ΖΩΔΙΑ

06/02: Κινηθείτε με διαλλακτικότητα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Φεβρουαρίου 2023

06/02: Κινηθείτε με διαλλακτικότητα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Λέοντα, απέναντι από τον Κρόνο σήμερα. Κάποια δυσκολία ενδέχεται να προκύψει αν είστε απόλυτη/ος με τις ιδέες σας ή κάτι που προκύπτει αυτή τη στιγμή. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και κυρίως με διαλλακτικότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να εστιάσετε σε ότι θετικό υπάρχει γύρω σας με κατανόηση, υπομονή και αγάπη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανταμοιβή σήμερα έρχεται μέσα από αξίες όπως η υπομονή και η επαφή με τη καρδιά σας. Οι ευκαιρίες υπάρχουν και είναι σίγουρο πως θέλετε να φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ισορροπία σήμερα έρχεται μέσα από τα έμφυτα ταλέντα σας, όπως η ευελιξία και η ευγένεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μην αφήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες στην άκρη σήμερα δίνοντας την βοήθεια και την φροντίδα στους ανθρώπους που αγαπάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας και να λειτουργεί βοηθητικά σε οτιδήποτε σχετίζεται με προσωπικά όνειρα και στόχους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ψυχική σας υγεία έρχεται σε πρώτη προτεραιότητα γιατί τα πλανητικά δρώμενα σας ζητούν να ξεκουραστείτε και γενικότερα να χαλαρώσετε από σκέψεις που είτε δεν είναι του παρόντος είτε χρειάζονται εκκαθάριση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στον Λέοντα απέναντι από τον Κρόνο σήμερα σας ζητά να σεβαστείτε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες ανεξάρτητα αν είστε μέσα σε ομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, λειτουργήστε ιδιαίτερα ευέλικτα και με μαεστρία σήμερα μπροστά σε ένα εμπόδιο ή δυσκολία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα είναι πολύ εύκολο να σπαταλήσετε την ενέργεια σας σε άσκοπες διαδικασίες και καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους αυτές τις ημέρες χρειάζεται να ασχολείστε με τον εαυτό σας με τον οποιοδήποτε τρόπο, ανεξάρτητα τον γύρω «θόρυβο» και τις απαιτήσεις του προγράμματός σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, τα συναισθηματικά ρεύματα είναι έντονα τις τελευταίες ημέρες με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και χρειάζεται να στραφείτε προς την κατεύθυνση που μπορείτε να έχετε περισσότερη φροντίδα και σεβασμό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ειλικρίνεια και η αγάπη μπορούν να σας οδηγήσουν να κάνετε ένα βήμα πιο μπροστά σε αυτό που ζητάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.