Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 12/6 έως 18/6

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 12/6 έως 18/6

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει μπροστά στην πρόκληση της προσεκτικής επιλογής των λέξεων σου, της απόπειρας να καταλάβεις τους γύρω σου χωρίς να χρειάζεται να κάνεις ερωτήσεις που μπορεί να φανούν κάπως περίεργες. Αν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που υπάρχουν μυστικά, αν θεωρείς πως κινείσαι σε θολά νερά σε μία σχέση που δεν έχει ακόμα φέρει στην επιφάνεια αυτό που ισχύει αλλά δε φαίνεται, τότε αυτή την εβδομάδα καλά θα κάνεις να προσέχεις τις κινήσεις σου, εκτός και αν είσαι προετοιμασμένος/η για αποκαλύψεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που φαίνεται να συνεχίζει να έχει πρόβλημα και τη νέα εβδομάδα είναι το θέμα των οικονομικών σου, τα οποία μπορεί να δέχονται πιέσεις τις οποίες δεν μπορείς να διαχειριστείς. Αν έχεις πολλά μέτωπα ανοικτά, τότε φρόντισε να θέσεις προτεραιότητες, γιατί είναι πολύ πιθανό να ανοίγεσαι σε πελάγη που δεν έχεις ξαναβρεθεί και να μην μπορείς να διαχειριστείς το κύμα που θα προκληθεί. Απέφυγε να κάνεις αγορές που μπορείς να αναβάλεις για αργότερα και προσπάθησε να μετριάσεις τις αιτιάσεις και άλλων σχετικά με χρήματα που οφείλεις σε αυτούς. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να βιώνεις μία δύσκολη περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας περνάς από κόντρες και συγκρούσεις με ένα αφεντικό ή συνεργάτη που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε, ακόμα και πάνω στα βασικότερα θέματα που αντιμετωπίζετε. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιο σου με τον Κρόνο από τον Τοξότη όλη τη νέα εβδομάδα θα δώσει τον τόνο σε μία εβδομάδα που μπορεί να φοβάσαι αλλά να μην κρύβεσαι, να πρέπει να μιλήσεις αλλά να περιμένεις την άλλη πλευρά να κάνει την πρώτη κίνηση, να χρειαστεί να κάνεις την υπέρβαση αλλά να τρέμεις στην ιδέα του άλματος χωρίς να γνωρίζεις αν βρίσκεσαι σε υψόμετρο, αν φοράς αλεξίπτωτο ή αν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας από κάτω. Η νέα εβδομάδα κουβαλά μαζί της μία μεγάλη πρόκληση, αφού μπορείς να αναλάβεις ένα νέο ρόλο που σε απελευθερώνει από τα δεσμά μίας συνεχιζόμενης παιδικής ηλικίας, αλλά την ίδια στιγμή δεν είναι βέβαιο πως γνωρίζεις να παίζεις και τέτοιου είδους ρόλους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα σε κάνει πολύ επιρρεπή στο να συγκεντρώνεις μέσα σου αυτά που θα ήθελες να πεις, αυτά που αισθάνεσαι και σε ενοχλούν, αυτά που θεωρείς πως θα ήθελες να πετάξεις από τη ζωή σου, με αποτέλεσμα να φορτώνεις τον οργανισμό σου με τοξίνες και επικίνδυνα συμπλέγματα. Καλό θα ήταν να βρεις τον τρόπο να αποδράσεις από το περιβάλλον που σε αναγκάζει να φορτώνεσαι πολλά βάρη πάνω σου, να ανακαλύψεις διεξόδους μέσα από μία συζήτηση με ένα άτομο που σε βοηθά να αποφορτιστείς ή να εξετάσεις προτάσεις που έχεις στα χέρια σου και μπορεί να αφορούν μία επαγγελματική μετακίνηση ή μία μετακόμιση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να κουβαλά πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις για εσένα, με αποτέλεσμα να αισθανθείς πως κουράζεσαι απότομα και πως έχεις επιτρέψει σε πολύ κόσμο να έχει πρόσβαση στη ζωή σου. Η επαφή σου με αρκετό κόσμο μπορεί να φέρει  κοντά σου άτομα που είναι διατεθειμένα να σε κακολογήσουν ή ακόμα και να σε βλάψουν, γι αυτό καλά θα κάνεις να χρησιμοποιήσεις το ένστικτο σου για να αποφύγεις κάποιες τέτοιες δύσκολες συναντήσεις. Ίσως πάλι να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη σχέση σου, αφού μπορεί να μην παρέχεις πολύ χρόνο στο έτερο ήμισυ, με αποτέλεσμα να παραπονιέται και να πρέπει να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου για να μη δημιουργηθούν πιο ουσιαστικά προβλήματα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει μπροστά στις ορέξεις άλλων ανθρώπων που μπορούν όμως να έχουν επίδραση στις δικές σου απόψεις και επιλογές, που είναι σε θέση να δημιουργήσουν ένα κλίμα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις και επαφές που φαίνεται να σε ενοχλούν ή να σε φοβίζουν, αφού θα τεθούν στόχοι, πλάνα και σχέδια που μοιάζουν σαν να σε ρίχνουν στα σκοινιά του ρινγκ ή σαν να αποτελούν δηλωμένες πεποιθήσεις και πορείες τις οποίες δεν είσαι σε θέση να μεταλλάξεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Οι λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις αλλά και αυτές που θα ακούσεις από άλλα άτομα θα έχουν ένα έντονο ειδικό βάρος τη νέα εβδομάδα αφού μπορεί να κουβαλούν μαζί τους εικόνες και υποχρεώσεις που δεν είναι εύκολο να σβήσεις από τη μνήμη σου. Μπορεί να βρεθείς μπροστά σε μία συζήτηση που φαίνεται να δημιουργεί βάρος στο περιβάλλον που κινείσαι και να πρέπει να κάνεις κάτι για να την ελαφρύνεις ή για να εξηγήσεις κάποια ζητήματα που είναι δύσκολο να γίνουν κατανοητά από όλους. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς σκοπούς και να συναντήσεις μπροστά σου ανθρώπους που είναι σε θέση να εντείνουν την εικόνα που έχεις για την καριέρα σου, να βαρύνουν το θέμα που έχεις στο μυαλό σου, να σε βοηθήσουν όμως την ίδια στιγμή να ξεμπλοκάρεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να φέρνει κινητικότητα στον τομέα των οικονομικών σου, αφού βρίσκεσαι σε συζητήσεις και διαβουλεύσεις με στόχο να λύσεις τα προβλήματα που έχουν βαρύνει το κεφάλι και τον ύπνο σου. Η άλλη πλευρά μπορεί να αποτελέσει ένα φωτεινό παράδειγμα που προσπαθεί να σου δείξει δρόμους για να ξεφύγεις από παγίδες στις οποίες έχεις πέσει, χωρίς να χρειάζεται να βουλιάξεις ακόμα περισσότερο. Η αποχώρηση από μία δουλειά που σου χρωστάνε είναι μία λύση που χτυπά στον πληγωμένο σου εγωισμό, αλλά την ίδια στιγμή μοιάζει να είναι η μόνη λύση για να σταματήσεις να κινείσαι σε μία αδιέξοδη πορεία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει για ακόμα μία φορά σε διαδικασία αναμέτρησης με ανθρώπους που υπάρχουν στον περίγυρο σου, με στόχο βέβαια να αναμετρηθείς τελικά με τον εαυτό σου. Η αντίθεση του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο σου, θα σε φέρει μπροστά στην πρόκληση μίας συζήτησης που είναι βέβαιο πως θα φέρει στην επιφάνεια βασικές διαφορές ανάμεσα στις δύο πλευρές του διαλόγου. Από τη μία πλευρά, υπάρχει ένα άτομο που επιδιώκει να σε αφυπνίσει ή να προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα διαφορετικό κλίμα στη σχέση σας με στόχο να γίνουν κατανοητοί οι ρόλοι σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να φέρνει μαζί της πολλές υποχρεώσεις που καλείσαι να διευθετήσεις, να τις βάλεις σε μία σειρά, να τις ιεραρχήσεις γιατί διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να σε παρασύρει τσουνάμι. Μπορεί να έχεις απέναντι σου μία σειρά από επαγγελματικές υποχρεώσεις τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση, χωρίς να βιαστείς να φέρεις εις πέρας κάποιες ευθύνες που σου αναλογούν και μπορεί να μην έχεις κατανοήσει πλήρως. Ίσως πάλι να δέχεσαι εργασιακές προτάσεις που δεν μπορείς να αγνοήσεις, αλλά την ίδια στιγμή η αποδοχή τους θα σημαίνει πως αλλάζεις στάτους και αυτό μπορεί να σε τρομάζει στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη που έχεις να περάσεις χρόνο με άτομα που σε βοηθούν να βλέπεις τη ζωή ως ένα πεδίο ευχάριστης διαβίωσης είναι μεγάλη τη νέα εβδομάδα και αυτό μπορεί να σημαίνει πως επιδιώκεις την επαφή με άτομα μικρής ηλικίας ή αισιόδοξης ματιάς για τη ζωή. Μπορεί λοιπόν να θελήσεις να πάρεις αποστάσεις από ένα πρόσωπα μίας ηλικίας ή να προσπαθήσεις να αποφύγεις ευθύνες που έχεις αναλάβει και μπορεί να ρίχνουν βάρη στους ώμους σου. Μπορεί πάλι να πρέπει να συναναστραφείς μικρά παιδιά ή να βρεθείς σε πεδία δραστηριότητες που κουβαλούν μία ψυχαγωγική διάθεση, κάτι που σημαίνει πως θα αποφύγεις να παραμείνεις κλεισμένος/η σε ένα περιβάλλον που σε στοιχειώνει. Από την άλλη βέβαια πλευρά, η καθημερινότητα τρέχει και απαιτεί κάποια πράγματα, οπότε φρόντισε να διατηρήσεις κάποιες ισορροπίες που μπορούν εύκολα να σπάσουν και να δημιουργήσουν θέματα που σε εκθέτουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις τελευταίες εκκαθαρίσεις στον τομέα εργασία/οικογένεια, στο δίπολο της προσωπικής με τη δημόσια ζωή σου. Θα κληθείς να βρεθείς μπροστά σε περιστάσεις στις οποίες θα πρέπει να αναδείξεις την ικανότητα σου να εμπνέεις ανθρώπους που χάνουν τη λογική τους και βλέπουν εμπόδια τα οποία μπορεί να είναι και φαντάσματα του μυαλού τους. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να στηρίξεις επαγγελματικές προσπάθειες άλλων ή να γίνεις εσύ αυτός/η που αναζητά ένα/μία μέντορα σε ένα θέμα επαγγελματικής κατεύθυνσης που σε κάνει να ασφυκτιάς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

 

More for you

 
 

Don't Miss