ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύες - Ποια ζώδια οφείλουν να δείξουν μεγάλη προσοχή


JTeam

8 Ιουνίου 2023

Ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύες - Ποια ζώδια οφείλουν να δείξουν μεγάλη προσοχή
Γιατί το διάστημα από 17 Ιουνίου έως και 4 Νοεμβρίου θα είναι ιδιαίτερο

Στην ουσία ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που μας δίνει κάποια μαθήματα με τον δύσκολο τρόπο. Που έρχεται να μας αναγκάσει στην πειθαρχία και τον κόπο. Από την άλλη όμως, η είσοδος του σε ένα ζώδιο όπως αυτό του Ιχθύ, δημιουργεί έντονες αντιθέσεις, μιας και οι Ιχθύες εκπέμπουν μια πιο δημιουργική και ονειροπόλα διάθεση.

Η ανάδρομη πορεία του συγκεκριμένου πλανήτη έρχεται να φέρει ρεαλισμό, απλότητα, σαφήνεια, αλλά και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Αυτό που σίγουρα θα μας ωφελήσει, είναι πως μετά από αυτό το διάστημα, θα βγούμε καλύτεροι, αλλά και πιο έτοιμοι να ανταποκρινόμαστε στις δύσκολες προκλήσεις.

Μέχρι να έρθει και πάλι όμως σε ορθή πορεία στις 4 Νοεμβρίου, χρειάζεται να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή, πόσο μάλλον αν ανήκουμε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια:

Καρκίνος

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου, έρχεται να επηρεάσει πιο προσωπικούς τομείς. Μπορεί τελευταία να νιώθετε μπερδεμένοι και πως έχετε χάσει τον εαυτό σας και τέτοια δύσκολα συναισθήματα, πιθανό να γίνουν ακόμη πιο έντονα το επόμενο διάστημα. Επηρεάζεται ο 9ος οίκος σας και αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί επανεξετάσετε κάποιες παλιές ιδέες ή πεποιθήσεις που δεν σας βοηθούν να πάτε όσο μπροστά θα επιθυμούσατε. Προσπαθήστε ωστόσο να εστιάζεται στους στόχους σας και να βρίσκετε νέες πηγές έμπνευσης, που σας κάνουν πιο δημιουργικούς.

Σκορπιός

Η ανάδρομη διέλευση του Κρόνου συμβαίνει για εσάς στον 5ο οίκο του έρωτα, της δημιουργικότητας και των παιδιών. Ίσως όλα να έχουν τις δυσκολίες τους και να αισθάνεστε πελαγωμένοι, ωστόσο είναι σημαντικό να βάλετε τα προβλήματα και τη ζωή σας σε μια τάξη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ο Κρόνος θα σας αναγκάσει να δείτε τι ακριβώς πάει λάθος, αλλά και πως μπορείτε να το διορθώσετε, ειδικά στα θέματα οικογένειας και έρωτα.

Ιχθύες

Καθώς ο ανάδρομος Κρόνος ενεργοποιεί τον 1ο οίκο του εαυτού σας, είναι ώρα για μεγάλες αλλαγές. Εάν υπάρχει κάτι με το οποίο δεν αισθάνεστε άνετα, αυτή η επιρροή θα σας καλέσει να κάνετε προσαρμογές και βελτιωτικές κινήσεις. Πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια έντονες ανασφάλειες από τις οποίες θέλετε να απαλλαγείτε και να κάνετε μια νέα αρχή, ωστόσο είναι σημαντικό να βλέπετε την «μεγάλη εικόνα» και να μην προχωράτε σε κινήσεις με παρόρμηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS