ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να παντρευτούν πολλές φορές στη ζωή τους και όχι μόνο μια


JTeam

18 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτά τα ζώδια έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να παντρευτούν πολλές φορές στη ζωή τους και όχι μόνο μια
Ποια ζώδια, λένε πιο εύκολα το μεγάλο «ναι»;

Καθένας έχει μια διαφορετική άποψη για τον γάμο. Σε ορισμένα άτομα τους αρέσει πολύ η ιδέα, σε άλλα, φοβούνται τη δέσμευση ενώ άλλοι, δεν θέλουν ούτε να το ακούν.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα ζευγάρια παντρεύονται με την ελπίδα ότι θα διαρκέσει για πάντα ο δεσμός τους. Όμως, κάτι τέτοιο δεν είναι πάντοτε η πραγματικότητα και υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι χωρίζουν ή αποξενώνονται. Το να μην νιώθεις τελικά ευτυχισμένος στην συζυγική σου ζωή, είναι πολύ πιο σύνηθες απ' όσο φαντάζεσαι και έτσι αρκετοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους, και να σκεφτούν το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου.

Τα 3 ζώδια που μπορεί να παντρευτούν πολλές φορές στη ζωή τους, και δείχνουν επιμονή και αισιοδοξία:

Δίδυμοι

Ένα πράγμα που χαρακτηρίζει κάθε Δίδυμο, είναι πως θέλουν να έχουν ένα ενδιαφέρον στη ζωή τους. Είναι γοητευτικοί και παρορμητικοί στις αποφάσεις τους. Είναι επίσης ένα ζώδιο που θα μπορούσε να παντρευτεί και σε νεαρή ηλικία με αποτέλεσμα, να σκεφτούν ξανά το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου, μετά από κάποια χρόνια, στην περίπτωση που έχουν ρουτινιάσει και θελήσουν να βρουν ξανά τον έρωτα. Το σημαντικότερο όμως στοιχείο ενός Διδύμου είναι η μεταβλικότητα τους. Μπορεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να αναθεωρήσουν και να καταλάβουν πως βιάστηκαν να πάρουν ορισμένες αποφάσεις. Συνήθως απαιτούν χώρο και ελευθερία, κάτι που δεν είναι εύκολο να το διαχειριστεί οποιοσδήποτε σύντροφος. Αν αισθάνονται ότι ασφυκτιούν στον γάμο, μερικές φορές επιλέγουν να τον τερματίσουν και να αναζητήσουν αυτά που χρειάζονται με έναν διαφορετικό σύζυγο. Τέλος είναι άτομα γεμάτα ενέργεια, που δεν διστάζουν να ακολουθούν αυτό που θέλουν στη ζωή και στον έρωτα.

Καρκίνοι

Οι Καρκίνοι είναι από εκείνους τους ρομαντικούς που συνήθως δεν χάνουν τον χρόνο τους σε επιφανειακούς δεσμούς. Ανυπομονούν όμως να κάνουν το επόμενο βήμα με το ξεχωριστό άτομο που ερωτεύτηκαν. Έτσι αναζητούν έναν αξιόπιστο σύντροφο με τον οποίο μπορούν να παντρευτούν και να δημιουργήσουν οικογένεια. Επιθυμούν τη σταθερότητα και την ασφάλεια και αυτό δεν αλλάζει ακόμα και μετά από κάποιο ατυχές διαζύγιο. Ακόμη και αν χωρίσουν, μπορεί να πληγωθούν πολύ να χρειαστούν αρκετό χρόνο να συνέλθουν, αλλά και πάλι θα αναζητήσουν αυτή τη σταθερότητα και την οικειότητα που υπάρχει ανάμεσα σε ένα παντρεμένο ζευγάρι.

Τοξότες

Ένας Τοξότης, παρά το γεγονός πως λατρεύει την ελευθερία του, είναι επίσης και ένα ζώδιο με έντονο ενθουσιασμό για νέες καταστάσεις, και καινούργιες περιπέτειες. Αν σε έναν γάμο του έχει απογοητευτεί ή βαρεθεί, ίσως το ενδεχόμενο να βρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του, με το οποίο θα καταλήξει ξανά σε γάμο -να του προκαλέσει περισσότερο ενθουσιασμό. Οι Τοξότες επίσης, δεν φημίζονται ιδιαίτερα για την υπομονή τους, και μπορούν να αφήσουν έναν σύντροφο που αισθάνονται ότι δεν τους καλύπτει πλέον. Συχνά λόγω των πολλών υποχρεώσεων, του φορτωμένου προγράμματος τους, μπορεί να αισθανθούν ότι χάνουν ευκαιρίες για να γίνουν ευτυχισμένοι. Προκειμένου να αποκτήσουν αρκετές εμπειρίες στη ζωή τους, αλλά και για να μη νιώσουν πως χάνουν τον χρόνο τους, θα επιχειρήσουν εύκολα να αλλάξουν σύντροφο και γιατί όχι, να καταλήξουν ξανά σε γάμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.