Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 19/6 έως 25/6

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 19/6 έως 25/6

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να αποκτά περισσότερη διάθεση για δράση, αφού είναι ώρα να αφήσεις στην άκρη τα λόγια, τις σκέψεις και τις υποσχέσεις και να ασχοληθείς σοβαρά με ένα θέμα που επηρεάζει την εσωτερική σου ηρεμία. Αν στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν γκρίνιες και δυσκολίες συνεννόησης, τότε είναι μάλλον ώρα να εκφράσεις τα παράπονα σου με τρόπο που δείχνει πως δε λειτουργείς ιδιοτελώς και χωρίς να σκέφτεσαι το περιβάλλον που κινείσαι. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε βοηθήσει να προγραμματίσεις μία απόδραση που έχεις κατά νου και δυσκολευόσουν να εντάξεις στο πρόγραμμα σου μέχρι σήμερα. Το ζήτημα που σε απασχολεί και έχει να κάνει με τον οικονομικό τομέα μπορεί να βρει τρόπο να ξεπεραστεί, μπορεί να αποτελέσει παρελθόν μετά από μία σοβαρή κουβέντα που θα κάνεις με άτομα του κοντινού σου  περιβάλλοντος, αρκεί να μπορείς να δεις την πραγματικότητα με σοβαρή ματιά. Καλείσαι να αποδεχτείς πως χρειάζεται να δουλέψεις σκληρά για να σταθείς στα πόδια σου ή πως πρέπει να αποδεχτείς τα νέα δεδομένα στον επαγγελματικό στίβο και να βάλεις νερό στο κρασί σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και να βελτιώσεις κάποιες παραμέτρους που δε σε βοηθούν να αισθάνεσαι πιο άνετα με την καθημερινότητα. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις κάποιες αγορές για το σπίτι σου και αυτό το γεγονός να σε αγχώσει, να σε προβληματίσει αφού μπαίνεις σε έξοδα, αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις αφού χρειάζεσαι κάποια αντικείμενα στο χώρο που περνάς αρκετό πλέον χρόνο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να κουβαλά αρκετά νέα για τη ζωή σου, που έχουν κατά κύριο λόγο να κάνουν με ένα νέο ρόλο που μπορεί να αποκτάς σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου, είναι βέβαιο πως θα τεντώσουν τα νεύρα σου, ειδικά αν αναγνωρίζεις πως υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που εκμεταλλεύονται καταστάσεις, αφήνοντας εσένα στο παρασκήνιο ή χωρίς να είσαι σε θέση να διεκδικήσεις κομμάτι από την πίτα. Αυτό όμως σημαίνει την ίδια στιγμή πως είναι καιρός να κάνεις την κίνηση σου προς την κατεύθυνση που υπάρχει ένα έπαθλο και να μπεις σε διαδικασία μάχης χωρίς να φοβάσαι αντιπάλους και κοινή γνώμη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις ακόμα περισσότερη ησυχία και ηρεμία, να αποδράσεις από το προσκήνιο και να θελήσεις να παρατηρήσεις χωρίς να γίνεσαι αντιληπτός/η. Μπορεί να υπάρχουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν και ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως μπορείς να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα αν κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω και δεις τις κινήσεις ανθρώπων που μπορεί να κρύβουν κάτι αλλά δεν μπορείς ακόμα να ανακαλύψεις. Ίσως πάλι να αναγνωρίζεις την ανάγκη σου για ξεκούραση και να επιδιώκεις να κερδίσεις μερικές ώρες ύπνου, να σπάσεις την αλυσίδα κάποιων δραστηριοτήτων που σε φορτίζουν αρνητικά Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με κάποιες δυσκολίες ή εντάσεις στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα, αλλά με την πάροδο των ημερών θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς σε πιο ήρεμα νερά. Βγαίνοντας από μία περίοδο που χρειάστηκε να παλέψεις για να κερδίσεις μάχες με πρόσωπα του κοντινού σου κύκλου, θα βρεθείς στην εποχή της βελτίωσης των διαπροσωπικών σου σχέσεων σε φιλικό και ευρύτερα κοινωνικό επίπεδο. Η επαφή σου με πρόσωπα από το φιλικό κύκλο θα σε βοηθήσει να μειώσεις τους παλμούς της καρδιάς σου, ενώ παράλληλα μπορεί να προγραμματίσεις και μία εκδρομή μαζί τους, να βάλεις στο πρόγραμμα σου κάποιες δραστηριότητες που σου δίνουν την ευκαιρία αλλάξεις τη ροή της καθημερινότητα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά μαζί της ειδήσεις και πράξεις που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου αφού φαίνεται να βρίσκεσαι σε ένα σημείο που δίνεις εξετάσεις ή που ετοιμάζεις τη μετάβαση σου στο νέο περιβάλλον εργασίας σου. Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις τα πράγματα σύμφωνα με το ρυθμό που επιθυμείς να δώσεις, οπότε πάρε την μπαγκέτα στα χέρια σου και τόλμησε να δώσεις το ρυθμό. Θα συγκρουστείς με ένα πρόσωπο που επιμένει να θέτει τους κανόνες, αλλά να θυμάσαι πως αν θέλεις να γίνεις επικεφαλής μίας περίστασης, θα πρέπει να αναμετρηθείς με ισάξιους αντιπάλους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που σχεδιάζεις εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα αφού θα βρεθεί η παρέα που αναζητούσες. Η απόδραση σου από το καθημερινό περιβάλλον διαβίωσης μπορεί μάλιστα να έχει και θεραπευτική χροιά πάνω σου, αφού χρειάζεσαι καθαρό αέρα ή να έρθεις σε επαφή με νέες παραστάσεις, να συναντήσεις διαφορετικούς ανθρώπους, να προσφέρεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να δει τη ζωή μέσα από μία νέα οπτική. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με εμμονές που θεωρείς πως μπορείς να ελέγξεις, να καταπνίξεις αλλά στην πραγματικότητα είναι σε θέση να σε ορίζουν. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να βλέπεις να λαμβάνουν τα εύσημα κάποια πρόσωπα που θεωρείς πως δεν αξίζουν κάτι τέτοιο, που πιστεύεις πως λαμβάνουν περισσότερα από όσα προσφέρουν, με αποτέλεσμα να πεισμώνεις και να θέλεις να ξεσπάσεις. Στον οικονομικό τομέα μπορεί να υπάρχουν οφειλές προς την πλευρά σου που δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς με την υπομονή που συνήθισες τους γύρω σου να λαμβάνουν, με αποτέλεσμα να μοιάζεις έτοιμος/η να θέσεις χρονοδιαγράμματα που είναι πρακτικά αδύνατο να τηρηθούν. ώστε να σπάσεις συμφωνίες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού είναι πιθανό να βρεθείς μπροστά σε μία πρόταση ή γνωριμία που είναι σε θέση να αλλάξει την παρούσα κατάσταση σου. Στον επαγγελματικό τομέα, τόλμησε να ζητήσεις αυτό που θεωρείς πως αξίζεις, εκτός και αν πρόκειται για κάτι που δε θα μπορέσεις να διαχειριστείς και θα σου προκαλέσει περισσότερο βάρος από όσο μπορείς να αντέξεις. Αν πάλι έρθει στα χέρια σου μία νέα πρόταση, τότε φρόντισε να ζυγίσεις καλά τα πράγματα και φρόντισε να δώσεις μία απάντηση που δε βασίζεται μόνο την αμοιβή σου, αλλά κουβαλά μαζί της και την ευκαιρία να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που δε φαντάζει ξένο στα μάτια σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εμμονή κάποιων ανθρώπων να ασχολούνται με συγκεκριμένα θέματα με τρόπο που δε συμβαδίζει με όσα θέλεις να περάσεις στους γύρω σου, μπορεί να γίνει αφορμή για συγκρούσεις τη νέα εβδομάδα. Από τη μία πλευρά, μπορεί να αντιμετωπίσεις συναδέλφους και συνεργάτες που λειτουργούν με έναν τρόπο που σε κάνει να θέλεις να βάλεις τις φωνές, που σε μετατρέπει σε ταύρο εν υαλοπωλείο και αυτό είναι κάτι πολύ εμφανές. Την ίδια όμως στιγμή, σκέψου πως μπορείς να κάνεις βήματα προς τα πίσω και να αποφύγεις την έκρηξη αφού έχεις ανάγκη τη δουλειά ή επειδή δεν είσαι έτοιμος/η για μία αντιπαράθεση που γνωρίζεις πως δε θα τελειώσει μέσα σε μία σύντονη διένεξη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, αφού φαίνεται να αναζητάς τρόπο να νιώσεις ασφάλεια σε ένα περιβάλλον που εξακολουθεί  να αλλάζει και να σου προκαλεί μεγάλη ανασφάλεια. Αν είσαι σε σχέση, τότε είναι πιθανό να συζητάς το θέμα της απόκτησης ενός παιδιού ή να πρέπει να προχωρήσεις σε διάλογο με τα παιδιά σου για ένα ζήτημα που αφορά και εκείνα. Η έννοια της οικογένειας φαίνεται να σε απασχολεί ολοένα και περισσότερο, αφού θέλεις να ανακαλύψεις κατά πόσο έχεις χάσει την επαφή σου μαζί της. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μία γνωριμία μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και ίσως να έρθουν και αναμνήσεις στο μπροστινό μέρος του μυαλού σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss