20/5 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

20/5 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Μια περίεργη ανησυχία. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους το Σάββατο 20 Μαΐου φαίνεται να δημιουργεί μία δυσαρμονία ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό, ειδικά για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η ανάγκη για ξεκούραση και παραμονή σε μία διαφορετική εσωτερική κατάσταση, μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο από το μυαλό που βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και βομβαρδίζει με σκέψεις, πληροφορίες και ένα συνεχή θόρυβο. Η ανησυχία σου μπορεί να είναι κάτι που δε βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, που δεν μπορεί να εξηγηθεί και να αποδομηθεί, αφού φαίνεται να κουβαλάς μία έννοια που δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορεί να υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια σε ένα σχέδιο που έχει προετοιμαστεί και η οποία να μετατρέπει την όλη κατάσταση σε άβολη συνθήκη, αφού θα πρέπει να κλείσεις ακόμα και αυτή την πολύ μικρή εκκρεμότητα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Η ανάγκη για ξεκούραση και παραμονή σε μία διαφορετική εσωτερική κατάσταση, μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο από το μυαλό που βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και βομβαρδίζει με σκέψεις, πληροφορίες και ένα συνεχή θόρυβο. Η ανησυχία σου μπορεί να είναι κάτι που δε βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, που δεν μπορεί να εξηγηθεί και να αποδομηθεί, αφού φαίνεται να κουβαλάς μία έννοια που δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορεί να υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια σε ένα σχέδιο που έχει προετοιμαστεί και η οποία να μετατρέπει την όλη κατάσταση σε άβολη συνθήκη, αφού θα πρέπει να κλείσεις ακόμα και αυτή την πολύ μικρή εκκρεμότητα. 

 

More for you

 
 

Don't Miss