Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 5/6 έως 11/6

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 03 Ιουνίου 2017

Σάββατο 03 Ιουνίου 2017

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 5/6 έως 11/6

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να έχει έρθει ώστε να ακουστούν αλήθειες, ώστε να αναδειχθεί η πραγματικότητα, ώστε να κυνηγήσεις ένα άτομο ή μία ευκαιρία που πραγματικά έχεις ανάγκη και μπορείς να κατακτήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να αυξάνει τις δραστηριότητες της καθημερινότητας σου, αλλά την ίδια στιγμή αισθάνεσαι την ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τη σχέση σου με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος για μία εσωτερική κόντρα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα και η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο Ζυγό, σηματοδοτούν μία νέα εποχή για τη σχέση σου. Είναι καιρός να εκφράσεις τις επιθυμίες σου, να δηλώσεις τις προθέσεις σου απέναντι σε ένα άτομο που δεν μπορεί να περιμένει περισσότερο τις διαθέσεις σου, αφού έχει δείξει ή δηλώσει πως είναι έτοιμο να ανοίξει την πόρτα και να απομακρυνθεί. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σου και η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο Ζυγό τη νέα εβδομάδα σηματοδοτούν μία εποχή αλλαγής που είναι ικανή να σε απομακρύνει από ένα γνώριμο περιβάλλον διαβίωσης. Η απόφαση που έχεις λάβει θα πρέπει να γίνει γνωστή σε περισσότερο κόσμο και αυτό μπορεί να σημαίνει πως κάποια κοντινά σου πρόσωπα θα πιαστούν αδιάβαστα σχετικά με τις προθέσεις σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η επαφή με την πραγματικότητα είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα της νέας εβδομάδας, αφού καλείσαι να αποδεχτείς το γεγονός πως πρέπει να κινηθείς με τρόπο που δεν αντανακλά μόνο τις δικές σου προθέσεις, αλλά στηρίζεται και σε διαθέσεις άλλων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διαμόρωση νέων δεδομένων στον οικονομικό τομέα είναι το βασικό ζητούμενο της νέας εβδομάδας για εσένα, κυρίως μέσα από τους συμβιβασμούς που θα κάνεις ανάμεσα στην κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών και τη στήριξη απαιτήσεων τρίτων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις νέα δεδομένα στη ζωή σου. Στο ξεκίνημα αυτής της περιόδου βέβαια, καλείσαι να διαχειριστείς την παρουσία αφεντικών και ατόμων εξουσίας πάνω από το κεφάλι σου, προσπαθώντας να εκφράσεις τις αντιδράσεις σου χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως σπας δεσμά με οριστικό τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν υπάρχουν στιγμές που ζεις για εσένα ή συνεχίζεις να προσφέρεις στους γύρω σου και να παρέχεις υπηρεσίες όπως έχεις συνηθίσει. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πως δεν έχεις προσωπικό όφελος σε σχέση με όσα παρέχεις σε άλλους και να αισθανθείς πως βάζουν χέρι στην τσέπη και την καρδιά σου χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό αντάλλαγμα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συμμετοχή σου σε μία δραστηριότητα μπορεί να αποτελέσει το πεδίο πάνω στο οποίο θα λυθεί και το θέμα μίας σχέσης ή συνεργασίας τη νέα εβδομάδα. Με τον κυβερνήτη σου Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία είναι μάλλον η κατάλληλη ώρα να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να αποφασίσεις να λάβεις συμμετοχή σε δραστηριότητες που μέχρι σήμερα απέφευγες ή δεν είχες το χρόνο να δεις περισσότερο σοβαρά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιστροφή του Δία σε οιρθή πορεία στο Ζυγό κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας φαίνεται να φέρνει εξελίξεις στην επαγγελματική ή οικογενειακή σου ζωή. Αν ξεκινάς μία νέα εργασιακή πραγματικότητα, τότε φρόντισε να μπεις με κάθε επισημότητα στο νέο σου εγχείρημα και μην αποφύγεις να αναδείξεις την ικανότητα σου να εμπνέεις και να προσφέρεις στήριξη σε άτομα που εμπλέκονται σε αυτή την προσπάθεια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μίας νέας εποχής για τη σχέση σου ή για θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου, αφού κάποιοι αποφασίζουν να αναλάβουν πρωτοβουλίες και αυτό σε φέρνει μπροστά σε προκλήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μίας νέας εποχής για τη σχέση σου ή για θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου, αφού κάποιοι αποφασίζουν να αναλάβουν πρωτοβουλίες και αυτό σε φέρνει μπροστά σε προκλήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss