Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 10/7 έως 16/7

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 08 Ιουλίου 2017

Σάββατο 08 Ιουλίου 2017

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 10/7 έως 16/7

ΚΡΙΟΣ

Μετά την παγωμάρα ή το σάστισμα της προηγούμενης εβδομάδας, η νέα εβδομάδα σε αναγκάζει να βγεις από το καβούκι σου ή να αναγκάσεις τα άλλα άτομα που εμπλέκονται στην κατάσταση που έχει επιφέρει κρίση, να λειτουργήσουν με τρόπο που αποδεικνύει πως έχουν φωνή, άποψη και ικανότητα δράσης. Κάποιες συζητήσεις μέσα στο σπίτι μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που κρύβουν και ένα πάθος που λείπει τόσο καιρό και αναζητά διέξοδο. Αυτό λοιπόν αποτελεί μία σοβαρή  ένδειξη πως νέες γνωριμίες μπορεί να αρχίσουν να κυλούν πολύ γρήγορα και να μετατρέπονται σε σχέσεις πάθους που είναι αδύνατο να καταλαγιάσουν και να χωρέσουν σε στενά λογικά πλαίσια.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά από μία εβδομάδα που χρειάστηκε να παραμείνεις σιωπηλός/η ή χρόνος για να ξεπεράσεις ένα σοκ, ξεκινά μία νέα εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να κινηθείς εκ νέου. Εξέφρασε τις νέες σου ανάγκες που έχουν σχέση με το σπίτι σου, που αφορούν μία νέα δομή στη σχέση με άτομα του συγγενικού κύκλου και προσπάθησε να μην κρατήσεις μέσα σου απόψεις που είναι σε θέση να σε βαρύνουν στην πορεία. Βάλε σε μία σειρά τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, προσπαθώντας να χωρέσεις αυτά που είναι απαραίτητα και αφήνοντας στην άκρη υποχρεώσεις που έχεις φορτώσει τον οργανισμό σου και οι οποίες δεν είναι απαραίτητο να αποτελούν θέματα που θα καταλαμβάνουν μεγάλο τμήμα της σκέψης σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν όπως πιστεύεις, τα πάντα είναι ο λόγος και η επικοινωνία, τότε η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία για βόλτες και συναντήσεις, για εκδρομές και γνωριμίες, για συζητήσεις και ευκαιρία απόκτησης γνώσεων. Πάρε ένα βιβλίο για να το κουβαλάς μαζί σου σε κάθε μέρος που βρίσκεσαι, φόρτισε το κινητό και το tablet για να μπορείς να έχεις πρόσβαση σε χώρους ενημέρωσης ανά πάσα χρονική στιγμή της ημέρας και φόρεσε ένα καλογυαλισμένο χαμόγελο για να αρέσεις. Μην τσιγκουνευτείς τα λόγια σου, ακόμα και αν βρίσκεσαι σε μία κουβέντα που η απέναντι πλευρά είναι ένα άτομο που δε σου είναι απαραίτητο να συναντήσεις και πάλι στη ζωή σου. Την ίδια όμως στιγμή, δε θα πρέπει να τσιγκουνευτείς και τα έξοδα που προκύπτουν, αφού οι βόλτες και οι αποδράσεις απαιτούν ένα γεμάτο πορτοφόλι.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή μιλάμε μεταξύ μας, και δε χρειάζεται να κρυβόμαστε, η αλήθεια είναι πως απολαμβάνεις να στρέφονται τα φώτα προς το μέρος σου, ακόμα και αν ενστικτωδώς προσπαθείς να κλειστείς στο καβούκι σου για τα αποφύγεις. Αυτή η παθητικά ενεργητική διάθεση σου θα βρει αντίκτυπο στον ερωτικό τομέα, αφού προσπαθείς να προσεγγίσεις το άτομο που έχεις απέναντι σου, με τρόπο όμως που δείχνει πως είσαι ευάλωτος/η και επιδιώκεις να τραβήξεις την προσοχή ώστε να σε φροντίσουν. Προσπαθείς να αναλάβεις τα ηνία στον επαγγελματικό τομέα, κάνοντας όμως κινήσεις που δείχνουν πως δεν είσαι και βέβαιος/η για τις επιλογές και κινήσεις σου, σαν να πρέπει να έχεις τη συγκατάθεση της άλλης πλευράς.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Υπάρχει άραγε λόγος για να φοβάσαι να αναλάβεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση που έχεις μπροστά σου και είσαι έτοιμος/η να φέρεις εις πέρας; Δε νομίζω πως θα δώσεις και μεγάλη σημασία στην παραπάνω πρόταση, εκτός και αν σου επισημάνω τον κίνδυνο να κάνεις κάτι πάνω στην σκηνή που θα δώσει την ευκαιρία σε αντιπάλους σου να σε χλευάσουν. Ναι, αυτή η προοπτική δεν είναι φανταστική, αφού υπάρχουν άτομα γύρω σου που μοιάζουν έτοιμα να αρπάξουν μία τέτοια ευκαιρία και να την κάνουν σημαία στα λεγόμενα τους. Σε αφορούν όμως αυτά τα πρόσωπα; Θα επηρέαζαν τις επόμενες κινήσεις σου, θα κατάφερναν να βάλουν στον πάγο τα σχέδια σου και να σε προβληματίσουν; Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γνωρίζοντας πως αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η πρακτική πλευρά της ζωής, θα σου μιλήσω στη γλώσσα σου σχετικά με τη νέα εβδομάδα. Μπορεί να αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις στον τομέα της δουλειάς, κάτι που σημαίνει πως κάποιοι ρίχνουν βάρη στους ώμους σου και επιμένουν να σε κριτικάρουν. Μπορεί να αντιμετωπίζεσαι σαν ένα μέλος της ομάδας που δεν κρατάς κάποιον ουσιαστικό ρόλο, με αποτέλεσμα να θεωρείται δεδομένη η συνεισφορά σου, οπότε κάθε λάθος σου γίνεται μεγάλο θέμα για κάποιους. Ίσως πάλι κόσμος γύρω σου να περιμένει από εσένα πως θα παραμείνεις σε μία σχέση που κουβαλά κάποια προβλήματα που δεν μπορούν να ξεπεραστούν, αφού γνωρίζουν πως θα κάνεις τα πάντα για να διορθώσεις τις ατέλειες και θα συμβιβαστείς με την πραγματικότητα στο τέλος της ημέρας.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που είναι γνωστό σε πολλούς, δεν είμαι σίγουρος/η πως σε αντιπροσωπεύει όμως πλήρως, είναι πως επιδιώκεις να υπάρχει αρμονία, ηρεμία και γαλήνη στη ζωή σου για να μπορείς να ζεις σύμφωνα με τις προθέσεις και διαθέσεις σου. Η ένσταση μου έχει να κάνει με το γεγονός πως η ρουτίνα φέρνει πλήξη, πως η τακτοποίηση δημιουργεί ανία και πως η ανία σε βγάζει από την ανάγκη σου να ασχοληθείς με τους άλλους ανθρώπους γύρω σου. Όταν λοιπόν τη νέα εβδομάδα βγαίνεις από μία περίοδο εντάσεων και βαθιάς συνειδητοποίησης πως κάποια πράγματα έχουν πλέον αλλάξει, τότε δεν είναι βέβαιο πως θα αναζητήσεις μία ξαπλώστρα σε μία παραλία για να περάσεις το υπόλοιπο χρονικό διάστημα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι πως παθιάζεσαι από μία ζωή μέσα στο μυστήριο και την αγωνία, μέσα σε καταστάσεις που μυρίζουν σύγκρουση και αντοχή, πως δεν μπορείς τα δυνατά φώτα αλλά ζεις για το σκοτάδι. Η νέα εβδομάδα όμως φαίνεται να φέρνει φως στο προσκήνιο, να σε αναγκάζει να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να πρέπει να εκφράσεις αυτά που κρύβεις μέσα σου και είναι διαφορετικά σε σχέση με αυτά που επιτρέπεις σε άλλους να μαθαίνουν από εσένα. Με την αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα να αρχίζει να ατονεί, είναι καιρός να βγάλεις τη μάσκα και τη στολή που φοράς, αφού κατάφερες να ξεγελάσεις αυτούς που ήθελες ή μπόρεσες να αποφύγεις βλέμματα που δεν ήθελες να διασταυρωθούν με το δικό σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή σύμμαχο πλέον από το Λέοντα, μπορείς να περάσεις ομαλά σε μία νέα περίοδο φιλοσοφικών αναζητήσεων και μετακινήσεων που σε ανανεώνουν, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως λαμβάνει χώρα μέσα από συζητήσεις με ανθρώπους και όχι απαραίτητα μέσα από πραγματικές μετακινήσεις. Έχοντας πλέον αντιληφθεί κατά πόσο μπορείς να συνεχίσεις να επενδύεις στη στήριξη, τη βοήθεια και την αποδοχή από ένα άτομο που έδωσε τις εξετάσεις του, είναι καιρός να κοιτάξεις που μπορείς να κατατάξεις τον εαυτό σου δοκιμάζοντας να αποδράσεις από το υπάρχον περιβάλλον σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου θα αρχίσει να ατονεί τη νέα εβδομάδα, οπότε είναι καιρός να πάψεις να κοιτάζεις την αφορμή και να εστιάσεις στην αιτία, να σταματήσεις να αγχώνεσαι με τα ακριβή λόγια και να ακούσεις τις ουσιαστικές φράσεις, να πάψεις να κοντράρεις την άλλη πλευρά και να βρεις διόδους σύγκλισης των απόψεων σας. Τα παραπάνω λόγια μπορεί να σου ακούγονται εξωπραγματικά για την ώρα, να φαντάζεσαι πως αποτελούν ευχές χωρίς ελπίδα πραγμάτωσης, αλλά η αλήθεια πως καλείσαι να συνεργαστείς, να συμπλεύσεις, να συνυπάρξεις αν θέλεις να υπάρχει θετική έκβαση σε ένα θέμα που σε απασχολεί και ενοχλεί.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του Ερμή αλλά και του Βόρειου Δεσμού στο Λέοντα τη νέα εβδομάδα φαίνεται να ανοίγει μία περίοδο εξελίξεων στη ζωή σου, αφού θα κληθείς να δώσεις την απάντηση σου σε προτάσεις ένωσης και σύνδεσης με ανθρώπους και καταστάσεις που έρχονται στη ζωή σου για να προσφέρουν καρμικά μαθήματα. Από τη μία πλευρά, λαμβάνεις την υποχρέωση να παραδεχτείς την επιρροή που μπορεί να έχει πάνω σου ένα άτομο που έρχεται για να σε ξυπνήσει από το λήθαργο σου, για να σε διδάξει καταστάσεις που μπορεί να θεωρούσες πως δεν είναι σε θέση να λάβουν χώρα. Από την άλλη πλευρά, έχεις την ικανότητα να αναγνωρίσεις πως υπάρχουν στη ζωή σου δεδομένα που έχουν πλέον παλιώσει και τα κουβαλάς μαζί σου σαν βαριές μπάλες στα πόδια σου, έχοντας την υποχρέωση να κόψεις την αλυσίδα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να ξεκινά να μεταφέρει το ενδιαφέρον σου ή την απαίτηση να ρίξεις φως σε θέματα που αφορούν την υγεία σου, σε ζητήματα που καλείσαι να διαχειριστείς με τρόπο που δείχνει πως αντιλαμβάνεσαι τα σινιάλα του σώματος σου απέναντι σε μία καθημερινότητα που σε ενοχλεί, βαραίνει και φορτώνει με μη απαραίτητα δεδομένα. Καλά θα κάνεις να ξεκινήσεις να ιεραρχείς κάποιες δραστηριότητες και να δείξεις πυγμή ώστε να διώξεις από τη ζωή σου ανθρώπους και συνήθειες που σε βολεύουν, αλλά την ίδια στιγμή καταφέρνουν να σε δηλητηριάζουν αργά και σταθερά. Ίσως πάλι να είναι η ώρα που θα πρέπει να εστιάσεις σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου αφού θα πρέπει να αποδείξεις πως προσφέρεις έργο, πως μπορείς να συνεχίσεις να λογίζεσαι σαν ένα πολύτιμο μέλος μίας ομάδας που αποφασίζει να αλλάξει ταχύτητα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss