Άστρα: Τι θα φέρει η νέα Σελήνη στις 9/6

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Τετάρτη 07 Ιουνίου 2017

Τετάρτη 07 Ιουνίου 2017

Άστρα: Τι θα φέρει η νέα Σελήνη στις 9/6

Η Πανσέληνος της 9ης Ιουνίου στη 19η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Κρόνο φαίνεται να επηρεάζει έντονα του εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να λειτουργεί σαν την τελεία σε μία προσπάθεια που έγινε και πρέπει πλέον να βγει το πόρισμα βασιζόμενο πάνω στα πραγματικά αποτελέσματα και όχι στις θεωρίες και τις πεποιθήσεις.

Το κλείσιμο μίας πόρτας σε αυτή την Πανσέληνο μπορεί να μοιάζει δύσπεπτο και αδύνατο να χωνευτεί, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να αποτελέσει και βάλσαμο ώστε να υπάρξει μία ώθηση για νέου είδους δράση. Η απόφαση να τραβήξεις το δρόμο σου μπορεί να μοιάζει με μακρά πορεία σε ένα μοναχικό δρόμο, αλλά την ίδια στιγμή σου παρέχει τη δυνατότητα να χαρτογραφήσεις την πορεία σου χωρίς να στηρίζεσαι σε διαθέσεις και πεποιθήσεις άλλων. Αν πάλι ξεκινάς μία νέα προσπάθεια που κουβαλά μαζί της την ελπίδα της επιτυχίας, τότε να θυμάσαι πως το πόρισμα θα στηριχθεί σε πράξεις και ουσιαστικά αποτελέσματα και όχι σε ευχές και σχέδια.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος φαίνεται να τραβά μία γραμμή ανάμεσα σε αυτούς που φοβούνται την προσωπική ευθύνη και αυτούς που ζουν μόνο όταν τους παρέχεται η δυνατότητα να αναλάβουν την προσωπική ευθύνη των πράξεων τους. Αποφάσισε σε ποια κατηγορία ανήκες και ανέλαβε να λειτουργήσεις με το συγκεκριμένο τρόπο, αφού κάθε προσπάθεια να γίνεις κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είσαι, θα πέσει στο κενό.

Κριός

Η Πανσέληνος στον Τοξότη αποτελεί μία καλή ευκαιρία να αποκτήσεις επαφή με την πραγματικότητα, να αντιληφθείς τα όρια των σχεδίων που κάνεις τον τελευταίο καιρό και να κάνεις το τελικό βήμα προς την πραγματοποίηση τους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να αποτελέσει μία δύσκολη στιγμή στον οικονομικό τομέα, αφού καλείσαι να διαχειριστείς αποφάσεις άλλων που επηρεάζουν όμως και τις δικές σου χρηματικές ανάγκες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος απέναντι σου αποτελεί μία σημαντική στιγμή κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ειλικρίνεια το άτομο που στέκεται εκεί που κοιτάζεις, αφού υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να λύσετε. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη απαιτεί προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σου, αφού είναι πιθανό να έχεις μαζέψει πολλές ασχολίες πάνω σου και να μην μπορείς να τις διαχειριστείς πλέον. Προσπάθησε να βάλεις σε μία σειρά τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα σου και φρόντισε να εστιάσεις στον εαυτό σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Πανσέληνος στον Τοξότη φαίνεται να αποτελεί μία σημαντική στιγμή για τη ζωή σου, εφόσον είσαι πλέον έτοιμος/η να παραδεχτείς κάποιες ελλείψεις που την κάνουν πολύ πιο αδιάφορη από όσο θα ήθελες να είναι. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη αποτελεί ακόμα μία έντονη στιγμή για την ισορροπία οικογένειας/καριέρας, για το δίπολο που σε προβληματίζει και σε αναγκάζει να αισθάνεσαι πως δεν πατάς και πολύ σταθερά στα πόδια σου. Μπορεί να υπάρξει μία στιγμή έντασης σε έναν από τους δύο παραπάνω τομείς και να λεχθούν κάποια πράγματα που δεν εκφράζουν την απόλυτη αλήθεια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Τοξότη σε καλεί να μιλήσεις με σοβαρότητα απέναντι σε ένα θέμα που γνωρίζεις πως μπορεί να επηρεάσει κοντινά σου πρόσωπα, εφόσον είσαι διατεθειμένος/η να αναδείξεις την ετοιμότητα σου ώστε να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να σε πιέσει οικονομικά και να σε αναγκάσει να ανοίξεις τα μάτια σου απέναντι στην επαγγελματική πραγματικότητα που βιώνεις. Αν δεν μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματα σου, αν δεν μπορείς να πετύχεις το στόχο του να βρεις μία δουλειά που παρέχει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, τότε προσπάθησε να ανακαλύψεις την προσωπική του αυτοεκτίμηση μέσα από αυτό που κάνεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, σε σύνοδο με τον Κρόνο, αποτελεί μία δυναμική στιγμή σε θέματα που έχουν να κάνουν με πλάνα και σχέδια τα οποία δεν υποστηρίζεις ή που θα ήθελες να εφαρμόσεις αλλά δε βρίσκεις το κατάλληλο υπέδαφος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Τοξότη φαίνεται να λειτουργεί είτε με τρόπο που κλείνει ανοικτές εκκρεμότητες με τον πλέον επίσημο τρόπο, είτε σαν να υπάρχει παρασκήνιο σε ένα περιβάλλον που καλείσαι να διαλευκάνεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια προβλήματα που αφορούν τις σχέσεις σου με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος και να σε αναγκάσει να ειπωθούν κάποια πράγματα που δεν είναι καθόλου εύπεπτα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να φέρει αλλαγές στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα, καλώντας σε να συνειδητοποιήσεις πως ο ρόλος σου αλλάζει και πως είναι ώρα να τολμήσεις το επόμενο βήμα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss