Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 26/6 έως 2/7

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 26/6 έως 2/7

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να παρατηρήσεις τις αναμετρήσεις σώμα με σώμα που λαμβάνουν χώρα στο επαγγελματικό ή οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς να είναι όμως βέβαιο πως θα πρέπει να λάβεις μέρος. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσες να εμπλακείς και να εκφραστείς με τρόπο που δείχνει πως έχεις άποψη, την υποστηρίζεις και φλέγεσαι να την εφαρμόσεις ώστε να νιώσουν και άλλοι άνθρωποι στο πετσί τους την πίεση που νιώθεις μέσα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΤΑΥΡΟΣ

Πόσο εύκολο είναι να τολμήσεις να κάνεις την πρώτη κίνηση απέναντι σε μία πρόταση που δεν έχει εξ ολοκλήρου γίνει, αλλά αντιλαμβάνεσαι πως κουβαλά κάποιες πιθανότητες ύπαρξης; Η νέα εβδομάδα φαίνεται να δοκιμάζει την αντοχή σου απέναντι στο χρόνο και την υπομονή σου, δύο στοιχεία που κουβαλάς σε υπερθετικό βαθμό μαζί σου, αλλά τώρα είναι ώρα να εξετάσεις μήπως λειτουργούν σαν αποτρεπτικοί παράγοντες για να πετύχεις κάτι. Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά μαζί της μεγάλα ποσά έντασης στον οικονομικό κυρίως τομέα, αφού καλείσαι να διαχειριστείς ζητήματα που εμπεριέχουν την έννοια του διλήμματος απέναντι σε δύσκολες ισορροπίες. Από τη μία πλευρά, μπορεί να χρειαστεί να λειτουργήσεις υποστηρικτικά απέναντι στις ανάγκες της οικογένειας, από την άλλη όμως πλευρά θα πρέπει να αναγνωρίζεις τις δικές σου ανάγκες ή τις επιθυμίες από το έτερο ήμισυ που μπορεί να συγκρούονται με άλλα μέλη της ευρύτερης οικογένειας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαντάζει ιδιαίτερα απαιτητική αφού σε ρίχνει στην κεντρική σκηνή και σου φωνάζει να παίξεις την παράσταση της χρονιάς. Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να συναντά τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, καλείσαι να αναλάβεις ρόλους που θα σε εκθέσουν σε μάτια ανθρώπων που έχουν διάθεση να σε τρομάξουν, να σε κριτικάρουν, να σε κρίνουν αλλά και να σε τεστάρουν σχετικά με την είσοδο σου σε ένα νέο επίπεδο ζωής. Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα σε προκαλεί να βρεις τρόπο να αντέξεις καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα ή στην ευρύτερη καθημερινότητα σου, οι οποίες είναι σε θέση να σε εκθέσουν στα μάτια ανθρώπων που περιμένουν πολλά από εσένα και εσύ απλά αποφασίζεις να διαψεύσεις τις ελπίδες τους. Η παραμονή σου σε ένα καθορισμένο εργασιακό πλαίσιο μπορεί να μοιάζει με δύσκολη αποστολή, αφού καλείσαι να διαχειριστείς προσωπικότητες που λειτουργούν με τρόπο που δεν είναι ξεκάθαρος, και αυτό θα σε αναγκάσει να αντιμετωπίσεις μία πραγματικότητα που απέχει πολύ από αυτό που ονειρευόσουν ή φανταζόσουν πως ισχύει.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε φέρει απέναντι σε άτομα του φιλικού σου κύκλου για λόγους που έχουν να κάνουν με τις πεποιθήσεις σας απέναντι σε θέματα που σε παθιάζουν, σε φανατίζουν ή απλώς χτυπούν ευαίσθητες χορδές μέσα σου. Η συμμετοχή σου σε ομαδικές δραστηριότητες μπορεί να προκαλέσει τέτοιου είδους αντιδράσεις, αφού είναι πολύ εύκολο να εμπλακείς σε συζητήσεις που φέρνουν στην επιφάνεια παγιωμένες πεποιθήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η αναμέτρηση σου με πρόσωπα εξουσίας ή με άτομα που είναι σε θέση να ορίζουν σκέψεις, επιλογές και αποφάσεις σου στον οικογενειακό τομέα είναι ένα μεγάλο στοίχημα τη νέα εβδομάδα. Πρόκειται για μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να αναλάβεις σημαντικούς ρόλους, θα χρειαστεί να εκτεθείς αφού προτείνεις και επιβάλεις κινήσεις και δράσεις που θα πρέπει να φέρουν την προσωπική σου σφραγίδα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κρυμμένη σου δύναμη μπορεί να αποτελέσει το έπαθλο ενός παιχνιδιού κρυμμένου θησαυρού τη νέα εβδομάδα, αφού είναι σε θέση να αλλάξει τις ισορροπίες σε καταστάσεις στις οποίες βρίσκονται σε αναβρασμό και στις οποίες λαμβάνεις μέρος. Αν συμμετέχεις σε συζητήσεις και συσκέψεις που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου, τότε συνέχισε να ακούς και να παρατηρείς τους άλλους γύρω σου, αφού μπορείς να ανακαλύψεις τα κομμάτια της προσωπικότητας τους που μπορείς να εκμεταλλευτείς ώστε να κυριαρχήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα είναι πιθανό να σε βάλει στη διαδικασία να προσπαθήσεις να κρυφτείς ώστε να αποφύγεις την έκθεση σε καταστάσεις στις οποίες γνωρίζεις πως υπάρχουν ποινές σε περίπτωση που δεν μπορείς να εκτελέσεις τις υποχρεώσεις σου με τον ενδεδειγμένο τρόπο. Αυτό που καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση και προσοχή είναι οι οικονομικές σου υποχρεώσεις, αφού μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά σε ευθύνες που έχεις αναλάβει και πρέπει να φέρεις εις πέρας, χωρίς να είσαι όμως σε θέση να κλείσεις αυτές τις εκκρεμότητες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να είναι ιδιαίτερα αποφασιστική σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, αφού έχεις απέναντι σου άτομα με τα οποία θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τη σχέση σας. Η επιμονή σου να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να προσπαθείς να διαχειριστείς τα πάντα χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σου και τους γύρω σου, μπορεί να σε απομονώσει ακόμα περισσότερο ή να δημιουργήσει άτομα που στέκονται απέναντι σου με στόχο να λύσετε τις διαφορές σας. Θα πρέπει να βγεις από το καβούκι σου και να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και σε τρομάζουν, να τολμήσεις να μιλήσεις για όνειρα που κουβαλάς και θα ήθελες να βάλεις σε εφαρμογή, να φέρεις στην επιφάνεια παράπονα που αν δε γνωρίζουν οι γύρω σου, δεν είναι δυνατό να βελτιωθεί η σχέση  σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εμφάνιση θεμάτων που πιέζουν τον τομέα της καθημερινότητας είναι ένα ζήτημα που θα σε απασχολήσει τη νέα εβδομάδα, αφού πρέπει να βρεις τον τρόπο να τα αντιμετωπίσεις χωρίς να διαταράξεις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι ισορροπίες μοιάζουν να είναι εύθραυστες, αφού μία κουβέντα αρκεί για να ξυπνήσουν αισθήματα που κρύβονται και μπορούν να φέρουν ιδιαίτερα εντυπωσιακές εντάσεις στο προσκήνιο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να ξυπνά ερωτικές διεκδικήσεις, ειδικά αν  υπάρχουν ιστορίες από το παρελθόν που δεν έχουν κάνει τον κύκλο τους και πρέπει να ξεμπερδέψεις. Η συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν μπορεί να μην είναι καθόλου τυχαία αυτή την εβδομάδα αφού θα σε αναγκάσει να αντιπαρατεθείς με το παρόν σου, να εξετάσεις κατά πόσο έχεις λύσει απορίες σου ή απλά ακολουθείς επιλογές που μοιάζουν σαν αλυσίδα σε μία ιστορία που κάποια στιγμή κόπηκε στη μέση.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss