Άστρα: Τι θα φέρει η νέα Σελήνη στις 25/5

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Άστρα: Τι θα φέρει η νέα Σελήνη στις 25/5

Η Νέα Σελήνη της 25ης Μαΐου στην 4η μοίρα των Διδύμων φαίνεται να κουβαλά μαζί της την ευκαιρία για αέρα ανανέωσης για τους εκπροσώπους του Πύρινου (Κριός, Λέων, Τοξότης) και Αέρινου (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) στοιχείου.

Η ανάγκη για εξωστρέφεια είναι και πάλι επιβεβλημένη, αφού μετά από μία περίοδο δοκιμασίας και αντοχής απέναντι στα νέα δεδομένα που έχουν βαρύνει τους ώμους, θέλεις να αποδράσεις μακριά από ένα περιβάλλον και κάποιες καταστάσεις που σε ζορίζουν. Έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις με παιδική αθωότητα, να γνωρίσεις κόσμο, να προγραμματίσεις ένα ταξίδι και κάποια απόδραση, να πιστέψεις πως υπάρχουν ευκαιρίες να βγεις από καβούκι σου. Ίσως πάλι να ολοκληρώνεται ένας κύκλος εκπαίδευσης στη ζωή σου, να είσαι πλέον σε θέση να αφήσεις πίσω σου μία περίοδο δοκιμασίας απέναντι σε ζητήματα που κουβαλούν μαζί τους μία μορφή ψυχαναγκαστικής καθημερινότητας.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη ανοίγει νέα κεφάλαια, αρκεί να τολμήσεις να ζητήσεις κάτι διαφορετικό, να ρισκάρεις και να ζήσεις πέρα από τα συνηθισμένα πλαίσια. Το ζήτημα όμως πλέον είναι κατά πόσο κουβαλάς τη δύναμη να κάνεις την ανατροπή και δεν έχεις πειστεί πως έχεις μπει σε μια περίοδο διαβίωσης μέσα από κανόνες που σου έχουν επιβάλει άλλοι.
 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα πρέπει να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να αλλάξεις το πατρόν της επικοινωνίας σου, να προσθέσεις και κάποια νέα στοιχεία σε ένα μοντέλο σκέψης και έκφρασης που κουβαλά μία νέα ματιά απέναντι στα πράγματα

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να δώσεις μία νέα υπόσχεση σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών σου, να φροντίσεις να γίνεις περισσότερο ελαστικός/η με τα νέα δεδομένα σε αυτό τον τομέα της ζωής σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να κάνεις ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στη ζωή σου και να τολμήσεις να βγεις από σχέσεις και συνεργασίες που σε σέρνουν πίσω από καταστάσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να θέσεις εκ νέου την καθημερινότητα σου πάνω σε νέες βάσεις. Προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος και την ταχύτητα στη ζωή σου, να βρεις το χρόνο να περάσεις με τον εαυτό σου, να κάνεις πράγματα για εσένα και να σταματήσεις να ασχολείσαι και ενδιαφέρεσαι μόνο για τους άλλους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους έχει ως στόχο να σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό/η, να τολμήσεις να μιλήσεις για κάποια θέματα που τριγυρνούν μέσα στο κεφάλι σου και δεν μπορείς να τα εκφράσεις με τον κατάλληλο τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φαίνεται να σε αναγκάζει να εκφράσεις την άποψη σου για ένα θέμα που γνωρίζεις πως θα επηρεάσει περισσότερα άτομα από όσα θεωρούσες στο ξεκίνημα του. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μία απόδραση σε έναν τόπο που θα σε βοηθήσει να βάλεις τις σκέψεις σου σε μία σειρά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να ανοίξει ένα νέο θέμα διαλόγου με το έτερο ήμισυ ή με το πρόσωπο που μοιράζεστε επαγγελματικές ανησυχίες, ένας διάλογος όμως που δε θα είναι και τόσο αθώος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου προσφέρει την ευκαιρία για μία νέα συνθήκη στη σχέση σου, για μία νέα γνωριμία ή είσοδο στην προσωπική σου ζωή. Καλείσαι να συστηθείς εκ νέου ή να συστήσεις σε κόσμο το άτομο που έχει πλέον μπει στη ζωή σου, αφού είναι καιρός να ανοίξεις τον κύκλο σου μετά από μία περίοδο που προσπάθησες να περιχαρακωθείς πίσω από τις σκέψεις και αγωνίες σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φαίνεται να αποτελεί την ευκαιρία να αλλάξεις το πρόγραμμα της καθημερινότητας σου με στόχο να αποκτήσει μεγαλύτερη ευλυγισία η ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να θέσεις καλύτερα θεμέλια στην ερωτική σου ζωή ακόμα και μέσα από σχέδια ή πράξεις που αφορούν τη δημιουργία οικογένειας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αποτελεί μία καλή ευκαιρία να θέσεις τα ερωτήματα που έχεις κατά νου εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα και διστάζεις να φέρεις στην επιφάνεια. Αποφάσισε να μιλήσεις και τόλμησε να θέσεις ερωτήσεις που κάτω από άλλες περιστάσεις μπορεί να μετατρέποντας σε εφιάλτες που σε κατατρέχουν στον ύπνο σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss