ΖΩΔΙΑ

Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι εγωιστές του ζωδιακού κύκλου;


JTeam

4 Φεβρουαρίου 2023

Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι εγωιστές του ζωδιακού κύκλου;
pexels
Τα 3 ζώδια που με την συμπεριφορά τους δεν μπορούν να κρύψουν πόσο εγωιστές είναι!

Ο εγωισμός και η αλαζονεία που διακατέχουν τα 3 αυτά ζώδια επισκιάζουν τα καλά τους στοιχεία. Η γενναιοδωρία και η καλοσύνη τους επισκιάζονται από αυτά τα αρνητικά στοιχεία.

Σίγουρα θα έχεις κάποια ζώδια στο μυαλό σου, σίγουρα θα έχεις συναντήσει πολλούς εκπροσώπους και θα έχεις και δική σου άποψη.

Ας δούμε λοιπόν ποιοι βγαίνουν νικητές στην κούρσα του εγωισμού.

Λέων

Ναι, είναι αλαζόνες και υπερβολικά υπερήφανοι. Μπορεί να μοιάζουν cool τυπάκια, αλλά από πίσω κρύβεται μια τεράστια δόση εγωισμού. Ξεκίνα μια κουβέντα με έναν Λέοντα για τις προσωπικές του επιτυχίες και θα καταλάβεις!

Κριός

Πιστεύοντας ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, θεωρούν τους εαυτούς τους πιο έξυπνους και πιο γενναίους από όλους. Αν δεν είναι αυτό εγωισμός, τι είναι;

Ιχθύς

Οι κρυφοί εγωιστές του ζωδιακού. Θέλει προσπάθεια για να καταλάβεις το πόσο εγωιστές είναι, διότι ξέρουν να το καλύπτουν πάρα πολύ καλά. Ξεγλιστρούν σαν...ψάρια!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS