ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα χάρη στην είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύες


JTeam

7 Ιουνίου 2023

3 ζώδια που θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα χάρη στην είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύες
Τα ζώδια που θα έχουν καλύτερη σχέση τόσο με τον εαυτό τους, όσο και με τους γύρω τους

Αυτό το διάστημα η Σελήνη διέρχεται από τον Αιγόκερω, προς τον Υδροχόο και στη συνέχεια στους Ιχθύες. Πρόκειται για μια περίοδο η οποία μας καλεί να βάλουμε σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες μας, αλλά και όλα όσα θέλουμε να πετύχουμε. Για ορισμένα ζώδια μάλιστα, η τύχη θα είναι με το μέρος τους και θα μπορέσουν να απολαύσουν μια πιο ευχάριστη και χαλαρή εβδομάδα.

Και ποια είναι αυτά τα ζώδια ;

Καρκίνοι

Έχετε την κάλυψη του Δια και του Κρόνου, δυο πλανήτες που σας ευνοούν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και δύσκολα κάτι μπορεί να πάει λάθος. Περισσότερο έχετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και τη δουλειά, και όλα δείχνουν πως θα το καταφέρετε αυτό.

Σκορπιοί

Είναι πιθανό να νιώσετε ιδιαίτερα εμπνευσμένος αυτό διάστημα και να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα και αρχές, οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν. Ο Πλούτωνας απέναντι από την Αφροδίτη δημιουργεί λίγο μια ένταση στα ερωτικά σας, ωστόσο αν τα χειριστείτε με το κατάλληλο τρόπο, αυτή η ένταση μπορεί να αποβεί απολαυστική και ευχάριστη.

Υδροχόοι

Μπορεί να αντιμετωπίζεται μια κατάσταση ως πολύ δύσκολη, όμως στην πραγματικότητα είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Μη φοβάστε τις προκλήσεις της ζωής, ούτε και την απόρριψη. Οι δύσκολες στιγμές θα σας βγάλουν στο σωστό δρόμο. Για αυτές τις ημέρες όμως, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να απολαύσετε τον χρόνο σας όπως εσείς θέλετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS