ΖΩΔΙΑ

Τα τυχερά ζώδια του Ιουνίου - Πώς θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο και τη Σύνοδο Δία - Σελήνης


JTeam

31 Μαΐου 2023

Τα τυχερά ζώδια του Ιουνίου - Πώς θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο και τη Σύνοδο Δία - Σελήνης
Από την 1η Ιουνίου όλα αλλάζουν στον αστρολογικό χάρτη, αφού φεύγει η ανάδρομη σκιά του Ερμή

Νέος μήνας, νέα ξεκινήματα. Αυτό ακριβώς θα είναι ο Ιούνιος, οποίος σηματοδοτεί και την εποχή των Δίδυμων. Σε γενικές γραμμές θα είναι ένας ευχάριστος και αισιόδοξος μήνας, ο οποίος έρχεται κυρίως να εστιάσει σε κοινωνικές επαφές, επιτυχίες, αλλά και καλοπέραση.

Ο Ιούνιος θα είναι ευχάριστος για αρκετά ζώδια. Για τα 3 παρακάτω όμως, πέρα από ευχάριστος θα είναι και ιδιαίτερα τυχερός. Από την 1η κιόλας του μήνα φεύγει η αναδρομή σκιά του Ερμή, έπειτα στις 2/06 έχουμε μια σπάνια σύνοδο του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) στον Ταύρο, ενώ στην συνέχεια έχουμε την Πανσέληνο στις 4/06 στο ζώδιο του Τοξότη. Τέλος να μη ξεχνάμε και την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέων, εκεί όπου βρίσκεται ήδη και ο Άρης.

Πως όλα τα παραπάνω θα επηρεάσουν την εύνοια, αλλά και την τύχη ορισμένων ζωδίων;

Τα ζώδια που αναμένεται να έχουν περισσότερη τύχη για τον επόμενο μήνα είναι:

Κριός

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού ίσως να είναι ο καλύτερος ολόκληρου του έτους. Είναι η περίοδος που το τοπίο ξεκαθαρίζει για εσάς σε πολλούς τομείς. Ο Δίας επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας και βρίσκεστε σε διάθεση καλοπέρασης και ξεγνοιασιάς. Στις 02/06 ο Δίας θα σχηματίσει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) στον Ταύρο φέρνοντας εξαιρετικές ευκαιρίες να τονώσετε το εισόδημα σας και τα επαγγελματικά σας γενικότερα. Το ενδιαφέρον σας ωστόσο εστιάζει στα ερωτικά και αισθηματικά σας, εκεί όπου είστε διατεθειμένοι να περάσετε κάθε εμπόδιο προκειμένου να πετύχετε τα θέλω σας.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Δίδυμους, αυτός είναι ο μήνας και νιώθετε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για νέα ξεκινήματα. Το καλό είναι ότι έχετε ότι χρειάζεστε προκειμένου να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο της ζωής σας και να δημιουργήσετε τις συνθήκες που εσείς έχετε ονειρευτεί. Μια ιδιαίτερα έντονη στιγμή του Ιουνίου για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας θα είναι στη διάρκεια της Πανσελήνου στις 04/06, που πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Είναι η στιγμή να δείτε κατά πόσο έχει μέλλον μια σχέση ή μια συνεργασία, αν πραγματικά ταιριάζετε με το άλλο πρόσωπο, αν έχετε τις ίδιες αξίες και επιθυμίες στην κοινή σας ζωή. Σε αυτό το διάστημα μη φοβηθείτε τις αλλαγές γιατί θα σας βγουν σε καλό. Η επιρροή του Άρη και της Αφροδίτης, σας κάνουν εκρηκτικούς αυτό το διάστημα και θα σας βοηθούν να επιτύχετε στόχους σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Ζυγός

Με τον Άρη στον Καρκίνο και τον ανάδρομο Ερμή, το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν και ότι καλύτερο, αφού πιθανόν να υπήρξαν καθυστερήσεις και έντονη πίεση. Από την 1η Ιουνίου όμως, είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε από βάρη του παρελθόντος τα οποία κουβαλάτε και να εστιάσετε σε όσα έχουν πραγματικά αξία στη ζωή σας. Στις 02/06 η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) μπορεί να φέρει μια ιδιαίτερα θετική είδηση σε μια σχέση ή οικονομική συνεργασία αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 04/06 θα σας αποκαλύψει κάποιες πτυχές ενός σχεδίου που πιθανώς δεν γνωρίζατε, ενώ θα σας ανοίξει την όρεξη για επικοινωνία αλλά και για ταξίδια. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας έρχονται αυτόν τον καιρό και μη διστάσετε τα ρίσκα, καθώς είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι για τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS