τους. Ε, δεν περιγράφουμε άλλο!

7. Ζυγός- Σκορπιός

Ο Ζυγός θέλει να έχει γύρω του πολλούς φίλους αλλά ο Σκορπιός θέλει αποκλειστικότητα. Εκεί τα πράγματα περιπλέκονται αρκετά μεταξύ τους και ξεκινούν οι τσακωμοί.

8. Σκορπιός- Δίδυμοι

Ο Σκορπιός διακρίνεται για τη συναισθηματική του ωριμότητα ενώ οι Δίδυμοι όχι και τόσο κι αυτό είναι ίσως το σημείο που διαφωνούν πάντα όταν γίνονται φίλοι.

9. Τοξότης- Παρθένος

Οι Τοξότες λατρεύουν την περιπέτεια και τα ταξίδια, και κυρίως την ελευθερία τους. Αν κάνουν παρέα με Παρθένο, θα νιώσουν πνιγμένοι και ότι προσπαθεί να τους βάλει σε κουτάκια γι' αυτό η μεταξύ τους φιλία γίνεται γρήγορα τοξική.

10. Αιγόκερως- Τοξότης

Το ένα ζώδιο θα διαφωνεί πάντα με το άλλο και το αποτέλεσμα είναι και τα δύο να πληγώνονται ανεπανόρθωτα από τη μεταξύ τους φιλία.

11. Υδροχόος- Λέων

Οι Υδροχόοι απεχθάνονται το δράμα που λατρεύει ένας Λέων όταν δεν είναι το επίκεντρο της προσοχής οπότε καλύτερα να αφήσουν στην άκρη τις φιλίες.

12. Ιχθείς- Υδροχόος

Οι Ιχθείς ως ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια, τείνουν να νοιάζονται πολύ για τα Υδροχοάκια. Αλλά ίσως το παρακάνουν με το νοιάξιμο με αποτέλεσμα η φιλική τους σχέση να γίνεται αποπνικτική.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.