Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 22/5 έως 28/5

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 22/5 έως 28/5

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Αν ετοιμάζεσαι τη νέα εβδομάδα να μιλήσεις, τότε καλύτερα να έχεις καθαρίσει το μυαλό σου από ασάφειες και να έχεις επιλύσει κάποια θολά κομμάτια της πραγματικότητας, γιατί θα πρέπει να παραμείνεις πιστός/η στην αλήθεια και τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Το ακροατήριο που έχεις απέναντι σου είναι απαιτητικό και ζητά από εσένα να φροντίσεις να τεκμηριώσεις τα λεγόμενα σου, γιατί διαφορετικά θα υπάρξουν αποχωρήσεις από την πλατεία πριν καν φτάσεις στη μέση της συζήτησης που εκκινείς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.


ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να δοκιμάζει τις οικονομικές σου αντοχές, να τεστάρει κατά πόσο μπορείς να διαχειριστείς έξοδα που προκύπτουν χωρίς να τα περιμένεις και να διατηρήσεις στο παρασκήνιο κάποιες διεργασίες που κάνεις και πιθανότατα να σε βάζουν στη διαδικασία αγορών ή συναισθηματικού ξοδέματος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία για μία νέα αρχή, για να μπορέσεις να αποδράσεις από μία σχέση που φαίνεται να σε έχει κουράσει και να μη σου προσφέρει αυτά που επιθυμούσες ή θεωρούσες πως θα μπορούσε να φέρει. Η άλλη πλευρά δεν είναι σε θέση να λειτουργήσει με τον τρόπο που επιθυμείς, με αποτέλεσμα να έχεις απέναντι σου ένα άτομο που σε περιορίζει και αυτή η αίσθηση έχει αρχίσει να σε εγκλωβίζει ολοένα και περισσότερο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά κάποιες εκκαθαριστικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες όμως δεν είναι ορατές για όλους. Το παιχνίδι παρασκηνίου συνεχίζει να υφίσταται, αλλά αυτή τη φορά μπορείς να αντιληφθείς κάποια πράγματα και να κινήσεις διαδικασίες που δείχνουν ετοιμότητα από την πλευρά σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.
 

ΛΕΩΝ

Η τάση σου να διαχωρίζεις τη θέση σου από σκέψεις, απόψεις, αποφάσεις και κινήσεις άλλων αποτελεί μία καθαρή ένδειξη πως έχεις αποφασίσει να τραβήξεις το δρόμο σου χωρίς να αισθάνεσαι τύψεις που αφήνεις πίσω σου ανθρώπους και καταστάσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία νέα κουραστική εβδομάδα είναι προ των πυλών και εσύ καλείσαι να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις που δεν είναι βέβαιο πως έχεις αποδεχτεί ή χωνέψει. Οι ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να σε βαρύνουν και να καταλάβεις πως έχεις αναλάβει να εργαστείς πάνω σε αντικείμενα που έχουν φορτώσει άλλοι στους ώμους σου, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα δείξεις την ενόχληση σου προς αυτά τα πρόσωπα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα είναι πιθανό να σε φέρει αντιμέτωπο/η με εμπόδια και αντιστάσεις που συναντάς στο δρόμο σου, με απαγορευτικά που θεωρούσες πως δε θα έκαναν την εμφάνιση τους, με δυσκολίες να χωρέσεις μέσα σε ένα σύστημα που νόμιζες πως θα σου άνοιγε την πόρτα να αποδράσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο εμπεριστατωμένα με οικονομικά ζητήματα με στόχο να ξεκαθαρίσεις ένα θολό τοπίο. Αν φοβάσαι να ανοίξεις μία κουβέντα σχετικά με την αμοιβή σου, αν πιστεύεις πως υπάρχει κίνδυνος μείωσης των αποδοχών σου γι αυτό και αποφεύγεις να ρωτήσεις κάποια πράγματα, τότε να θυμάσαι πως αυτή η στάση δε σε βοηθά σε κάτι που έχει ουσία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αποφασιστικότητα που θα επιδείξεις απέναντι σε νέα δεδομένα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα αποτελέσει και το διαβατήριο σου ώστε να περάσεις σε μία νέα περίοδο της ζωής σου. Η αναμέτρηση του Άρη από τους Διδύμους με τον Κρόνο στο ζώδιο σου δηλώνει πως πρέπει να αντιπαρατεθείς με ένα πρόσωπο που αποφάσισε να σε ταρακουνήσει από την ηρεμία και τη νιρβάνα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ενόχληση σου σχετικά με θέματα εργασιακού περιεχομένου είναι κάτι εμφανέστατο πλέον και δεν μπορεί να συνεχίσει να σου προκαλεί πονοκέφαλο, στομαχικό ίλιγγο ή αϋπνίες χωρίς να αρχίσεις να μιλάς για όλα τα παραπάνω φαινόμενα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή κυρίως μέσα από συζητήσεις που αφορούν την υπάρχουσα σχέση σου και την επίλυση προβλημάτων που μπορεί να είναι πολύ μικρά στην πραγματικότητα. Αν χρειάζεται να γίνει μία κουβέντα με το έτερο ήμισυ, τότε φρόντισε να πραγματοποιηθεί σε ευχάριστο κλίμα και με τη διάθεση να προχωρήσετε σε μία ανανέωση της σχέσης σας, ακόμα και μέσα από τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.


ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα εβδομάδα θα πρέπει να λειτουργήσει σαν τα τελευταία λόγια σε μία παράσταση που κρατά εδώ και περίπου δύο χρόνια σε έναν τομέα της ζωής σου που βρίσκεται υπό νέα διαπραγμάτευση χωρίς όμως να έχεις αποσαφηνίσει αν ξεκαθαρίζεις τα παλιά ή κάνεις ανοίγματα για νέα δεδομένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss