ΖΩΔΙΑ

Για ποια ζώδια θα είναι καλύτερος ο Ιούνιος


JTeam

30 Μαΐου 2023

Για ποια ζώδια θα είναι καλύτερος ο Ιούνιος
Όσα αναμένουμε από την εποχή των Διδύμων

Είμαστε σχεδόν στα μισά τους έτους, διανύοντας μια από τις καλύτερες περιόδους, αυτή των Διδύμων. Μια περίοδο με πιο ανάλαφρη αίσθηση, περισσότερη αισιοδοξία, αλλά και πολλές κοινωνικές επαφές και γνωριμίες.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια έχουμε και δυο ακόμη αστρολογικά γεγονότα, τα οποία θα μας απασχολήσουν έντονα. Από τη μια είναι η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και από την άλλη η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/06. Έχουμε λοιπόν ένα δυναμικό ξεκίνημα για τον Ιούνιο, το οποίο θα συνεχιστεί και μάλιστα θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα 3 παρακάτω ζώδια, τα οποία θα είναι και οι πρωταγωνιστές του επόμενου μήνα.

Ταύρος

Είχατε μια πολύ ανήσυχη και μπερδεμένη περίοδο, με πολλά να απασχολούν το κεφάλι σας. Από την 1η Ιουνίου όμως, το τοπίο ξεκαθαρίζει και είναι η στιγμή να περάστε καλά, να δείτε ξανά φίλους σας και να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές. Για εσάς ο Ιούνιος θα είναι ο ιδανικός μήνας για να βάλετε ξανά τη ζωή σας σε μια τάξη. Έρχονται οικονομικές διευκολύνσεις, ενώ οτιδήποτε είχε πάει λάθος το προηγούμενο διάστημα, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το διορθώσετε. Στις 18/06 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να φέρει κάποιες εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά, όμως η συμμετοχή του Ποσειδώνα σε αυτό το νέο φεγγάρι χρειάζεται προσοχή και όχι βιαστικές κινήσεις. Τέλος, η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις 27/06 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επικοινωνία, βοηθά να κάνετε νέες γνωριμίες, να έχετε επιτυχημένες διαπραγματεύσεις, αλλά και να κάνετε πιο θερμές τις σχέσεις σας με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.

Λέων


Για τον επόμενο μήνα θα φιλοξενείτε στο ζώδιο σας τον Άρη, γεγονός που σας γεμίζει με ενέργεια και θέληση να προχωρήσετε σε δράσεις. Ο μήνας ξεκινά με μια πολύ δυνατή σύνοδο του Δία από τον τομέα της καριέρας με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) στον Ταύρο, που σας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης ή επιτυχιών. Αν έχετε πιο καλλιτεχνική φύση, αυτή η περίοδος θα είναι ιδανική για εσάς, καθώς θα εμπνευστείτε, θα έρθετε ξανά σε επαφή με το μέσα σας, και κυρίως θα περάσετε όμορφα, αλλά και θα απολαύσετε περισσότερο την καθημερινότητα σας. Στις 18/06 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που μπορεί να είναι αποκαλυπτική για τη σχέση σας με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή ένα συνεργάτη.

Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς, αυτός ο μήνας έρχεται για να αναδείξει τις επαγγελματικές σας επιτυχίες, αλλά και την πρόοδο σας. Το μυαλό σας αρχίζει και ξεκαθαρίζει, ενώ σας είναι πιο εύκολο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, για το πως πρέπει να συνεχίσετε στην καριέρα σας. Στις 02/06 η σύνοδος Δία-Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο (Κάρμα) μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στις 11/06 θα σας κάνει πιο τολμηρούς στις ερωτικές σας σχέσεις και είναι πιθανό να έχετε και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Από τις 26/06 και πάλι όμως το ενδιαφέρον σας στρέφετε στην καριέρα σας, με το τετράγωνο του Άρη και Ουρανού να φέρνει ξαφνικές εξελίξεις για τους γεννημένους κοντά στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS