ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια δεν πρόκειται για σου ζητήσουν ποτέ συγγνώμη


JTeam

7 Φεβρουαρίου 2023

Αυτά τα 3 ζώδια δεν πρόκειται για σου ζητήσουν ποτέ συγγνώμη
Ακόμη και αν ακούσεις τη λέξη «συγγνώμη» να βγαίνει από το στόμα τους, μάλλον δεν την εννοούν

Το να μετανιώνεις, να αλλάζεις γνώμη, αλλά κυρίως το να απολογείσαι όταν πληγώνεις ή κάνεις κάποιο λάθος, δεν είναι γνώρισμα των παρακάτω ζωδίων. Έχουν τόση ισχυρή γνώμη για τον εαυτό τους και επιμονή, που σπάνια θα καταλάβουν το πόσο λάθος μπορεί να έχουν φερθεί. Αντιθέτως θα ψάχνουν και θα βρίσκουν τις πιο λογικές για εκείνους δικαιολογίες, μόνο και μόνο για να μη βάλουν τον εαυτό τους στη θέση του απολογισμού, ακόμη και αν φταίνε.

Ταύροι

Αναμφισβήτητα οι Ταύροι είναι από τα πιο επίμονα ζώδια που δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους. Αν μάλιστα τυχαίνει να διαφωνείτε με έναν Ταύρο και προσπαθείτε να το αποδείξετε με επιχειρήματα, προσέξτε γιατί η συζήτηση είναι πολύ κουραστική. Είναι τόσο σταθεροί και αμετακίνητοι στις απόψεις τους, που είναι πραγματικά δύσκολο να δουν κάτι υπό άλλη οπτική γωνία. Είναι σαν να προσπαθείτε να μετακινήσετε βουνό. Γι΄αυτό και δύσκολα απολογείται και δίνει εξηγήσεις για τα λόγια ή τις πράξεις του ένας Ταύρος. Στον δικό τους κόσμο, η άποψή τους είναι μονόδρομος.

Λέων

Οι Λέοντες πιστεύουν ότι πάντα είναι οι πρωταγωνιστές, οι ήρωες, αυτοί που έχουν δίκιο και πάντα θέλουν να νικάνε στο τέλος. Θεωρούν τον εαυτό τους ηγέτη, γι' αυτό πολύ δύσκολα υποχωρούν. Είναι αμετανόητοι και δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους, ακόμα και όταν ξέρουν ότι φταίνε. Θα βρουν μάλιστα πολλές δικαιολογίες ακόμη και στον ίδιο τους τον εαυτό του, προκειμένου να πειστούν ότι έχουν δίκιο, και φυσικά η περηφάνια τους δεν τους επιτρέπει να ζητήσουν συγγνώμη και να κάνουν το πρώτο βήμα ακόμη κι αν τα έχουν κάνει μεγάλα λάθη.

Σκορπιός

Σίγουρα ένα ζώδιο όπως ο Σκορπιός με έντονα πάθη, κάνει και λάθη τα οποία όμως φροντίζει να κρύψει και να καλύψει εγκαίρως. Στην περίπτωση όμως που αποκαλυφθεί, όχι μόνο δεν θα ζητήσει συγγνώμη αλλά θα επιρρίψει και ευθύνες. Πάντως είναι τόσο ευφυείς, στρατηγικοί και χειριστικοί που συνήθως καταφέρνουν να ξεφεύγουν από δύσκολες καταστάσεις ενώ τους είναι πανεύκολο να αντιστρέψουν τη συζήτηση και να επικεντρωθούν σε αυτά που κάνατε και τους οδηγήσατε να συμπεριφερθούν έτσι.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS