ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια επηρεάζονται έντονα τις επόμενες ημέρες από τον Άρη στον Καρκίνο


JTeam

27 Μαρτίου 2023

Ποια ζώδια επηρεάζονται έντονα τις επόμενες ημέρες από τον Άρη στον Καρκίνο
Ο «θεός του πολέμου» αφήνει την 7μηνη ανάδρομη πορεία του από τους Διδύμους και πλέον βρίσκεται στους Καρκίνους μέχρι και τον Μάϊο

Εδώ και λίγες ώρες, ο πλανήτης της φωτιάς και της εκρηκτικότητας έχει αφήσει το ζώδιο των Διδύμων και έχει προχωρήσει προς τους Καρκίνους. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό αστρολογικό γεγονός, μιας και ο συγκεκριμένος πλανήτης μπορεί να καθορίσει τσακωμούς και εντάσεις, έως και τόλμη και αποφασιστικότητα για το κάθε ζώδιο.

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων κράτησε 7 μήνες, επηρεάζοντας κυρίως θέματα πίεσης και καθημερινότητας. Στον Καρκίνο όμως, τα πράγματα αλλάζουν καθώς τώρα ο πλανήτης Άρης, δεν μπορεί να εκφράσει την έντονη και πύρινη ενέργεια του, αλλά αντιθέτως γίνεται πιο ευαίσθητος και ανασφαλής.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τη συγκεκριμένη αλλαγή, για το επόμενο διάστημα;

Κριός

Ο κυβερνήτης σας Άρης μπαίνει στον Καρκίνο και στον 4ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και θα στρέψει την προσοχή σας στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι η στιγμή να δώσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στο σπίτι της, αλλά και να κάνετε μια προσπάθεια προκειμένου να βρεθούν λύσεις σε τρέχοντα προβλήματα. Οφείλετε επίσης να προσέξετε ιδιαίτερα τον παρορμητισμό σας γι΄ αυτό το διάστημα, καθώς το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τα άτομα που εμπλέκεστε συναισθηματικά. Αν νιώθετε ήδη πιεσμένοι, προσπαθήστε να ξεσπάτε με δημιουργικούς τρόπους.

Δίδυμος

Επιτέλους ο Άρης μετά από 7 μήνες στο ζώδιο σας, σας αποχαιρετά και παίρνει μαζί του αρκετή από την ένταση και το στρες που είχατε. Ωστόσο δεν πρέπει να καθησυχαστείτε. Για εσάς τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται στα οικονομικά σας και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ο Άρης στον Καρκίνο σας κάνει πιο κτητικούς, ενώ παράλληλα το ενδιαφέρον εστιάζει στα επαγγελματικά σας. Πιθανώς να έχετε μια νέα πρόταση επαγγελματική, είτε για σπουδές, είτε ακόμη και για επαφές με το εξωτερικό. Είναι σημαντικό να τις εκμεταλλευτείτε.

Καρκίνος

Ο Θεός του πολέμου θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι και τις 20 Μαΐου. Από τη μια θα έχετε στα ύψη την αυτοπεποίθηση, το θάρρος και την αποφασιστικότητα σας. Από την άλλη όμως, αν περάσετε τα όρια σε αλαζονεία και έπαρση, θα προκληθούν τσακωμοί και εντάσεις τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σας. Είναι επίσης σημαντικό, να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στις λέξεις και τα λόγια που χρησιμοποιείται, καθώς είναι πολύ πιθανό να σας βλάψουν, παρά να σας οφελήσουν σε μια συζήτηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS