Άστρα: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η αυριανή Πανσέληνος

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Δευτέρα 08 Μαΐου 2017

Δευτέρα 08 Μαΐου 2017

Άστρα: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η αυριανή Πανσέληνος

Η Πανσέληνος της 10ης Μαΐου στην 20η μοίρα του Σκορπιού σε αρμονικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φαίνεται να λειτουργεί σαν σημαντικό σημείο στη ζωή των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) που έχουν προσωπικούς πλανήτες στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαημέρου των παραπάνω ζωδίων.

Η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι την αλλαγή σε μία κατάσταση που δεν αντέχεις να παραμένει στον αέρα και σε δίλημμα, αποτελεί μία δυναμική στιγμή που καλείσαι να εκφράσεις τον εαυτό σου με κάθε επισημότητα και σοβαρότητα. Η απόδραση από μία σχέση, μία συνεργασία ή ένα περιβάλλον που έπαψαν να αποτελούν ασφαλή καταφύγια είναι μονόδρομος, όσο και αν κάτι τέτοιο είναι βέβαιο πως θα φέρει συγκινησιακές στιγμές στη σχέση σου με πρόσωπα που είναι συνυφασμένα με μία περίοδο της ζωής σου.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος όμως λειτουργεί και εντελώς παρασκηνιακά ή υπογείως, αφού στέλνει σινιάλα σχετικά με το τέλος της αθωότητας μίας περιόδου που δοκίμασε τα νεύρα ανθρώπων που έχουν μάθει να λειτουργούν με πράξεις και όχι με λόγια. Μία δυνατή συγκίνηση αυτή τη χρονική στιγμή μπορεί να προκαλέσει φόβο και απόγνωση, αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί και λυτρωτικά σε ζωές που βουλιάζουν στην ανυποληψία ή τη συνήθεια και αναζητούσαν έξοδο κινδύνου.

Κριός

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να λειτουργεί υποβοηθητικά σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου, αφού θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να συνεννοηθείς και συνεργαστείς με άτομα εξουσίας ή που είναι σε θέση να προσφέρουν ισχύ στο ρόλο σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Πανσέληνος απέναντι σου αποτελεί μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις να φέρεις στην επιφάνεια αυτά που σκέφτεται η άλλη πλευρά ή να προσπαθήσεις να συγχρονιστείς με αυτό το άτομο με στόχο να βρείτε κοινή γλώσσα επικοινωνίας και να οδηγηθείτε σε αποφάσεις που επηρεάζουν και τους δύο σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό είναι πιθανό να εμφανίσει προβλήματα στις σχέσεις σου με άτομα της δουλειάς ή να σε αναγκάσει να στρέψεις το βλέμμα σου στην υγεία σου με στόχο να επιδιορθώσεις κάτι που επηρεάζει τη ζωή σου γενικότερα.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θα σε κάνει να έρθεις σε επαφή με δικές σου συναισθηματικές ανάγκες με στόχο να βρεις εκ νέου ισορροπίες σε μία περίοδο κατά την οποία η εργασιακή καθημερινότητα έχει γίνει έντονη και δύσκολη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να σου θυμίζει πως έχεις αναλάβει κάποιες σοβαρές δεσμεύσεις απέναντι στον εαυτό σου και άτομα του περιβάλλοντος σου, οπότε είναι καιρός να ασχοληθείς με αυτά τα θέματα και να αφήσεις όλα τα άλλα στην άκρη. Αν υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου, τότε είναι η ώρα που θα πρέπει να λύσεις κάποια προβλήματα, να δείξεις ετοιμότητα ώστε να φέρεις εις πέρας τις εργασίες που έχεις αναλάβει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να μπλοκάρει το μυαλό σου μπροστά στις εξελίξεις που αφορούν θέματα εργασιακού περιεχομένου αφού είναι πιθανό να αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχεις το πάνω χέρι σε θέματα που μέχρι πριν από λίγο καιρό μπορούσες να ελέγχεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό σημαίνει πως είσαι πλέον έτοιμος/η να κάνεις μία αλλαγή σε οικονομικά δεδομένα της ζωής σου με στόχο να δείξεις πως ιεραρχείς διαφορετικά κάποια θέματα της ζωής σου. Μπορεί να αρνηθείς να συνεχίσεις να πληρώνεις για ένα ζήτημα που σε ενοχλεί ή πληγώνει ή να ανακοινώσεις πως αποδέχεσαι μία νέα επαγγελματική πρόταση η οποία σε μεταφέρει μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου σε συνδυασμό με τη σχεδόν ταυτόχρονη είσοδο του Βόρειου Δεσμού στο Λέοντα δηλώνει πως περνάς σε μία νέα φάση της ζωής σου και αυτό είναι κάτι που καλείσαι να το ανακοινώσεις σε κόσμο γύρω σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φωνάζει από το βάθος της ψυχής σου πως είναι καιρός να κλείσεις το κεφάλαιο που διατηρείται ανοικτό και επηρεάζει τη ζωή σου στο σήμερα. Φρόντισε να ανοίξεις την επικοινωνία σου με άτομα από το εξωτερικό στα πλαίσια της προετοιμασίας μίας επαγγελματικής προσπάθειας που ξεκινά να σχηματοποιείται. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού αποτελεί μία καλή ευκαιρία να δεις πιο σοβαρά κάποια επαγγελματικά σχέδια που καταστρώνεις με την αρωγή ανθρώπων που δεν είναι απλά συνεργάτες, αλλά άτομα του στενού σου πλέον κύκλου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η δυναμική Πανσέληνος στο Σκορπιό θα σου υπενθυμίσει πως είσαι πλέον ορατός/η σε πολύ κόσμο με αποτέλεσμα να πρέπει να δίνεις λόγο για αποφάσεις, κινήσεις και δράσεις που αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας. Μία αλλαγή στο επαγγελματικό στάτους αυτή την περίοδο θα επηρεάσει όχι μόνο τα οικονομικά σου, αλλά και την προσωπική σου ζωή, αφού πρέπει να βρεις νέες ισορροπίες στη σχέση σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για ένα ταξίδι που σε βοηθά να απομακρυνθείς από οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό και έχουν δημιουργήσει ανησυχία στη ζωή σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss