ΖΩΔΙΑ

O Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο μετά από 225 χρόνια- Τι σημαίνει αυτό για σένα


JTeam

22 Μαρτίου 2023

O Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο μετά από 225 χρόνια- Τι σημαίνει αυτό για σένα
pexels
Ένα αστρολογικό γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά από τη γέννησή σου

Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο μετά από 225 χρόνια και αυτό σημαίνει ότι φέρνει μαζί εμπειρίες και γεγονότα που δεν έχεις ξαναζήσει. Στις 23 Μαρτίου ο πλανήτης της αναγέννησης, της ζωής και του θανάτου μετακινείται από τον Αιγόκερω στον ιδιαίτερα ευφυή Υδροχόο. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν από το 1778 μέχρι το 1798, δηλαδή κατά τη Γαλλική Επανάσταση.

Once in a lifetime λοιπόν, και κάθε ζώδιο αναμένεται να επηρεαστεί αρκετά από αυτή την επιστροφή. Θα φέρει πολλές ευκαιρίες αλλά και νέα, συναρπαστικά ξεκινήματα στις σχέσεις, προκαλώντας έντονα και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σου παλιούς έρωτες με άλλη δυναμική που δεν θα συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με το παρελθόν καθώς θα φέρει ολική μεταμόρφωση σε ό,τι αγγίζει.

Αυτό σημαίνει αναγέννηση σε κάθε επίπεδο. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα φέρει στο φως σπουδαίες τεχνολογικές και επιστημονικές ανακαλύψεις ενώ θα στρέψει τον κόσμο να ενημερωθεί περισσότερο για ό,τι τον αφορά και να προοδεύσει.

Ωστόσο, έρχεται και να μας ταρακουνήσει και να καταστρέψει ό,τι δεν πρέπει να είναι πια κοντά μας καθώς κατέχει τη δύναμη της ζωής και του θανάτου.

Θα αφήσει πολύ χώρο για να γίνουν νέα ξεκινήματα και να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προκαλέσει και κάποιες εμμονές, προδοσίες, συγκρούσεις και καταστροφικές συμπεριφορές. Οι εξελίξεις στην πορεία θα είναι θετικές αλλά θα χρειαστεί χρόνος.

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Ιουνίου 2023 όταν θα ξαναγυρίσει για μια τελευταία φορά στο ζώδιο του Αιγόκερου. Τον Ιανουάριο του 2024 θα εισέλθει οριστικά πλέον στον Υδροχόο και θα παραμείνει μέχρι τον Ιανουάριο του 2044.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.