13/7 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

13/7 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Μια φωνή που έρχεται από μέσα ή απ' έξω; Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους την Πέμπτη 13 Ιουλίου δείχνει πως υπάρχει μία ανισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά, στη λογική και το συναίσθημα, την ενστικτώδη απόφαση και τη λογική επιχειρηματολογία.

Τα σινιάλα της καρδιάς φαίνεται να είναι έντονα και να τονίζουν την ανάγκη να ανήκεις κάπου, να υπάρξει μία σχέση που μαλακώνει τις γωνίες της ζωής σου, που βοηθά το μυαλό ώστε να πάψει να σκέφτεται και να προβληματίζεται για διλήμματα που μοιάζουν με βόλτα μέσα σε λαβύρινθο. Η αναζήτηση συντροφιάς είναι μία επιτακτική ανάγκη και μπορεί να βρεθείς μπροστά σε προσκλήσεις που κάτω από άλλες περιστάσεις δε θα τις έβλεπες με σοβαρή ματιά.

Η παρατήρηση σχέσεων που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό, σε βάζει στη διαδικασία να ιεραρχήσεις με διαφορετικό τρόπο τις προτεραιότητες σου σε μία σχέση και αυτό μπορεί να σε προβληματίζει ή απλά να σε παραξενεύει, αφού βλέπεις κάποιες φιγούρες γύρω σου με διαφορετική ματιά. 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss