12/7 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

12/7 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Μαθήματα χωρίς χρέωση. Η επαφή της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο την Τετάρτη 12 Ιουλίου φαίνεται να κουβαλά καρμικές προκλήσεις στη ζωή των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος).

Η αναζήτηση νέου νοήματος στην  καθημερινότητα σου μπορεί να περνά μέσα από την αλλαγή της καθημερινής σου ρουτίνας, μπορεί να έχει σχέση με την απόφαση σου να πάψεις να λαμβάνεις τόσο προσωπικά κάποια θέματα που δε χρειάζεται να αποτελούν μέρος των δικών σου προβλημάτων. Η απόσταση που έχεις αρχίσει να λαμβάνεις από ένα θέμα που σε επηρέασε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, είναι πολύ καλός οδηγός σχετικά με τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ζητήματα που δε χρειάζεται να πρέπει να βρίσκεις λύση, αφού δεν είναι απαραίτητο να σε αφορούν. 

Από την άλλη πλευρά, η παραμονή σου στο περιθώριο και η παρατήρηση των άλλων γύρω σου, μπορεί να μοιάζει με τεμπελιά ή με απόφαση να κοιτάξεις μόνο τη δική σου ζωή, χωρίς να ενδιαφέρεσαι για τους ανθρώπους που δε ζητούν την αρωγή σου, αλλά θα μπορούσες να εκφράσεις μία άποψη που μπορεί να βοηθήσει. 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss